Reviews van deze auteur

Festival van Liefde!

Review over SpiritueleVakantiereizen

Ook langs deze weg allereerst mijn hartelijke dank aan Diana, Amber en Atmani voor de organisatie van het Festival der festivals. Liefde is zo’n ontroerend mooi en actueel thema! Ik heb genoten in/van een onvoorstelbare hoeveelheid energieën/kwaliteiten, van vele mooie mensen en ook volop van de natuur. Ik heb vele mooie mensen leren kennen en er diverse wezenlijk waardevolle contacten aan over gehouden. Genoten van het programma, van de vrijheid, de openheid naar elkaar, samen plezier maken, gek doen, mooie en diep persoonlijke gesprekken voeren, enzovoorts. Alles kon en mocht. Liefde kon zich zomaar vrijelijk uitleven, zonder belemmeringen! Waar vind je dat? Hartelijke groeten Peter

Sterke punten
Prima organisatie

Zwakke punten
geen

Alles straalde rust en liefde uit, wat een retraite!

Review over SpiritueleVakantiereizen

Een ontmoeting met jezelf, hoe leuk is dat? Ik kan je vertellen: dat is heel echt leuk! Voor mij was deze retraite helemaal af, alleen de plek al maakt het heel bijzonder. Het hotel, de lieve mensen, het eten, de zon, de omgeving. Alles straalde rust en liefde uit.Door mijn levensverhaal op te schrijven kwam ik in contact met mezelf. Ik zag opeens de verbanden tussen mijn verleden en nu, ik zag ook hoe ik mezelf klem had gezet. En wat ik ondertussen was kwijtgeraakt. Dit was een openbaring.

Diana en de groep waren liefdevol. De groepsleden waren heel divers en uniek en we vulden elkaar goed aan.Door de dynamiek in de groep maakte ook dat er ruimte was dat er alles mocht zijn, wat mij vooral aantrok was de openheid, de werkruimte en de stijl van werken van Diana. Zij gebruikt veel verschillende methoden om iemand echt in contact te brengen met zichzelf. We hebben gedanst, gelachen, gehuild, gespeeld,en nog veel meer. Ik ben door deze reis in mijn innerlijke kracht gekomen en voel weer liefde voor mezelf. Het was een bijzondere liefdevolle ontmoeting. Liefs Petra

Sterke punten
Echt alles super

Zwakke punten
geen

Retraite in Andalusia

Review over SpiritueleVakantiereizen

De retraite week was voor mij een week vol ontmoetingen met mezelf en anderen, vol inzichten over waarom ik ben wie ik nu ben en wat ik te doen heb. Diana slaagt erin met een bijzondere combinatie van werkvormen het diepe in jezelf te bereiken. Met overgave aan ieder in de groep zet ze haar rijke verbindende kracht in. Diana werkt steeds met wat er "nu" is en wat op dat moment nodig is. Dat levert een steeds weer verrassende dag, waarbij ik telkens weer andere een ontmoeting met mezelf had. De prachtige serene plek Ayurveda hotel Luna y Sol waar mensen met liefde en passie werken was voor mij het ideale decor voor deze retraite week.

Dank Diana voor je krachtige energie, de gave om te verbinden en je wijsheid. De aanraking met mijn ziel, een verwarmde gloed. Dank Jan

Sterke punten
Fantastisch!

Zwakke punten
geen

Spirituele reis: een keerpunt in mij leven

Review over SpiritueleVakantiereizen

Een keerpunt...
Na wel wat gesprekken bij psychologen in het verleden, eindelijk iemand die van aanpakken weet! 15 minuten ver, en we zitten al bij de kern...
Op een fijne manier en met verschillende oefeningen en technieken, liet Diana me zelf ervaren en ontdekken hoe ik in elkaar zit en waar dingen ontstaan zijn.
Ik ben erg blij eindelijk inzichten te hebben gekregen in mezelf. Mijn handelen, mijn reacties, hoe ik naar mezelf kijk.
Heel mijn "ik" ontrafeld, uitgeklaard. Maar ook tools, handvaten om mee aan de slag te gaan, om dingen concreet aan te pakken. De start van een nieuw hoofdstuk, eigenlijk zelfs een nieuwe, andere ik...
Deze coaching is het beste geschenk dat ik mezelf ooit gaf! :-) Heel erg bedankt lieve Diana!

Sterke punten
Alles perfect ok

Zwakke punten
geen

Fantastische Spirituele Vakantie

Review over SpiritueleVakantiereizen

“Ontmoeting met jezelf” Een reis zoals deze wist ik alleen maar zeker dat ik dat moest doen. Natuurlijk ga je zoeken op het internet: “hoe kom je het dichtst bij jezelf”.Ik wilde weten waar die pijn vandaan kwam, mijzelf begrijpen en vergeven. Waarom heb ik zoveel fouten gemaakt ten kosten van mijzelf en degenen die mij lief zijn.

Op een bepaalde leeftijd ga je de balans opmaken. Dan kom je tot de ontdekking dat er dingen gegaan zijn die je niet wilde, maar toch zo zijn gegaan. Overal stelde in mezelf teleur. Dat kan alleen een leven lang als je niet van jezelf houd, zo als ik deed. Ik was intussen erg depressief, en fakete alle vrolijkheid naar de buiten wereld toe. Voor mij was deze reis een sprong ik het diepe. Dit was wat ik doen moest, zo blijven kon ook niet.

Alles was goed geregeld door de organisatie. Op het vliegveld ontmoeten wij als groep elkaar. We waren met z’n tienen binnen de groep en Diana als leidster van de groep. Het voelde meteen goed ook omdat iedereen met het zelfde doel ging. De eerste dagen leer je elkaar goed kennen, en de groep was erg hecht. Met het werken aan mijn biografie kwam ik weer in een erge depri toestand. Ook kreeg ik erg veel pijn uit mijn jeugd te verwerken. Dat ging gepaard met veel tranen. Maar ik voelde mij erg gedragen door de groep.

Als een ander mens ben ik op gestaan. Ik leefde vanaf dat moment in het hier en nu, en keek met hele andere ogen naar de wereld. “Je kunt mensen pas iets geven als ze er klaar voor zijn om het te ontvangen”

Diana is voor mij een Engel gestuurd door God. Ik ben haar dankbaar en zal haar nooit vergeten. De week die we met elkaar als groep hebben beleefd, schept een ongelooflijke band. En met elkaar hebben we heel veel geleerd, op elk vlak. Ik ben zo dankbaar, dat ik dit mocht meemaken en zal het nooit vergeten. Ik kan nu weer verder. Jannie

Sterke punten
Alles was uitstekend georganiseerd!

Zwakke punten
geen

Retraite in Spanje

Review over SpiritueleVakantiereizen

Ontmoeting met jezelf = de reis van mijn leven. Heel onvoorbereid vertrok ik op pad. Al van in het begin vertrouwde ik op de ervaring en kennis van Diana na ons telefonisch gesprek. Alles komt goed! Als enige Belg in onze groep kwam ik later op de dag aan. Vanaf de eerste seconde voelde ik me thuis. Diana verwelkomde me en stelde me voor in de groep. Wat een pracht mensen allemaal! De hele week bestond uit een aaneenschakeling van mooie, intensieve en krachtige momenten! Van theorie tot diep spirituele ervaringen. allemaal bijzonder gebracht met veel liefde voor ons allemaal.

Diana is een wonderlijke vrouw, een krachtige moeder die elke situatie weet te gebruiken om ons verder te doen gaan dan we mogelijk achten. Dit samen met leven in het NU.

Het lekkere, gezonde eten en de mooie locatie maken dit tot een geweldige reis. Werken en genieten gingen hand in hand. Ik denk nu nog vaak terug aan onze mooie momenten en ben ontzettend dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren. Ik weet nu al dat dit niet mijn laatste reis was met Diana! Bedankt van Julie (30 jaar)

Sterke punten
Goede organisatie
Top locatie
Sterke coaching

Zwakke punten
geen

Een geweldige coaching vakantie

Review over SpiritueleVakantiereizen

Ik had al diverse cursussen gedaan op gebied van zelfontplooiing, persoonlijke effectiviteit, relatietherapie en ook NLP. Allemaal interessant en leerzaam. Ik gunde mezelf dit jaar een weekje vakantie en besloot deel te nemen met de “Ontmoeting met jezelf”. Lekker in de Zuid Spaanse zon en dus ff lekker eruit.

Ik had tevoren weinig verwachtingen en concrete vragen en liet het over me heen komen. Ik was wel nieuwsgierig naar wat komen ging. En er kwam wat!! Binnen 5 seconden was ik uit mijn comfortzone en dacht ik “Wat doe ik hier?” Dat was precies de bedoeling en gaf de opening naar mijn angsten, schaamtes en andere onhandige menselijke kenmerken. Ik viel de hele week van de ene mooie verbazing in de andere. Heel indrukwekkend om te zien wat er in de groep gebeurde. Ook vervelende zaken binnen de groep zaken pakte Diana zo prachtig op en gebruikte ze in het programma, op zo’n manier dat we achteraf blij waren met de aanleiding.

De opstellingen, de vuuravond, de avond-uit, de sessies, de heerlijke gesprekken met alle mensen van de groep. De openheid en kwetsbaarheid die met de dag toenam leidde tot veel tranen en veel gelach en overall tot een onuitwisbare ervaring, die ik voor geen goud had willen missen. Het was een mooi cadeau aan mezelf.
Dank je wel, Diana. Je bent een bewonderenswaardig mens. Een enorme inspiratiebron. Het was een voorrecht met jou te hebben gewerkt.
Groet, Peter (49 jaar)

Sterke punten
uitstekende organisatie
Top coaching en locatie

Zwakke punten
geen

reacties: