Puur Kroatie - 8 Reviews

Last updated: 30 juni 2019
Puur Kroatie Logo

88.9% aanbevolen, 8 Reviews

  1. Puur Kroatie
  2. Puur Kroatie Reviews
  3. Schrijf ook een review over Puur Kroatie

Puur Kroatie

Puur KroatiŽ is dť KroatiŽ Specialist in de Benelux en sterk in het aanbieden van individuele reizen op maat. Een reis wordt volledig naar wens van de reiziger samengesteld.

Inmiddels vertegenwoordigen wij een groot aantal hotelletjes, kleine boutique-hotels, Bed & Breakfast, appartementen en villa's die door ons persoonlijk zijn bezocht; we willen namelijk weten waar we onze klanten naar toe sturen.

Puur Kroatie Details

Hits: 514

URL: http://www.puurkroatie.nl/

CategorieŽn: Reizen naar Oost-Europa

Reviews: 8


Puur Kroatie reviews (8):

Puur Kroatie - Puur Kroatie = Puur Verwennerij

0

Review:
We hebben afgelopen juni genoten van de plekken die het team van Puur Kroatië voor ons had uitgezocht om kennis te maken met Kroatie.
Karlovac is groen en vanaf hier zijn enkele natuurparken en andere bezienswaardigheden goed te bereiken. Ga zeker naar Slunj en als je sportief genoeg bent maak een wandeling door het nationale park Paklenica.
De stad Karlovac zelf is niet zo bijzonder wel aan te bevelen is het restaurant Konoba Kostanjac waar een superkokkin de sceptor zwaait. Fantastisch wat zij kookt !
Vervolgens zijn we richting Obravac gegaan. Ruwe omgeving waar je idyllisch verblijft. Een sprookje. Weinig toeristisch lijkt nog ongerept door de toerist.
De laatst plek welke we bezochten was het eiland Krk. Klimno was de absoluut een verwennerij. Het ontbijt door de gastvrouw is aan te bevelen. De lokale lekkernijen zijn super. In Klimno is een fantastisch restaurant om te genieten van de verse vis. Vergeet ook de modderbaden in de buurt niet 
Wij zijn enorm verwent door routing die het team van Puur Kroatië ons heeft geadviseerd. We hebben kennisgemaakt met Kroatië en veel van dit land gezien.
Geschrokken dat er nog plekken zijn die nog geen watervoorziening hebben, de oorlogsverhalen en de armoede die je in het binnenland tegenkomt. Genoten van de schoonheid van de natuur, het groene en ruwe landschap. De prachtige Adriatische zee en de heerlijke vis die hier gevangen wordt.

Dank nogmaals team Puur Kroatië voor jullie research om ons te verwennen

Agnes en Piet Janssen

Sterke punten:
Vriendelijk en zeer snel in terug contact opnemen.

Piet Janss beveelt Puur Kroatie aan bij vrienden/bekenden

Puur Kroatie - leuke combinatiereis met kinderen

0

Review:
Lekker nazomeren in Kroatië, prachtig weer, heerlijk die rust en veel kunnen doen afgewisseld met de nodige uitstapjes. 2 prima bestemmingen, alle 2 zeer verschillend en niet te vergelijken.
Eerst in de regio Zadar verbleven in luxe appartement aan het water en met klein zwembad, vervolgens 1 week naar een klein wijnlandgoed met 2 fijne zwembaden en vlakbij het mooie Nationale park Krka.
We reisden met onze 2 kleine kinderen ( 17 maanden en bijna 4 jaar).
Deze combinatie vonden wij voor een eerste kennismaking met Kroatië ok en heel goed te doen met jongere kinderen. 2 weken, 2 plekken vind ik zelf toch te lang. Puur Kroatië had ook aangeraden minimaal 3 plekken te doen in 2 weken maar daar zag ik van af omdat ik bang was dat dit met kleine kinderen te belastend zou zijn. Nu achteraf wel spijt, het had heel goed gekund. Mijn collega is nu via Puur Kroatie en met vriend en 1 kind van 2 jaar op reis, zij doen wel 3 bestemmingen en is daar zeer enthousiast over, ze bezoekt delzefde bestemmigen en als extra nog een eiland erbij, ze vind de verdeling perfect, 1 x 4 nachten en dan nog 2 x ergens 5 nachten. Dus overweeg je met jongere kind(eren) rond te reizen in Kroatië doe het zo!

Sterke punten:
veel afwisseling, kleinschalige accommodaties, veel persoonlijke aandacht, goed te doen met jonge kinderen.

Zwakke punten:
ik vond 7 dagen erg lang op 1 plek dat had Puur Kroatie ook wel aangegeven maar toch.

Lieke beveelt Puur Kroatie aan bij vrienden/bekenden

Puur Kroatie - Eén van de betere reisorganisaties die Nede

0

Review:
Top vakantie gehad met Puur Kroatië, ok je betaalt dan wel meer maar ik had zelf nooit die leuke adresjes gevonden. Ik was al weken in de avond zoekende op internet maar ik wist niet meer wat te doen. Dit omdat ik het land niet kende. Ook op diverse social media en forum wat ik raadpleegde waren de meningen wel erg verdeeld. Dus besloot ik toch een specialist in te schakelen. Alles extraís die ze boden waren mij dat meer dan waard. Hoeveel tijd hebben ze wel niet in ons gestopt. Ik heb ze veel gemaild, veel gebeld, veel aan ze gevraagd, niets was hen te veel dat was zo voor onze vakantie maar ook tijdens onze vakantie gaven ze ons de nodige support.
We verbleven in ruim 2 weken op 4 adresjes, alle 4 bijzonder, alle 4 weer anders. Bij Nationaal park krka kwamen ander gezin tegen, wat bleek hun kamer, zelfde als van ons, zelfde datum was 135 eur per nacht duurder. Via booking.com! Dat was een verrassing voor ons, ik dacht dat booking altijd goedkoper was. Maar hoorde van mijn collega die vorig jaar nog bij een reisorganisatie werkte dat dit niet zo is. Iets met prijzen die fluctueren op basis van vraag en aanbod of zo.
Ga je voor het eerst naar Kroatie met kinderen, boek dan noord kroatie, regio Zadar, regio Sibenik en eilnd Krk, we vonden het land zo mooi dat we komende zomer weer terug gaan. Nu hebben we bij Puur Kroatie geboekt voor Kroatie in combinatie met Bosnie

Sterke punten:
aandacht, service, snel reageren, bijzondere locaties, afwisseling in de reis, dit kun je zelf niet vinden, leuk team, veel kennis, ze komen er geloof ik zelf vandaan. Geen massatoerisme (gelukkig!) mooie plekken,

Zwakke punten:
wel wat duurder dan wanneer je het zelf allemaal uitzoekt, maar ze zijn wel de goedkoopste reisorgnisatie als je hen zo vergelijkt, had eerst bij Pharos en SNP gekeken die waren duurder. Ander nadeel, je moet er vroeg bij zijn. ze hebben alleen maar kleine complexen en die zijn dus sneller vol. Wij boekten in maart en dat was al aan late kant daarom dit keer vroeg geboekt. Ander nadeel, puur kroatie is erg populair dus heel soms waren ze slecht bereikbaar, ik had het idee soms te weinig mensen op kantoor in de drukke periode.

P.de Bruin beveelt Puur Kroatie aan bij vrienden/bekenden

Puur Kroatie - Prachtige reis gehad dankzij puur Kroatië

0

Review:
Bijzonder blij, omdat ik mijn Kroatië reis bij Puur Kroatië hebt geboekt. Na enige tegenslag, waar Puur Kroatië niets aan kon doen, ben ik werkelijk super geholpen door Wendy en haar team. Zij hebben er voor gezorgd dat mijn verdere reis fantastisch is verlopen. Een warm welkom bij elk adres waar ik geweest ben. Een uiterst prima verzorging op elke plek, de heerlijke ontbijtjes, waar ik met heel veel plezier aan terug denk. Een kookworkshop, waar ik met het enthousiaste team aldaar, heel veel heb gelachen, èn geleerd. Fantastische momenten beleeft tijdens deze vakantie. De mooie plekjes waar ik verbleef waren stuk voor stuk uniek.

Mijn dank is dan ook enorm groot aan het team van Puur Kroatie. Door hen heb ik kroatie op zn mooist gezien en beleefd.
Ik zal Puur Kroatie dan ook zeker aan iedereen aanbevelen.

