Reviews van deze auteur

Overwinteren in Thailand

Review over 333Travel.nl

Wij hebben dit jaar weer geboekt bij 333travel en voor de 6de keer in Hua Hin geweest, zijn overwinteraars hebben daar 2 maanden genoten van zon zee het heerlijke eten en de vriendelijke bevolking. Na een prima vlucht met EVA AIR zijn wij met de gereedstaande taxi naar ons appartement aan zee in Hua Hin gereden. Het is een leuke badplaats waar je gezellig kan shoppen er zijn veel bars en markten. Met de tuk tuk brengen ze je overal heen, de Floatingmarket is een aanrader ook The Venezia is erg leuk, heel mooi is de omgeving van de Vineyard waar je een heerlijk wijntje kan drinken, hebben ook lange strandwandelingen gemaakt het brede en mooie strand leent zich daar goed voor, daar kan je ook heerlijk eten bij de loco's.
Zijn nog 4 dagen in BKK geweest in een design hotel erg mooi en centraal gelege. Het was een mooie afsluiting van een fijne en zeer goed verzorgde vakantie door 333travel.

Sterke punten
pro actief, veel kennis van zaken, goede prijs stelling

Zwakke punten
geen

rondtour amerika prima

Review over 333Travel.nl

Met 333 travel 17 dagen privé rondreis door het westen van de USA gemaakt. we hebben een fijne vakantie gehad alles top geregeld.

Sterke punten
alles snel , to the point en vriendelijk via de email geregeld.

prima organisatie

Review over 333Travel.nl

Wij hebben een goede ervaring met 333TRAVEL, we zijn dit jaar op basis van de zogenaamde bouwstenen onze rondreis door Thailand en Cambodja geboekt. Super enthousiaste medewerkers die de reis helemaal voor je uit schetsen. Ook de reisbescheiden vooraf is prima geregeld. Ter plaatse wordt je afgehaald op het vliegveld en naar je hotel gebracht waar je reisbescheiden klaar liggen. Wij zouden hier zo weer boeken, zijn erg tevreden over 333travel.nl.

Sterke punten
Karakteristieke kleinschalige hotels, snelle response op de emails, goede prijs / kwaliteit verhouding.

Zwakke punten
Eigenlijk kan ik geen zwakke punten aan geven, ja misschien dat de vlucht terug 2 uur vertraagd was. maar daar kan 333TRAVEL weer niks aan doen ;-).

top reis gehad via 333Travel

Review over 333Travel.nl

Ben vanmorgen teruggekomen uit Bali, ik had de rondreis verborgen plekjes van Bali gedaan met mijn vrouw. wat heb ik genoten, van het pure bali, ik hou namelijk niet van teveel drukte en massa toerisme en deze reis was zo mooie en relax heb veel met lokale mensen gesproken en veel geleerd van hun tradities. Ze zijn ook zo lief die mensen. marcel onze gids was een supergast heer. 333 zo enorm bedankt voor de goede en soepele organisatie ik heb geen enkel minpuntje over de reis. volgend jaar wil ik naar sri lanka en kom absoluut bij jullie. voorheen deed ik altijd groepsreizen maar dat nooit meer, heerlijk met je eigen busje en chauffeur en gids en zelfs excursies die hier ook nog bij zitten, dus heb ook een mooie prijs betaald. veel meer gekregen dan verwacht. 333 nogmaals heel veeeeeeeell dank Gerard

Sterke punten
snel, acuraat en to the point. geef veel extra informatie over o.a. leuk eet tips en dingen die je in vrije tijd kan doen.

Zwakke punten
we hadden nog langer weg gewild ;-)

ervaring zelf samengestelde reis Vietnam Laos Cambodja

Review over 333Travel.nl

We wilden een rondreis door Laos, Vietnam en Cambodja boeken, waarbij we individueel konden reizen. Via internet gestuit op 333TRAVEL. We hebben een aantal individuele bouwstenen geboekt, met hier en daar een persoonlijke wens, bijvoorbeeld een dag langer in Siem Reap (Angkor Wat). De hotels waren erg gezellig en kleinschalig. In Sapa is het mooi om langs de rijstvelden te lopen en onderweg prachtige mensen tegen te komen. De nacht in de homestay is echt aan te raden. De hotels, gidsen waren perfect door 333TRAVEL verzorgd. Wij hoefden alleen maar te genieten.

Sterke punten
correcte, snelle communicatie. veel handige en adviezen = echte specialist

Zwakke punten
zo 1,2,3 niet op te noemen

Thailandreis

Review over 333Travel.nl

Dankzij het goede beantwoorden van mijn vele lastige vragen, heb ik via 333TRAVEL.nl een familie reis geboekt naar Thailand en het enige wat ik kan zeggen: het was super geregeld! dank daarvoor. vriendelijk groet, frank steenhoven en familie

Sterke punten
snelle service, geduldig, flexibel, veel kennis.

Zwakke punten
geen

reacties: