Puur Kroatië is dé Kroatië Specialist in de Benelux en sterk in het aanbieden van individuele reizen op maat. Een reis wordt volledig naar wens van de reiziger samengesteld. Inmiddels vertegenwoordigen wij een groot aantal hotelletjes, kleine boutique-hotels, Bed & Breakfast, appartementen en villa\'s die door ons persoonlijk zijn bezocht; we willen namelijk weten waar we onze klanten naar toe sturen.

Puur Kroatie Reviews

  Super tevreden

  Afgelopen zomer op vakantie geweest naar Kroatië, met twee gezinnen. Geboekt via puurkroatie.nl.
  Heel erg tevreden, eigenlijk over alles. Het contact vooraf, maar ook zeker de reis zelf. Er is goed geluisterd naar onze wensen. Het was een afwisselende reis. Een groot voordeel vonden wij dat ook al een aantal activiteiten vooraf waren geboekt en geregeld. Dit gaf veel rust op vakantie. Tijdens de vakantie ook twee keer contact gehad met puurkroatie.nl (telefonisch). Heel snel en accuraat te woord gestaan. Kortom, puurkroatie.nl is een echte aanrader!!

  Sterke punten
  Vooraf uitgebreid contact, goed geluisterd naar wensen, mogelijkheid voor contact tijdens de reis. Vooraf geregelde excursies/activiteiten waren ook super!

  Zwakke punten
  Geen!

  In één woord TOP!

  Puur Kroatië heeft voor ons een prachtige vakantie verzorgd! Wij hebben een auto rondreis gemaakt door Kroatië en wat een geweldig avontuur hebben wij beleefd! Alle plaatsjes en accomodaties waren helemaal top. Wendy en haar team hebben ons heel goed geholpen en iets moois op maat voor ons samengesteld. In een woord TOP. Echt een aanrader. Nogmaals bedankt Wendy en de rest van het team. Tot de volgende keer.

  Sterke punten
  Persoonlijk, vriendelijk, kleinschalig.

  Fijne hulp bij reis op maat

  Geen makkelijke opgave. Met 2 gezinnen in drukste periode van het jaar op rondreis door Kroatie. Liefst de kleine, gemoedelijke plekjes en veel afwisseling qua outdoor activiteiten, cultuur snuiven en fijne strandjes. Bijzonder eerlijk advies en begeleiding van Wendy en haar team. Vakantie bijzonder geslaagd. Mede door de puzzel die Puur Kroatie voor ons wist op te lossen! Dank daarvoor. Zou zo weer met jullie op vakantie gaan.

  Sterke punten
  Maatwerk. Persoonlijk. Meedenken. Flexibel.

  Top vakantie gehad

  Voor ons was een vakantie naar Kroatië nieuw. Puur Kroatië heeft met een intake naar onze wensen geluisterd, en een reis op maat samengesteld. Zij kwamen met een hele leuke afwisselende reis, waarbij we in twee weken vier hele mooie plaatsen in Kroatië gezien hebben. Zij hadden ook leuke tips wat betreft excursies, en boeken die ook meteen voor je. Alles was tot in de puntjes geregeld! Wij komen zeker terug bij Puur Kroatië!

  Sterke punten
  Vriendelijk, luisteren echt naar wat je wilt en regelen alles tot in de puntjes

  Zwakke punten
  Geen

  Zorgeloze vakantie

  Puur Kroatie heeft voor ons een goed, afwisselende, mooie vakantie georganiseerd. Ne een "intake" en overleg over onze wensen hebben ze een rondreis door Kroatie georganiseerd bij kleinschalige overnachtings adressen en met leuke ook kleinschalige excursies. Het heeft ons een onbezorgde vakantie opgeleverd, met voldoende afwisseling en rust, een goed doordacht programma. Puur Kroatie is een aanrader, ze luistern naar je wensen, doen goede suggesties en organiseren het helemaal voor je!

  Sterke punten
  Luisteren naar je wensen, goede communicate!

  Zwakke punten
  Ik heb er geen kunnen ontdekken :-)

  Oei dat was wat zeg

  Ik ben blijkbaar vaak te laat met boeken. Het beste, leukste is vaak in januari al vol. Helaas moest ik die teleurstelling ook verwerken bij Puur Kroatië. Niet beseft dat dit reisbureau zo populair is en nu weet ik inmiddels ook waarom. Was er 2 jaar geleden nog teleurstelling dat wat we wilden niet meer kon, nu was ik voor mijn doen heel vroeg met boeken en ja dat had tot gevolg een supergave vakantie met de kinderen naar Kroatië. Wil je iets anders zorg dat je hier op tijd bent. Ik had dezelfde wensen neergelegd bij Riksja, Better places en vergelijkbare reisorganisaties. Puur Kroatië was, zoals mij al was verteld op alle fronten de beste! Ze zijn echt, puur, de naam zegt het al :-), en ik denk dat de grootste kracht van hen is dat ze een echte ambassadeur voor het land hebben die er vandaan komt en die alles weet over Kroatië. En dat is nu precies wat al die andere missen. Ze missen de kennis, ze missen het enthousiasme, ze missen de echte service, ze missen het persoonlijke. Bij de andere zag ik al gauw dat ondanks mijn aanvraag voor maatwerk, het allemaal de standaard riedeltjes zijn en de standaard pakketjes. Er was geen flexibiliteit. Nee ik kan uit ervaring en vooraf goed uitzoekwerk zeggen dat Puur Kroatië iig voor Kroatië het beste reisbureau is. Maar gelet op dat ze het vaak durk hebben zal dit voor velen geen verrassing zijn. Overigens gaan we dit jaar hun nieuwe bestemming proberen. Het kleine griekse eiland Thassos. Ik heb gehoord dat appartement Makedonia op deze bestemming, (wel een heel andere soort vakantie) ook geweldig moet zijn. We gaan het meemaken en hebben er zin in!

  Sterke punten
  Aandacht, service, heel veel kennis

  Zwakke punten
  soms lastig bereikbaar omdat ze het erg druk hebben, maar ze zijn hier wel duidelijk over in hun communicatie

  Geweldige vakantie

  Wij hebben een reis door Puur Kroatie laten samenstellen op basis van onze voorkeuren. Het werd een soort van rondreis van twee weken waarbij we de mooiste plekjes hebben gezien. Van binnenland, waar de mensen ontzetten gastvrij zijn en het eten gewoonweg zalig is, via lekker brunchen in de watervallen, via tochtje met dolfijnen en zwemmen tussen de Kornati eilanden zijn we op de enkele eilanden geweest. Puur Kroatie heeft daarbij geweldige kleinschalige adressen gekozen wat we van heerlijke rust, prachtige omgevingen en het lokale eten konden genieten. Echt super, een tip voor anderen : vraag naar adviezen en tips, ze weten precies het juiste voor je te vinden. Vooral genoten van de locals die voor ons gingen koken, echt een ervaring en aanrader. Het was onze eerste keer in Kroatie, maar zolang Puur Kroatie onze reizen kan blijven regelen komen we hier terug.

  Sterke punten
  kennis van gebied
  heerlijk eten
  zeer vriendelijke locals
  mooie nette en kleinschalige appartementen

  Zwakke punten
  niet kunnen vinden

  Persoonlijke aandacht loont!

  Enthousiast geworden door de website vroegen we meer informatie aan. Super snel kregen we reactie en vervolgens belde Wendy zelf om nog wat verder door te vragen zodat ze goed beeld had van wat wij wilden om hier vervolgens een passend aanbod voor te doen.
  Door goed te luisteren en door te vragen, de kennis van het land en het unieke aanbod van accommodaties kregen wij een reis die goed bij ons past en zijn we erg enthousiast geworden over Kroatië als vakantieland!
  Zowel voor, tijdens als na boekproces was bereikbaarheid en reactie op mails heel snel. Zelfs tijdens de reis werd geïnformeerd of alles goed verliep en ook na thuiskomst ontvingen we een mail.
  Normaal gesproken boeken wij alles zelf, maar door persoonlijke en enthousiaste betrokkenheid van Wendy EN haar team was dit wel een heel positieve ervaring.
  Wie een reis naar Kroatië overweegt, kan met zeer gerust hart in zee gaan met Puur Kroatië!

  Sterke punten
  - kennis en ervaring Wendy
  - goed klantenteam
  - snelle reactietijd
  - fijne kleinschalige accomodaties
  - leuk activiteiten aanbod

  Zwakke punten
  Geen aandachtspunten voor Puur Kroatië. Hopelijk lukt het om enigszins buiten de gebaande paden te blijven nu Kroatië zo populair is en alleen maar drukker wordt.

  De perfecte roadtrip met kids!

  We wilden graag kennismaken met Kroatië en Puur Kroatië kruiste in deze zoektocht ons pad. Vanaf het eerste contact, tijdens onze reis en na thuiskomst zijn alle contacten super fijn en behulpzaam geweest. De dames begrijpen goed wat de wensen van de klant zijn. Wij kunnen Puur Kroatië echt aan iedereen aanraden wie dit mooie land wil ontdekken!

  Sterke punten
  Goed aanvoelen van de wensen van de klant, goede kennis van het land en hele leuke authentieke accomodaties!

  Zwakke punten
  Nvt

  Aanrader

  Samen met het team Puur Kroatië een prachtige maatwerkreis Slovenië en Kroatië samengesteld voor ons gezin. Wendy denkt heel goed met je mee, is eerlijk over wat je wel en niet kan verwachten en kent de accommodaties zelf. Geen grootschalige hotels maar kleinschalige authentieke accommodaties. Vriendelijke, snelle en klantgerichte service. Een aanrader!

  Echt ontzorgen en ontspannen

  18 dagen rondgereisd in Kroatië als gezin (3 kinderen van 6, 12, 14). Voor de eerste keer in Kroatië en er is geen betere manier om het land te leren kennen. Super reis en alles was goed geregeld. Eigenaren van accommodaties waren erg vriendelijk en behulpzaam. Merkt dat deze zorgvuldig gekozen zijn door Puur Kroatië. Echt relaxed!

  Sterke punten
  - kennis van het land
  - denkt mee met wensen klant
  - goed bereikbaar voor vragen
  - enthousiasme, hierdoor krijg je extra zin in de vakantie

  Perfect geregeld

  Onze 4-daagse trip was van te voren tot in de puntjes geregeld. Van vliegtickets tot vervoer op locatie, van accommodaties tot aan iedere maaltijd en activiteit. Het ene was nog verrassender dan het ander...
  Wij kon konden daardoor maximaal genieten. We hoefden er alleen voor te zorgen dat we op tijd van A naar B kwamen. Echt super geregeld.

  Het échte Kroatië

  Niet eerder waren wij (gezin met twee kinderen) in Kroatië geweest. Na veel zelf op internet gespeurd te hebben, viel ons oog op Puur Kroatië. Onze wensen sloten precies aan bij hetgeen Puur Kroatië biedt: kleinschalige accommodaties, weg van de drukke plekken, maar wel het échte Kroatië zien.
  Wendy verraste ons met een mooi aanbod met bijzondere plekken en accommodaties die we zonder haar nooit hadden gevonden. Alle accommodaties zijn met veel zorg uitgekozen en worden gerund door gepassioneerde Kroaten. Elke accommodatie was op zichzelf weer uniek: op de ene locatie kon je geweldig eten, de andere lag in een mooi natuurgebied waar je kon kanoën, wandelen of mountainbiken en weer een andere locatie lag in een mooi stadje, maar toch nét ver genoeg van alle hectiek. Kortom, een mooie balans.
  Ook nadat we hadden geboekt was Wendy goed bereikbaar voor onze vragen. Die betrokkenheid is zeker een reden om ook aan anderen een vakantie met Puur Kroatië aan te raden.
  Wendy en team: bedankt!

  Sterke punten
  - betrokken
  - kleinschaligheid
  - gepassioneerd
  - goed op de hoogte van situatie mbt corona

  Waarschuwing, niet voor iedereen

  Dit is niet voor mensen die een groot hotel of vakantiepark, een hoop reuring, grote zwembaden, glijbanen, kermisachtige attracties, Nederlands eten willen.

  Zoals wij Kroatië via Puur Kroatië hebben mogen leren kennen is het voor de liefhebber van slow travel.

