Puur Kroati� is d� Kroati� Specialist in de Benelux en sterk in het aanbieden van individuele reizen op maat. Een reis wordt volledig naar wens van de reiziger samengesteld. Inmiddels vertegenwoordigen wij een groot aantal hotelletjes, kleine boutique-hotels, Bed & Breakfast, appartementen en villa\'s die door ons persoonlijk zijn bezocht; we willen namelijk weten waar we onze klanten naar toe sturen.

Puur Kroatie Reviews

  • Puur Kroatie leverde precies wat ons zelf niet goed lukte op het internet. Prachtige locaties, goede sfeerfoto‚Äôs van zowel locatie als omgeving. Ze hadden goed gehoor gegeven aan onze wensen en goed ingeschat waar ons gezin blij van zou worden. Ze gaven tips en trics voor de autoreis, de taal, de valuta. Ze waren telefonisch goed bereikbaar voor vragen en gaven goede en realistische informatie en input. Ik kan ze als reisbureau iedereen aanraden!

    Door Kyra op 9 september 2019 Reageer
  • Puur KroatiŽ heeft voor ons een hele mooie reis uitgestippeld. Zij hadden dan ook op voorhand met ons een paar keer contact opgenomen om te weten welk type vakantie we wensten en welk type verblijf we verkozen. Ze stelden ons per locatie ook verschillende alternatieven voor waaruit we konden kiezen. Uiteindelijk hebben we een reis gemaakt van drie weken en op zes verschillende adressen gelogeerd: een glamping in de buurt van Karlovac, een mooi hotel in de buurt van Krka, een prachtig appartement bij Trogir, een ongelofelijk mooi huis in Novigrad bij Zadar, een mooi huis in IstriŽ en een appartement tegenover het eiland Krk. Je voelt dat Puur KroatiŽ de locaties zelf kent en echt het beste voor je wil. Wij zijn zeer heel blij dat we voor Puur KroatiŽ gekozen hebben voor de organisatie van onze reis.

    Sterke punten
    Nemen op voorhand de tijd om te weten wat je juiste wensen zijn en stellen dan verblijfplaatsen voor die daar aan beantwoorden
    Wij zouden nooit zelf die mooie verblijfplaatsen gevonden hebben
    Geven interessante tips mee over wat er te bezoeken valt in de omgeving
    Zeer behulpzaam, vriendelijk en professioneel
    Ruim bereikbaar via mail - zelfs op zondag werd er met ons gemaild in KroatiŽ

    Zwakke punten
    Geen

    Door Chris op 1 augustus 2019 Reageer
  • We hebben afgelopen juni genoten van de plekken die het team van Puur KroatiŽ voor ons had uitgezocht om kennis te maken met Kroatie.
    Karlovac is groen en vanaf hier zijn enkele natuurparken en andere bezienswaardigheden goed te bereiken. Ga zeker naar Slunj en als je sportief genoeg bent maak een wandeling door het nationale park Paklenica.
    De stad Karlovac zelf is niet zo bijzonder wel aan te bevelen is het restaurant Konoba Kostanjac waar een superkokkin de sceptor zwaait. Fantastisch wat zij kookt !
    Vervolgens zijn we richting Obravac gegaan. Ruwe omgeving waar je idyllisch verblijft. Een sprookje. Weinig toeristisch lijkt nog ongerept door de toerist.
    De laatst plek welke we bezochten was het eiland Krk. Klimno was de absoluut een verwennerij. Het ontbijt door de gastvrouw is aan te bevelen. De lokale lekkernijen zijn super. In Klimno is een fantastisch restaurant om te genieten van de verse vis. Vergeet ook de modderbaden in de buurt niet ?
    Wij zijn enorm verwent door routing die het team van Puur KroatiŽ ons heeft geadviseerd. We hebben kennisgemaakt met KroatiŽ en veel van dit land gezien.
    Geschrokken dat er nog plekken zijn die nog geen watervoorziening hebben, de oorlogsverhalen en de armoede die je in het binnenland tegenkomt. Genoten van de schoonheid van de natuur, het groene en ruwe landschap. De prachtige Adriatische zee en de heerlijke vis die hier gevangen wordt.

    Dank nogmaals team Puur KroatiŽ voor jullie research om ons te verwennen

    Agnes en Piet Janssen

    Sterke punten
    Vriendelijk en zeer snel in terug contact opnemen.

    Door Piet Janssen op 30 juni 2019 Reageer
  • Lekker nazomeren in KroatiŽ, prachtig weer, heerlijk die rust en veel kunnen doen afgewisseld met de nodige uitstapjes. 2 prima bestemmingen, alle 2 zeer verschillend en niet te vergelijken.
    Eerst in de regio Zadar verbleven in luxe appartement aan het water en met klein zwembad, vervolgens 1 week naar een klein wijnlandgoed met 2 fijne zwembaden en vlakbij het mooie Nationale park Krka.
    We reisden met onze 2 kleine kinderen ( 17 maanden en bijna 4 jaar).
    Deze combinatie vonden wij voor een eerste kennismaking met KroatiŽ ok en heel goed te doen met jongere kinderen. 2 weken, 2 plekken vind ik zelf toch te lang. Puur KroatiŽ had ook aangeraden minimaal 3 plekken te doen in 2 weken maar daar zag ik van af omdat ik bang was dat dit met kleine kinderen te belastend zou zijn. Nu achteraf wel spijt, het had heel goed gekund. Mijn collega is nu via Puur Kroatie en met vriend en 1 kind van 2 jaar op reis, zij doen wel 3 bestemmingen en is daar zeer enthousiast over, ze bezoekt delzefde bestemmigen en als extra nog een eiland erbij, ze vind de verdeling perfect, 1 x 4 nachten en dan nog 2 x ergens 5 nachten. Dus overweeg je met jongere kind(eren) rond te reizen in KroatiŽ doe het zo!

    Sterke punten
    veel afwisseling, kleinschalige accommodaties, veel persoonlijke aandacht, goed te doen met jonge kinderen.

    Zwakke punten
    ik vond 7 dagen erg lang op 1 plek dat had Puur Kroatie ook wel aangegeven maar toch.

    Door Lieke op 23 september 2018 Reageer
  • Top vakantie gehad met Puur KroatiŽ, ok je betaalt dan wel meer maar ik had zelf nooit die leuke adresjes gevonden. Ik was al weken in de avond zoekende op internet maar ik wist niet meer wat te doen. Dit omdat ik het land niet kende. Ook op diverse social media en forum wat ik raadpleegde waren de meningen wel erg verdeeld. Dus besloot ik toch een specialist in te schakelen. Alles extraís die ze boden waren mij dat meer dan waard. Hoeveel tijd hebben ze wel niet in ons gestopt. Ik heb ze veel gemaild, veel gebeld, veel aan ze gevraagd, niets was hen te veel dat was zo voor onze vakantie maar ook tijdens onze vakantie gaven ze ons de nodige support.
    We verbleven in ruim 2 weken op 4 adresjes, alle 4 bijzonder, alle 4 weer anders. Bij Nationaal park krka kwamen ander gezin tegen, wat bleek hun kamer, zelfde als van ons, zelfde datum was 135 eur per nacht duurder. Via booking.com! Dat was een verrassing voor ons, ik dacht dat booking altijd goedkoper was. Maar hoorde van mijn collega die vorig jaar nog bij een reisorganisatie werkte dat dit niet zo is. Iets met prijzen die fluctueren op basis van vraag en aanbod of zo.
    Ga je voor het eerst naar Kroatie met kinderen, boek dan noord kroatie, regio Zadar, regio Sibenik en eilnd Krk, we vonden het land zo mooi dat we komende zomer weer terug gaan. Nu hebben we bij Puur Kroatie geboekt voor Kroatie in combinatie met Bosnie

    Sterke punten
    aandacht, service, snel reageren, bijzondere locaties, afwisseling in de reis, dit kun je zelf niet vinden, leuk team, veel kennis, ze komen er geloof ik zelf vandaan. Geen massatoerisme (gelukkig!) mooie plekken,

    Zwakke punten
    wel wat duurder dan wanneer je het zelf allemaal uitzoekt, maar ze zijn wel de goedkoopste reisorgnisatie als je hen zo vergelijkt, had eerst bij Pharos en SNP gekeken die waren duurder. Ander nadeel, je moet er vroeg bij zijn. ze hebben alleen maar kleine complexen en die zijn dus sneller vol. Wij boekten in maart en dat was al aan late kant daarom dit keer vroeg geboekt. Ander nadeel, puur kroatie is erg populair dus heel soms waren ze slecht bereikbaar, ik had het idee soms te weinig mensen op kantoor in de drukke periode.

    Door P.de Bruin op 21 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bijzonder blij, omdat ik mijn KroatiŽ reis bij Puur KroatiŽ hebt geboekt. Na enige tegenslag, waar Puur KroatiŽ niets aan kon doen, ben ik werkelijk super geholpen door Wendy en haar team. Zij hebben er voor gezorgd dat mijn verdere reis fantastisch is verlopen. Een warm welkom bij elk adres waar ik geweest ben. Een uiterst prima verzorging op elke plek, de heerlijke ontbijtjes, waar ik met heel veel plezier aan terug denk. Een kookworkshop, waar ik met het enthousiaste team aldaar, heel veel heb gelachen, Ťn geleerd. Fantastische momenten beleeft tijdens deze vakantie. De mooie plekjes waar ik verbleef waren stuk voor stuk uniek.

    Mijn dank is dan ook enorm groot aan het team van Puur Kroatie. Door hen heb ik kroatie op zn mooist gezien en beleefd.
    Ik zal Puur Kroatie dan ook zeker aan iedereen aanbevelen.

    Sterke punten
    Het feit dat jouw vakantie belangrijk is voor Wendy (en haar team)
    Haar kennis over KroatiŽ, en de vele mooie plekjes die zij weet (te vinden). Uniek.

    Zwakke punten
    Niet

    Door I.vd Akker op 19 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Puur Kroatie geeft antwoord op gestelde vragen en maakt een reis op basis van wensen van de klant.
    In het land zelf kom je erachter dat je veel meer betaald dan als je rechtstreeks eea zou regelen. Enerzijds logisch daar er een bureau tussen zit die maatwerk levert, anderzijds geeft Puur KroatiŽ niet thuis als je er achteraf vragen over stelt. mijn advies is derhalve; regel je vakantie in dit fantastische vakantieland gewoon zelf.
    De feiten:
    Wij betaalden Puur Kroatie voor 2 volwassenen en drie kinderen voor 15 dagen Ä 2.767,- op basis van verblijf zonder maaltijden (eigen vervoer)
    indien zelf regelen (prijzen gehaald van de site van de verblijven zelf, dus geen booking.com of last minute prijzen):
    Villa Visnjan 5 x Ä 120,- = Ä 600,-
    Ecotourism Mreznica 5 x Ä 135,- = Ä 675,-
    Romana Silo 5 x Ä 160,- = Ä 800,-
    Totaal Ä 2.075,-, een fors verschil van Ä 692,- tussen zelf regelen of via Puur Kroatie.

    reactie Puur Kroatie:
    01-08-2017: in de reiswereld werkt men met fluid pricing welke over het algemeen niet op bezwaren stuit bij consumenten. Fluid pricing gaat uit van vraag en aanbod.
    mijn reactie:
    Fluid pricing is niet van toepassing daar ik een vergelijk maak op basis van de bruto prijzen die in de kamers of op de site van het verblijf zichtbaar zijn. Ik betwist de overeenkomst niet, maar vraag om een verklaring.
    reactie Puur Kroatie:
    15-08-2017: Puur Kroatie heeft de samenwerking met haar incoming-agent in Kroatie opgezegd daar Puur Koratie hogere prijzen moet betalen dan als consumenten rechtstreeks boeken. Het reisbureau betreurt eea

    mijn reactie: een zeer oppervlakkige vingerwijzing reactie naar een wijze van afprijzen en de partner in Kroatie waar ik als consument niet veel voor koop.

    Sterke punten
    reageren snel op mails en leveren maatwerk

    Zwakke punten
    Zie review betreffende prijsvorming

    Door Verhoeff op 15 september 2017 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In het verleden zocht ik zelf met mijn reizen uit, via booking.com , airbnb, maar sinds dit jaar ben ik daarvan afgestapt en met volle tevredenheid. Soms heb je weleens van die landen of reizen, die kun je beter door echte specialisten laten samenstellen, want hoe weet je nou als je nog nooit in een land bent geweest, waar je moet zijn, waar je het best kan verblijven, dat zijn dingen die webplatforms je niet echt vertellen.ik ben dit jaar in juni in KroatiŽ geweest, een geweldige roadtrip door KroatiŽ helemaal naar onze wensen samengesteld, wel werd het een verrassingsreis, op reis naar KroatiŽ met bestemmingen onbekend. We gaven onze wensen en budget door aan de meiden van Puur KroatiŽ. Een aanrader! Wat een gave reis , wat een beleving. de mooiste plekken, midden tussen de locals, de meest bijzondere accommodaties, 2 nachten ook geslapen in een vuurtoren. Wil je het echte KroatiŽ leren kennen , hou je niet van massatoerisme en grote hotels, bungalowparken, megacampings, kijk dan eens bij puur KroatiŽ, zij weten echt alles over het land en juist de verborgen en mooiste plekjes.

    Sterke punten
    Om te beginnen het reisbureau Puur kroatiŽ, hoge mate van service, veel kennis, veel kwaliteit, prijs/kwaliteit uitstekend, vriendelijk personeel. Ook veel extra's na boeking zoals prachtig reisboek van National Geographic. Bestemmingen en verblijf: kleinschalig, authentiek, veel contact met locale bevolking, ook soms helemaal in the middle of nowhere, de contrasten in de reis, en dat Puur Kroatie veel meer weet dan alle booking.com en Airbnb samen.

    Zwakke punten
    volgens mij hebben ze het te druk ( wel begrijpelijk omdat ze geweldige reizen aanbieden naar kroatiŽ) en hadden ze soms onderbezetting, kwam er dan niet altijd doorheen met telefoon, wel werd ik nog dezelfde dag teruggebeld, en openingstijden, helaas niet bereikbaar in het weekend. maar goed misschien zijn we met deze 24 -uurs economie ineens heel erg verwend.

    Door Barbara op 25 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Enkele jaren geleden getipt door mijn collega over dit leuke bedrijf. Als je Kroatie echt goed wilt leren kennen moet je bij Puur KroatŽ zijn. De leukste adresjes, de mooiste plekken, de tips, en wat wij het allerbelangrijkste vonden, ver weg van het massatoerisme. Het is een klein bedrijf wat wij , zeker in deze tijd, als een groot voordeel zien, dus heel persoonlijk. Onze eerste kennismaking met Kroatie was dus met Puur Kroatie, 1e jaar leuke villa, in het binnenland van Istrie, vorig jaar wezen eilandhoppen, lekker individueel, met eigen auto, en nu over 10 weken gaan we een mooie autorondreis maken. Als je Kroatie echt goed wilt leren kennen zou ik 100% voor zekerheid van een mooie en geslaagde vakantie gaan en voor dit reisbureau kiezen.

    Sterke punten
    persoonlijk contact, enorme goede service en de expertise. Zij weten echt alles van het land en nu ik weet omdat de eigenaar (Wendy) al 40 jaar in Kroatie komt en we hoorden in Kroatie van div. mensen van de accommodaties die wij bezochten dat zij gekozen is tot ambassadeur voor KroatiŽ om hun land te promoten. Verder de afhandeling van een klacht, we hadden autohuur geboekt met premium pakket, dat was bij aankomst niet geregeld. We stuurden de klacht bij terugkomst door, Puur Kroatie ondernam meteen actie richting sunny cars voor ons, en schoot het teveel betaalde geld wat Sunny cars terug zou betalen alvast voor. Dus ook ook een klacht aan derden te wijten werd perfect en snel opgelost.

    Zwakke punten
    n.v.t.

    Door Fleur Jonk op 7 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vorig jaar geattendeerd door een collega op Puur KroatiŽ, onze eerste kennismaking met KroatiŽ en met dit bedrijf. We gingen altijd met Eliza was here weg maar zij hadden geen Kroatie en een vergelijkbaar reisorganisatie is dus Puur Kroatie. We hebben een prachtige rondreis gemaakt, Istrie, binnenland, kust en eiland. Het is zo goed bevallen dat we dit jaar weer terug gaan.Wil je net zoals wij kleinschalige accommodaties, mooie plekjes, geen massatoerisme en Kroatie goed leren kennen, dan is Puur Kroatie het beste bedrijf. Hoorde ook dat de eigenaar (Nederlandse) gekozen is tot ambassadeur voor KroatiŽ, zij weten echt alles en hebben de beste contacten en ook bijzonder, hoorde van mijn ouders die inmiddels ook geboekt hebben met vrienden dat ze goedkoper zijn dan Arke, Kras en al die anderen.

    Sterke punten
    Keurige offertes, alle extra's die je ontvangt bij je reispapieren (mooi reisboek) wegenkaart en zo. Hun kennis van het land, service, altijd even vriendelijk en behulpzaam, hun accommodaties, sterk onderscheidend, alles op de mooiste plekken in Kroatie.

    Zwakke punten
    wilde nu in meivakantie graag weg, helaas hadden ze in januari al geen beschikbaarheid meer in hun mooiste complexen, dit omdat veel mensen al voorboeken. Omdat het altijd kleine complexen zijn, is het snel vol. Dus misschien handig als ze nog meer goede adresjes erbij krijgen.

    Door Pauline op 30 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Puur Kroatie

Schrijf je eigen review over Puur Kroatie