Sterke punten:
Het feit dat jouw vakantie belangrijk is voor Wendy (en haar team)
Haar kennis over Kroatië, en de vele mooie plekjes die zij weet (te vinden). Uniek.

Zwakke punten:
Niet

I.vd Akker beveelt Puur Kroatie aan bij vrienden/bekenden

Puur Kroatie - Puur Kroatie is prima, maar zelf regelen is veel g

2

Review:
Puur Kroatie geeft antwoord op gestelde vragen en maakt een reis op basis van wensen van de klant.
In het land zelf kom je erachter dat je veel meer betaald dan als je rechtstreeks eea zou regelen. Enerzijds logisch daar er een bureau tussen zit die maatwerk levert, anderzijds geeft Puur Kroatië niet thuis als je er achteraf vragen over stelt. mijn advies is derhalve; regel je vakantie in dit fantastische vakantieland gewoon zelf.
De feiten:
Wij betaalden Puur Kroatie voor 2 volwassenen en drie kinderen voor 15 dagen Ä 2.767,- op basis van verblijf zonder maaltijden (eigen vervoer)
indien zelf regelen (prijzen gehaald van de site van de verblijven zelf, dus geen booking.com of last minute prijzen):
Villa Visnjan 5 x Ä 120,- = Ä 600,-
Ecotourism Mreznica 5 x Ä 135,- = Ä 675,-
Romana Silo 5 x Ä 160,- = Ä 800,-
Totaal Ä 2.075,-, een fors verschil van Ä 692,- tussen zelf regelen of via Puur Kroatie.

reactie Puur Kroatie:
01-08-2017: in de reiswereld werkt men met fluid pricing welke over het algemeen niet op bezwaren stuit bij consumenten. Fluid pricing gaat uit van vraag en aanbod.
mijn reactie:
Fluid pricing is niet van toepassing daar ik een vergelijk maak op basis van de bruto prijzen die in de kamers of op de site van het verblijf zichtbaar zijn. Ik betwist de overeenkomst niet, maar vraag om een verklaring.
reactie Puur Kroatie:
15-08-2017: Puur Kroatie heeft de samenwerking met haar incoming-agent in Kroatie opgezegd daar Puur Koratie hogere prijzen moet betalen dan als consumenten rechtstreeks boeken. Het reisbureau betreurt eea

mijn reactie: een zeer oppervlakkige vingerwijzing reactie naar een wijze van afprijzen en de partner in Kroatie waar ik als consument niet veel voor koop.

Sterke punten:
reageren snel op mails en leveren maatwerk

Zwakke punten:
Zie review betreffende prijsvorming

Puur Kroatie - verrassingsreis Kroatië een echte aanrader

0

Review:
In het verleden zocht ik zelf met mijn reizen uit, via booking.com , airbnb, maar sinds dit jaar ben ik daarvan afgestapt en met volle tevredenheid. Soms heb je weleens van die landen of reizen, die kun je beter door echte specialisten laten samenstellen, want hoe weet je nou als je nog nooit in een land bent geweest, waar je moet zijn, waar je het best kan verblijven, dat zijn dingen die webplatforms je niet echt vertellen.ik ben dit jaar in juni in Kroatië geweest, een geweldige roadtrip door Kroatië helemaal naar onze wensen samengesteld, wel werd het een verrassingsreis, op reis naar Kroatië met bestemmingen onbekend. We gaven onze wensen en budget door aan de meiden van Puur Kroatië. Een aanrader! Wat een gave reis , wat een beleving. de mooiste plekken, midden tussen de locals, de meest bijzondere accommodaties, 2 nachten ook geslapen in een vuurtoren. Wil je het echte Kroatië leren kennen , hou je niet van massatoerisme en grote hotels, bungalowparken, megacampings, kijk dan eens bij puur Kroatië, zij weten echt alles over het land en juist de verborgen en mooiste plekjes.

Sterke punten:
Om te beginnen het reisbureau Puur kroatië, hoge mate van service, veel kennis, veel kwaliteit, prijs/kwaliteit uitstekend, vriendelijk personeel. Ook veel extra's na boeking zoals prachtig reisboek van National Geographic. Bestemmingen en verblijf: kleinschalig, authentiek, veel contact met locale bevolking, ook soms helemaal in the middle of nowhere, de contrasten in de reis, en dat Puur Kroatie veel meer weet dan alle booking.com en Airbnb samen.

Zwakke punten:
volgens mij hebben ze het te druk ( wel begrijpelijk omdat ze geweldige reizen aanbieden naar kroatië) en hadden ze soms onderbezetting, kwam er dan niet altijd doorheen met telefoon, wel werd ik nog dezelfde dag teruggebeld, en openingstijden, helaas niet bereikbaar in het weekend. maar goed misschien zijn we met deze 24 -uurs economie ineens heel erg verwend.

Barbara beveelt Puur Kroatie aan bij vrienden/bekenden

Puur Kroatie - Echt Kroatie leren kennen

0

Review:
Enkele jaren geleden getipt door mijn collega over dit leuke bedrijf. Als je Kroatie echt goed wilt leren kennen moet je bij Puur Kroatë zijn. De leukste adresjes, de mooiste plekken, de tips, en wat wij het allerbelangrijkste vonden, ver weg van het massatoerisme. Het is een klein bedrijf wat wij , zeker in deze tijd, als een groot voordeel zien, dus heel persoonlijk. Onze eerste kennismaking met Kroatie was dus met Puur Kroatie, 1e jaar leuke villa, in het binnenland van Istrie, vorig jaar wezen eilandhoppen, lekker individueel, met eigen auto, en nu over 10 weken gaan we een mooie autorondreis maken. Als je Kroatie echt goed wilt leren kennen zou ik 100% voor zekerheid van een mooie en geslaagde vakantie gaan en voor dit reisbureau kiezen.

Sterke punten:
persoonlijk contact, enorme goede service en de expertise. Zij weten echt alles van het land en nu ik weet omdat de eigenaar (Wendy) al 40 jaar in Kroatie komt en we hoorden in Kroatie van div. mensen van de accommodaties die wij bezochten dat zij gekozen is tot ambassadeur voor Kroatië om hun land te promoten. Verder de afhandeling van een klacht, we hadden autohuur geboekt met premium pakket, dat was bij aankomst niet geregeld. We stuurden de klacht bij terugkomst door, Puur Kroatie ondernam meteen actie richting sunny cars voor ons, en schoot het teveel betaalde geld wat Sunny cars terug zou betalen alvast voor. Dus ook ook een klacht aan derden te wijten werd perfect en snel opgelost.

Zwakke punten:
n.v.t.

Fleur Jonk beveelt Puur Kroatie aan bij vrienden/bekenden

Puur Kroatie - De enige echte specialistvoor bijzondere reizen na

0

Review:
Vorig jaar geattendeerd door een collega op Puur Kroatië, onze eerste kennismaking met Kroatië en met dit bedrijf. We gingen altijd met Eliza was here weg maar zij hadden geen Kroatie en een vergelijkbaar reisorganisatie is dus Puur Kroatie. We hebben een prachtige rondreis gemaakt, Istrie, binnenland, kust en eiland. Het is zo goed bevallen dat we dit jaar weer terug gaan.Wil je net zoals wij kleinschalige accommodaties, mooie plekjes, geen massatoerisme en Kroatie goed leren kennen, dan is Puur Kroatie het beste bedrijf. Hoorde ook dat de eigenaar (Nederlandse) gekozen is tot ambassadeur voor Kroatië, zij weten echt alles en hebben de beste contacten en ook bijzonder, hoorde van mijn ouders die inmiddels ook geboekt hebben met vrienden dat ze goedkoper zijn dan Arke, Kras en al die anderen.

Sterke punten:
Keurige offertes, alle extra's die je ontvangt bij je reispapieren (mooi reisboek) wegenkaart en zo. Hun kennis van het land, service, altijd even vriendelijk en behulpzaam, hun accommodaties, sterk onderscheidend, alles op de mooiste plekken in Kroatie.

Zwakke punten:
wilde nu in meivakantie graag weg, helaas hadden ze in januari al geen beschikbaarheid meer in hun mooiste complexen, dit omdat veel mensen al voorboeken. Omdat het altijd kleine complexen zijn, is het snel vol. Dus misschien handig als ze nog meer goede adresjes erbij krijgen.

Pauline beveelt Puur Kroatie aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Puur Kroatie

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Puur Kroatie aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Puur Kroatie aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Puur Kroatie


Andere websites in de categorie 'Reizen naar Oost-Europa'

Home Ľ Reizen naar Oost-Europa Ľ Puur Kroatie