  Bij onze zoektocht naar een goede reisorganisaties zagen we bij de meeste dat ze rondreizen helemaal vol proppen en waar bij je maar 1 of 2 nachten op 1 bestemming bent en dan hup weer door. Vaak verblijf je bij deze organisaties in grote hotelketens.

  Niet bij Puur Kroatië. Nee dit is alleen dé ideale vakantie voor mensen die ook wat willen zien van het land, in een rustig reistempo.
  We hebben als gezin echt genoten van onze vakantie in Kroatië. Onze kinderen van 8,11,13 hebben zelfs aangegeven weer terug te willen. Alles was prima geregeld door Puur Kroatië, dat een jaar ervoor onze buren ook zo tevreden waren en weer teruggingen begrijpen we nu heel goed. We gaan hetzelfde doen.

  We reisden in augustus 2021, 17 dagen, 4 bestemmingen plus 1 extra overnachting bij Plitvice.

  Sterke punten
  persoonlijk, service, aandacht, betrokken, heel veel kennis, eerlijk

  Zwakke punten
  ze hebben het te druk. Door corona begreep ik hebben ze het zwaar gehad en moeten reorganiseren. Dat betekent dat ze de drukte soms niet aankunnen. Telefonisch zijn ze niet altijd direct bereikbaar. Per mail wordt wel altijd snel gereageerd.

  Laat je niet gek maken!

  De besluitvorming van het RIVM en Buitenlandse Zaken ook als het om vakantie gaat.Mensen laat je niet gek maken!\\r\\n\\r\\nNa Kroatië nu ook de Griekse eilanden voor Nederland op oranje gezet, ja alleen voor Nederland! want toeristen uit omliggende landen zoals Duitsland en België zijn er gewoon ter plaatse of kunnen er naar toe om van hun vakantie te kunnen genieten, dan is dat voor de Nederlandse vakantieganger toch onbegrijpelijk?\\r\\n\\r\\nWij zijn gewoon halverwege augustus naar Kroatië afgereisd.Onze Duitse buren (wij wonen nog geen 2 kilometer van Duitse grens) kunnen ook zonder beperkingen naar Kroatië.\\r\\n\\r\\nOnze vakantie werd er één in de categorie bijzonder en uniek. Dankzij uitstekende adviezen van Puur Kroatië, hun goede contacten, feit dat we toch bij een expert hebben geboekt. Ook vonden we het fijn dat Puur Kroatië zich enorme betrokken opstelde, ons goed informeerde en ons zelf de vrijheid gaf om wel of niet af te reizen. We werden hartelijk ontvangen op onze verblijfsadressen, ze vonden het fijn dat we kwamen. \\r\\n\\r\\nIk hoorde om mij heen zoveel mensen klagen die zelf via allerlei, vaak logge, organisaties onbereikbaar waren, lange wachttijden aan telefoon, geen antwoord op de mail. Gelukkig bij Puur Kroatie altijd binnen 2 dagen een reactie. En spreek je de voicemail in, kan 24 uur per dag! dan wordt je altijd de eerst volgende werkdag teruggebeld.\\r\\n\\r\\nNog een tip! Boek wel op altijd, Puur Kroatië heeft alleen maar kleinschalige vakantieadresjes heel snel vol! Wij wilden de rondreis al in 2019 maken maar toen was in maart bijna alles al vol en moesten we onze plannen een jaar vooruit schuiven.\\r\\n\\r\\nFamilie Verlinden � augustus 2020\\r\\n

  Sterke punten
  Zeer betrokken, Echt een expert! weten alles over het land.

  Zwakke punten
  moesten een jaar wachten, ze zijn erg populair en hebben goede reputatie. Dat wisten wij niet en dus waren we te laat met boeken omdat de meeste reizen in maart al volgeboekt waren. Ze hebben alleen maar kleine accommodaties

  Een fijne vakantie in een bijzondere tind

  Wij hebben in de zomer van 2020 via Puur Kroatië een rondreis gemaakt door Kroatië waarbij we door Istrië, langs de Kroatische kust en bij national park KrKa en eiland Krk zijn geweest.
  We hebben ontzettend genoten van deze vakantie. Misschien zelfs iets teveel: We zijn pas écht op vakantie als we beginnen te vergeten welke dag het is en zo kwam het dat we een dag later vertrokken uit één van de accomodaties dan wat volgens het reisschema de bedoeling was (waardoor we dus ook te laat aankwamen op de nieuwe locatie). Ookal was dit foutje volledig aan onszelf (en onze ontspannings-modus) te wijten, toch is dit zeer vriendelijk en schappelijk opgelost met Puur Kroatië en de eigenaars van de beide betrokken locaties.
  Over de dienstverlening van Puur Kroatië zijn wij sowieso zeer tevreden.
  We zouden eerst via een ander reisbureau een rondtocht maken, maar vanwege Corona had dat reisbureau alle Europese reizen tot aan juli gecancelled. We kwamen toen bij Puur Kroatië terecht waardoor we alsnog onze reis per half juni konden maken zoals we gepland hadden. Maar dan wel op de Puur Kroatië manier: kleinschalige accomodaties en meer rust tijdens de reis, want 4 in plaats van de oorspronkelijke 9 accomodaties.
  Achteraf zijn we blij dat we via Puur Kroatië zijn gereisd:
  • De locaties waren stuk voor stuk prachtig: Kleinschalig, maar wel luxe. Mooie, ruime en schone kamers, vriendelijke accommodatie-eigenaren met goede tips over uitjes en restaurants in de omgeving, heerlijke ontbijtbuffetten, en altijd met water (zee / zwembad) dichtbij.
  • Minder accomodaties, dus minder tijd kwijt met spullen inpakken en reizen, en daardoor meer tijd om de omgeving te verkennen en leuke stadjes en natuur te bezichtigen, en af en toe ook een rustdagje in te bouwen
  • De reis was helemaal op maat samengesteld voor ons in samenspraak met Puur Kroatië, in een vrij kort tijdsbestek, om onze eerder geplande rondreis enigszins na te bootsen.
  • Puur Kroatië heeft daarin heel goed met ons meegedacht. Het is duidelijk dat ze kennis hebben van het land en dat ze regelmatig zelf ook naar Kroatië afreizen. Ze hebben ook persoonlijk contact met de accommodatie-eigenaren en baseerden hun adviezen en ons reisschema dus ook vanuit hun eigen ervaringen.
  • Ook over de situatie mbt Corona hebben ze ons goed ingelicht, zowel voor wat betreft de maatregelen in Kroatië zelf als voor de toegankelijkheid van de landen waar we doorheen moesten reizen.
  Kortom: Reizen via Puur Kroatië is een aanrader! Als wij ergens de komende jaren weer een keer naar Kroatië met vakantie willen dan gaan we zonder twijfel onze reis weer via Puur Kroatië boeken.

  Sterke punten
  Denkt mee met klant
  Flexibel
  Klantgericht
  Veel kennis over het land

  Zwakke punten
  Nog niet ontdekt

  Ook zo bang?

  Al maanden horen we vreselijke verhalen, elke dag het slechte nieuws uitvergroot op de voorpagina. Dat in tegenstelling tot meer genuanceerd nieuws, dat de krant of website vaak niet eens haalt. Wat worden mensen bang gemaakt, heel bang. Wij hebben ons niet laten beinvloeden en zelf de keuze gemaakt om toch op vakantie te gaan. Ondanks dat men net doet alsof het veel veilger is om thuis te blijven. OOk enkele dagen geleden toen we nog in Kroatië waren, wat een paniek in Nederland of we niet snel zouden terugkomen want besmettingen lopen op?? en Servie en Bosnië is toch (bij) Kroatië en Slovenië is toch weer dicht en Oostenrijk? Mensen mensen hou op met die flauwekul. Vertrouw op de lokale overheden, vertrouw op de ANVR vertrouw op je reisorganisatie. En als je zo bang bent is het beter om helemaal thuis te blijven.
  Persoonlijk ben ik liever weer in Kroatië dan, zoals gisteren in de supermarkt, dat is veel riskanter. Zeg nou zelf, het is binnen, de ventilatie, hoe goed is die? Wat voor een filters zijn het? De 1,5 meter schiet er vaak bij in en geen mondkapje te zien. Op vakantie voelde ik mij beter en veiliger en kon ik de gekte even achter mij laten.
  Wij zijn blij dat we gewoon gegaan zijn en hebben geen spijt.
  We kunnen terug kijken naar 2 heerlijke weken in Kroatië. Genoten van rust, gezelligheid, aandacht van de bevolking. Puur Kroatië hield ons vanaf begin maart goed op de hoogte van de hele corona situatie, was erg betrokken, dacht met ons mee. We hebben via hun website een mooie rondreis geboekt. Deze bijzondere reis was er meteen 1 met een gouden randje erom heen. We gaan weer terug naar het echte pure Kroatië

  Sterke punten
  service, betrokkenheid, aandacht

  Zwakke punten
  je moet vroeg boeken want lastminute lukt niet omdat dit bureau erg populair is

  wat was het spannend

  Let op! Deze reis was moeilijk te boeken omdat er maar weinig plekken hiervoor zijn. Ik werd getipt door een contact via linkedin en zo kwam ik in contact met Puur Kroatië. Nadat ik voor de rei in het voorjaar van 2019 te laat was hadden we het geluk nog wel mee te kunnen op reis in september naar Kroatië en Bosnië. Deze groepsreis naar Kroatië wordt slechts 1 of 2 x per jaar aangeboden. Het is een rondreis eigenlijk een VIP reis. Slechts 16 personen kunnen op deze reis mee, je reist rond in huurauto's. En de eigenaar van Puur Kroatië, Wendy begeleidt deze reis.
  En dat laatst maakt het nou zo uniek en bijzonder. Wendy is ook ambassadeur voor Kroatië, kent het land tot in detail, kent veel mensen en daar profiteerden wij als groep enorm van. Wil je echt een hele bijzondere en unieke Kroatië ervaring, probeer dan een plek te krijgen op deze reis. Het lijkt niet goedkoop. Maar vrijwel alles was ingebrepen in de reis. Zoals diners, leuke uitstapjes, bezoek aan Plitvice en het nationale park van Krka, leuke fietstochten. De reis is een reis voor iedereen die niet de standaard wilt. Ik ben dit nog niet eerder tegengekomen maar hoop echt dat andere reisbureas dit ook gaan doen. We vonden dit een geweldige ervaring

  Sterke punten
  gastvrijheid, aandacht, service op en top, vanaf eerste contact tot terugkomst reis. Rustig reistempo, kleine onderkomens

  Zwakke punten
  je moet wel heel vroeg boeken anders is het vol.

  Stop met tijd verspillen en laat je lekker ontzorgen

  avond na avond of in het weekend uren het internet af te struinen. Ik was er wel klaar mee en die week erna kwam ik bij toeval op instagram een post tegen van Puur kroatië, 1 op 1 ontmoeting. Ik vond het lastig om een juiste keuze te maken omdat ik niet veel wist over Kroatië, behalve dat het er erg mooi is. Op een gegeven moment was ik ook totaal de weg kwijt tussen alle “adviezen” over vakanties in Kroatië? Dus die ene post op instagram heeft ervoor gezorgd, veel fijne contactmomenten met team klantgeluk van Puur kroatië en een mooie reis. Onze tip! bij eerste kennismaking, boek de rondreis authentiek Kroatië, maar boek niet te laat. Puur kroatië werkt alleen met kleinschalige vakantieverblijven net zoals Eliza w.here. dus sneller vol. Puur Kroatië is aangesloten bij garantiefonds en calamiteitenfonds dusje boekt ook zekerheid.

  Sterke punten
  direct contact met echte personen i.p.v. chatfuncties, online formulieren, chatbots, men reageert snel, ze weten daar echt alles over kroatië en wat ik belangrijk vond ze zijn transparant

  Zwakke punten
  geen avondopeningstijden en weekendopeningstijden, ik merkt toch wel dat we misschien daarin verwend zijn geraakt.

  Super fijn en goed reisbureau.

  Mede dankzij Puur Kroatië hebben wij een schitterende rondreis gemaakt door een mooi deel van Kroatië.
  Super reisbureau dat met je meedenkt en schitterende verblijfslocaties heeft in Kroatië

  Sterke punten
  Mooie reis.
  Goede prijs.
  Schitterende verblijfslocaties.
  Goed en snel contact via email.
  Goede service.
  Veel goede en mooie informatie over de verblijfslocaties met hun omgeving.

  Super vakantie

  Puur Kroatie leverde precies wat ons zelf niet goed lukte op het internet. Prachtige locaties, goede sfeerfoto’s van zowel locatie als omgeving. Ze hadden goed gehoor gegeven aan onze wensen en goed ingeschat waar ons gezin blij van zou worden. Ze gaven tips en trics voor de autoreis, de taal, de valuta. Ze waren telefonisch goed bereikbaar voor vragen en gaven goede en realistische informatie en input. Ik kan ze als reisbureau iedereen aanraden!

  Heel erg tevreden over Puur Kroatië

  Puur Kroatië heeft voor ons een hele mooie reis uitgestippeld. Zij hadden dan ook op voorhand met ons een paar keer contact opgenomen om te weten welk type vakantie we wensten en welk type verblijf we verkozen. Ze stelden ons per locatie ook verschillende alternatieven voor waaruit we konden kiezen. Uiteindelijk hebben we een reis gemaakt van drie weken en op zes verschillende adressen gelogeerd: een glamping in de buurt van Karlovac, een mooi hotel in de buurt van Krka, een prachtig appartement bij Trogir, een ongelofelijk mooi huis in Novigrad bij Zadar, een mooi huis in Istrië en een appartement tegenover het eiland Krk. Je voelt dat Puur Kroatië de locaties zelf kent en echt het beste voor je wil. Wij zijn zeer heel blij dat we voor Puur Kroatië gekozen hebben voor de organisatie van onze reis.

  Sterke punten
  Nemen op voorhand de tijd om te weten wat je juiste wensen zijn en stellen dan verblijfplaatsen voor die daar aan beantwoorden
  Wij zouden nooit zelf die mooie verblijfplaatsen gevonden hebben
  Geven interessante tips mee over wat er te bezoeken valt in de omgeving
  Zeer behulpzaam, vriendelijk en professioneel
  Ruim bereikbaar via mail - zelfs op zondag werd er met ons gemaild in Kroatië

  Zwakke punten
  Geen

  Puur Kroatie = Puur Verwennerij

  We hebben afgelopen juni genoten van de plekken die het team van Puur Kroatië voor ons had uitgezocht om kennis te maken met Kroatie.
  Karlovac is groen en vanaf hier zijn enkele natuurparken en andere bezienswaardigheden goed te bereiken. Ga zeker naar Slunj en als je sportief genoeg bent maak een wandeling door het nationale park Paklenica.
  De stad Karlovac zelf is niet zo bijzonder wel aan te bevelen is het restaurant Konoba Kostanjac waar een superkokkin de sceptor zwaait. Fantastisch wat zij kookt !
  Vervolgens zijn we richting Obravac gegaan. Ruwe omgeving waar je idyllisch verblijft. Een sprookje. Weinig toeristisch lijkt nog ongerept door de toerist.
  De laatst plek welke we bezochten was het eiland Krk. Klimno was de absoluut een verwennerij. Het ontbijt door de gastvrouw is aan te bevelen. De lokale lekkernijen zijn super. In Klimno is een fantastisch restaurant om te genieten van de verse vis. Vergeet ook de modderbaden in de buurt niet ?
  Wij zijn enorm verwent door routing die het team van Puur Kroatië ons heeft geadviseerd. We hebben kennisgemaakt met Kroatië en veel van dit land gezien.
  Geschrokken dat er nog plekken zijn die nog geen watervoorziening hebben, de oorlogsverhalen en de armoede die je in het binnenland tegenkomt. Genoten van de schoonheid van de natuur, het groene en ruwe landschap. De prachtige Adriatische zee en de heerlijke vis die hier gevangen wordt.

  Dank nogmaals team Puur Kroatië voor jullie research om ons te verwennen

  Agnes en Piet Janssen

  Sterke punten
  Vriendelijk en zeer snel in terug contact opnemen.

  leuke combinatiereis met kinderen

  Lekker nazomeren in Kroatië, prachtig weer, heerlijk die rust en veel kunnen doen afgewisseld met de nodige uitstapjes. 2 prima bestemmingen, alle 2 zeer verschillend en niet te vergelijken.
  Eerst in de regio Zadar verbleven in luxe appartement aan het water en met klein zwembad, vervolgens 1 week naar een klein wijnlandgoed met 2 fijne zwembaden en vlakbij het mooie Nationale park Krka.
  We reisden met onze 2 kleine kinderen ( 17 maanden en bijna 4 jaar).
  Deze combinatie vonden wij voor een eerste kennismaking met Kroatië ok en heel goed te doen met jongere kinderen. 2 weken, 2 plekken vind ik zelf toch te lang. Puur Kroatië had ook aangeraden minimaal 3 plekken te doen in 2 weken maar daar zag ik van af omdat ik bang was dat dit met kleine kinderen te belastend zou zijn. Nu achteraf wel spijt, het had heel goed gekund. Mijn collega is nu via Puur Kroatie en met vriend en 1 kind van 2 jaar op reis, zij doen wel 3 bestemmingen en is daar zeer enthousiast over, ze bezoekt delzefde bestemmigen en als extra nog een eiland erbij, ze vind de verdeling perfect, 1 x 4 nachten en dan nog 2 x ergens 5 nachten. Dus overweeg je met jongere kind(eren) rond te reizen in Kroatië doe het zo!

  Sterke punten
  veel afwisseling, kleinschalige accommodaties, veel persoonlijke aandacht, goed te doen met jonge kinderen.

  Zwakke punten
  ik vond 7 dagen erg lang op 1 plek dat had Puur Kroatie ook wel aangegeven maar toch.

  Eén van de betere reisorganisaties die Nederland kent

  Top vakantie gehad met Puur Kroatië, ok je betaalt dan wel meer maar ik had zelf nooit die leuke adresjes gevonden. Ik was al weken in de avond zoekende op internet maar ik wist niet meer wat te doen. Dit omdat ik het land niet kende. Ook op diverse social media en forum wat ik raadpleegde waren de meningen wel erg verdeeld. Dus besloot ik toch een specialist in te schakelen. Alles extra’s die ze boden waren mij dat meer dan waard. Hoeveel tijd hebben ze wel niet in ons gestopt. Ik heb ze veel gemaild, veel gebeld, veel aan ze gevraagd, niets was hen te veel dat was zo voor onze vakantie maar ook tijdens onze vakantie gaven ze ons de nodige support.
  We verbleven in ruim 2 weken op 4 adresjes, alle 4 bijzonder, alle 4 weer anders. Bij Nationaal park krka kwamen ander gezin tegen, wat bleek hun kamer, zelfde als van ons, zelfde datum was 135 eur per nacht duurder. Via booking.com! Dat was een verrassing voor ons, ik dacht dat booking altijd goedkoper was. Maar hoorde van mijn collega die vorig jaar nog bij een reisorganisatie werkte dat dit niet zo is. Iets met prijzen die fluctueren op basis van vraag en aanbod of zo.
  Ga je voor het eerst naar Kroatie met kinderen, boek dan noord kroatie, regio Zadar, regio Sibenik en eilnd Krk, we vonden het land zo mooi dat we komende zomer weer terug gaan. Nu hebben we bij Puur Kroatie geboekt voor Kroatie in combinatie met Bosnie

  Sterke punten
  aandacht, service, snel reageren, bijzondere locaties, afwisseling in de reis, dit kun je zelf niet vinden, leuk team, veel kennis, ze komen er geloof ik zelf vandaan. Geen massatoerisme (gelukkig!) mooie plekken,

  Zwakke punten
  wel wat duurder dan wanneer je het zelf allemaal uitzoekt, maar ze zijn wel de goedkoopste reisorgnisatie als je hen zo vergelijkt, had eerst bij Pharos en SNP gekeken die waren duurder. Ander nadeel, je moet er vroeg bij zijn. ze hebben alleen maar kleine complexen en die zijn dus sneller vol. Wij boekten in maart en dat was al aan late kant daarom dit keer vroeg geboekt. Ander nadeel, puur kroatie is erg populair dus heel soms waren ze slecht bereikbaar, ik had het idee soms te weinig mensen op kantoor in de drukke periode.


Bezoek Puur Kroatie

Schrijf een review