Reviews van deze auteur

verrassingsreis Kroatië een echte aanrader

Review over Puur Kroatie

In het verleden zocht ik zelf met mijn reizen uit, via booking.com , airbnb, maar sinds dit jaar ben ik daarvan afgestapt en met volle tevredenheid. Soms heb je weleens van die landen of reizen, die kun je beter door echte specialisten laten samenstellen, want hoe weet je nou als je nog nooit in een land bent geweest, waar je moet zijn, waar je het best kan verblijven, dat zijn dingen die webplatforms je niet echt vertellen.ik ben dit jaar in juni in Kroatië geweest, een geweldige roadtrip door Kroatië helemaal naar onze wensen samengesteld, wel werd het een verrassingsreis, op reis naar Kroatië met bestemmingen onbekend. We gaven onze wensen en budget door aan de meiden van Puur Kroatië. Een aanrader! Wat een gave reis , wat een beleving. de mooiste plekken, midden tussen de locals, de meest bijzondere accommodaties, 2 nachten ook geslapen in een vuurtoren. Wil je het echte Kroatië leren kennen , hou je niet van massatoerisme en grote hotels, bungalowparken, megacampings, kijk dan eens bij puur Kroatië, zij weten echt alles over het land en juist de verborgen en mooiste plekjes.

Sterke punten
Om te beginnen het reisbureau Puur kroatië, hoge mate van service, veel kennis, veel kwaliteit, prijs/kwaliteit uitstekend, vriendelijk personeel. Ook veel extra's na boeking zoals prachtig reisboek van National Geographic. Bestemmingen en verblijf: kleinschalig, authentiek, veel contact met locale bevolking, ook soms helemaal in the middle of nowhere, de contrasten in de reis, en dat Puur Kroatie veel meer weet dan alle booking.com en Airbnb samen.

Zwakke punten
volgens mij hebben ze het te druk ( wel begrijpelijk omdat ze geweldige reizen aanbieden naar kroatië) en hadden ze soms onderbezetting, kwam er dan niet altijd doorheen met telefoon, wel werd ik nog dezelfde dag teruggebeld, en openingstijden, helaas niet bereikbaar in het weekend. maar goed misschien zijn we met deze 24 -uurs economie ineens heel erg verwend.

Echt Kroatie leren kennen

Review over Puur Kroatie

Enkele jaren geleden getipt door mijn collega over dit leuke bedrijf. Als je Kroatie echt goed wilt leren kennen moet je bij Puur Kroatë zijn. De leukste adresjes, de mooiste plekken, de tips, en wat wij het allerbelangrijkste vonden, ver weg van het massatoerisme. Het is een klein bedrijf wat wij , zeker in deze tijd, als een groot voordeel zien, dus heel persoonlijk. Onze eerste kennismaking met Kroatie was dus met Puur Kroatie, 1e jaar leuke villa, in het binnenland van Istrie, vorig jaar wezen eilandhoppen, lekker individueel, met eigen auto, en nu over 10 weken gaan we een mooie autorondreis maken. Als je Kroatie echt goed wilt leren kennen zou ik 100% voor zekerheid van een mooie en geslaagde vakantie gaan en voor dit reisbureau kiezen.

Sterke punten
persoonlijk contact, enorme goede service en de expertise. Zij weten echt alles van het land en nu ik weet omdat de eigenaar (Wendy) al 40 jaar in Kroatie komt en we hoorden in Kroatie van div. mensen van de accommodaties die wij bezochten dat zij gekozen is tot ambassadeur voor Kroatië om hun land te promoten. Verder de afhandeling van een klacht, we hadden autohuur geboekt met premium pakket, dat was bij aankomst niet geregeld. We stuurden de klacht bij terugkomst door, Puur Kroatie ondernam meteen actie richting sunny cars voor ons, en schoot het teveel betaalde geld wat Sunny cars terug zou betalen alvast voor. Dus ook ook een klacht aan derden te wijten werd perfect en snel opgelost.

Zwakke punten
n.v.t.

Arke niet boeken als je naar Kroatië wilt

Review over TUI.nl

Vrienden van mijn ouders hadden al geboekt bij Arke, flydrive naar Kroatië samen met mijn ouders. Wisten de volgende dag nog te annuleren. Wat bleek, toen we Puur Kroatie belden bleek de flydrive bij hen naar Kroatië, zelfde vertrekdatum, beter vliegtijden KLM, net zo lang (2 weken), gewoon € 400,00 per persoon goedkoper. En dan krijgen ze nu ook nog betere hotels ipv die grote kolossale gebouwen op al die toeristische bestemmingen.Dus u bent gewaarschuwd.

Zwakke punten
veel te duur, slecht programma rondreis

De enige echte specialistvoor bijzondere reizen naar Kroatië

Review over Puur Kroatie

Vorig jaar geattendeerd door een collega op Puur Kroatië, onze eerste kennismaking met Kroatië en met dit bedrijf. We gingen altijd met Eliza was here weg maar zij hadden geen Kroatie en een vergelijkbaar reisorganisatie is dus Puur Kroatie. We hebben een prachtige rondreis gemaakt, Istrie, binnenland, kust en eiland. Het is zo goed bevallen dat we dit jaar weer terug gaan.Wil je net zoals wij kleinschalige accommodaties, mooie plekjes, geen massatoerisme en Kroatie goed leren kennen, dan is Puur Kroatie het beste bedrijf. Hoorde ook dat de eigenaar (Nederlandse) gekozen is tot ambassadeur voor Kroatië, zij weten echt alles en hebben de beste contacten en ook bijzonder, hoorde van mijn ouders die inmiddels ook geboekt hebben met vrienden dat ze goedkoper zijn dan Arke, Kras en al die anderen.

Sterke punten
Keurige offertes, alle extra's die je ontvangt bij je reispapieren (mooi reisboek) wegenkaart en zo. Hun kennis van het land, service, altijd even vriendelijk en behulpzaam, hun accommodaties, sterk onderscheidend, alles op de mooiste plekken in Kroatie.

Zwakke punten
wilde nu in meivakantie graag weg, helaas hadden ze in januari al geen beschikbaarheid meer in hun mooiste complexen, dit omdat veel mensen al voorboeken. Omdat het altijd kleine complexen zijn, is het snel vol. Dus misschien handig als ze nog meer goede adresjes erbij krijgen.

reacties: