SpiritueleVakantiereizen

Heb je behoefte aan innerlijke verdieping? Laat je dan inspireren door een innerlijke reis te maken. Op retraite gaan met SpiritueleVakantiereizen kan een volgende stap in jouw ontwikkeling betekenen. Waarmee je nog beter vanuit jouw eigen keuzes in je leven kunt staan. Rust, natuur en mooie, landelijke gelegen locaties zijn ideaal om jezelf te ontmoeten. Een week vol verassingen en ruimte voor wat jij wilt doen. Het gaat om jouw persoonlijke groei, om jouw energie op te laden en om te genieten van een uniek samengesteld programma. De retraites van SpiritueleVakantiereizen.nl zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden uit België en Nederland.

SpiritueleVakantiereizen Reviews

  Festival van Liefde!

  Ook langs deze weg allereerst mijn hartelijke dank aan Diana, Amber en Atmani voor de organisatie van het Festival der festivals. Liefde is zo’n ontroerend mooi en actueel thema! Ik heb genoten in/van een onvoorstelbare hoeveelheid energieën/kwaliteiten, van vele mooie mensen en ook volop van de natuur. Ik heb vele mooie mensen leren kennen en er diverse wezenlijk waardevolle contacten aan over gehouden. Genoten van het programma, van de vrijheid, de openheid naar elkaar, samen plezier maken, gek doen, mooie en diep persoonlijke gesprekken voeren, enzovoorts. Alles kon en mocht. Liefde kon zich zomaar vrijelijk uitleven, zonder belemmeringen! Waar vind je dat? Hartelijke groeten Peter

  Sterke punten
  Prima organisatie

  Zwakke punten
  geen

  Alles straalde rust en liefde uit, wat een retraite!

  Een ontmoeting met jezelf, hoe leuk is dat? Ik kan je vertellen: dat is heel echt leuk! Voor mij was deze retraite helemaal af, alleen de plek al maakt het heel bijzonder. Het hotel, de lieve mensen, het eten, de zon, de omgeving. Alles straalde rust en liefde uit.Door mijn levensverhaal op te schrijven kwam ik in contact met mezelf. Ik zag opeens de verbanden tussen mijn verleden en nu, ik zag ook hoe ik mezelf klem had gezet. En wat ik ondertussen was kwijtgeraakt. Dit was een openbaring.

  Diana en de groep waren liefdevol. De groepsleden waren heel divers en uniek en we vulden elkaar goed aan.Door de dynamiek in de groep maakte ook dat er ruimte was dat er alles mocht zijn, wat mij vooral aantrok was de openheid, de werkruimte en de stijl van werken van Diana. Zij gebruikt veel verschillende methoden om iemand echt in contact te brengen met zichzelf. We hebben gedanst, gelachen, gehuild, gespeeld,en nog veel meer. Ik ben door deze reis in mijn innerlijke kracht gekomen en voel weer liefde voor mezelf. Het was een bijzondere liefdevolle ontmoeting. Liefs Petra

  Sterke punten
  Echt alles super

  Zwakke punten
  geen

  Retraite in Andalusia

  De retraite week was voor mij een week vol ontmoetingen met mezelf en anderen, vol inzichten over waarom ik ben wie ik nu ben en wat ik te doen heb. Diana slaagt erin met een bijzondere combinatie van werkvormen het diepe in jezelf te bereiken. Met overgave aan ieder in de groep zet ze haar rijke verbindende kracht in. Diana werkt steeds met wat er "nu" is en wat op dat moment nodig is. Dat levert een steeds weer verrassende dag, waarbij ik telkens weer andere een ontmoeting met mezelf had. De prachtige serene plek Ayurveda hotel Luna y Sol waar mensen met liefde en passie werken was voor mij het ideale decor voor deze retraite week.

  Dank Diana voor je krachtige energie, de gave om te verbinden en je wijsheid. De aanraking met mijn ziel, een verwarmde gloed. Dank Jan

  Sterke punten
  Fantastisch!

  Zwakke punten
  geen

  Spirituele reis: een keerpunt in mij leven

  Een keerpunt...
  Na wel wat gesprekken bij psychologen in het verleden, eindelijk iemand die van aanpakken weet! 15 minuten ver, en we zitten al bij de kern...
  Op een fijne manier en met verschillende oefeningen en technieken, liet Diana me zelf ervaren en ontdekken hoe ik in elkaar zit en waar dingen ontstaan zijn.
  Ik ben erg blij eindelijk inzichten te hebben gekregen in mezelf. Mijn handelen, mijn reacties, hoe ik naar mezelf kijk.
  Heel mijn "ik" ontrafeld, uitgeklaard. Maar ook tools, handvaten om mee aan de slag te gaan, om dingen concreet aan te pakken. De start van een nieuw hoofdstuk, eigenlijk zelfs een nieuwe, andere ik...
  Deze coaching is het beste geschenk dat ik mezelf ooit gaf! :-) Heel erg bedankt lieve Diana!

  Sterke punten
  Alles perfect ok

  Zwakke punten
  geen

  Fantastische Spirituele Vakantie

  “Ontmoeting met jezelf” Een reis zoals deze wist ik alleen maar zeker dat ik dat moest doen. Natuurlijk ga je zoeken op het internet: “hoe kom je het dichtst bij jezelf”.Ik wilde weten waar die pijn vandaan kwam, mijzelf begrijpen en vergeven. Waarom heb ik zoveel fouten gemaakt ten kosten van mijzelf en degenen die mij lief zijn.

  Op een bepaalde leeftijd ga je de balans opmaken. Dan kom je tot de ontdekking dat er dingen gegaan zijn die je niet wilde, maar toch zo zijn gegaan. Overal stelde in mezelf teleur. Dat kan alleen een leven lang als je niet van jezelf houd, zo als ik deed. Ik was intussen erg depressief, en fakete alle vrolijkheid naar de buiten wereld toe. Voor mij was deze reis een sprong ik het diepe. Dit was wat ik doen moest, zo blijven kon ook niet.

  Alles was goed geregeld door de organisatie. Op het vliegveld ontmoeten wij als groep elkaar. We waren met z’n tienen binnen de groep en Diana als leidster van de groep. Het voelde meteen goed ook omdat iedereen met het zelfde doel ging. De eerste dagen leer je elkaar goed kennen, en de groep was erg hecht. Met het werken aan mijn biografie kwam ik weer in een erge depri toestand. Ook kreeg ik erg veel pijn uit mijn jeugd te verwerken. Dat ging gepaard met veel tranen. Maar ik voelde mij erg gedragen door de groep.

  Als een ander mens ben ik op gestaan. Ik leefde vanaf dat moment in het hier en nu, en keek met hele andere ogen naar de wereld. “Je kunt mensen pas iets geven als ze er klaar voor zijn om het te ontvangen”

  Diana is voor mij een Engel gestuurd door God. Ik ben haar dankbaar en zal haar nooit vergeten. De week die we met elkaar als groep hebben beleefd, schept een ongelooflijke band. En met elkaar hebben we heel veel geleerd, op elk vlak. Ik ben zo dankbaar, dat ik dit mocht meemaken en zal het nooit vergeten. Ik kan nu weer verder. Jannie

  Sterke punten
  Alles was uitstekend georganiseerd!

  Zwakke punten
  geen

  Retraite in Spanje

  Ontmoeting met jezelf = de reis van mijn leven. Heel onvoorbereid vertrok ik op pad. Al van in het begin vertrouwde ik op de ervaring en kennis van Diana na ons telefonisch gesprek. Alles komt goed! Als enige Belg in onze groep kwam ik later op de dag aan. Vanaf de eerste seconde voelde ik me thuis. Diana verwelkomde me en stelde me voor in de groep. Wat een pracht mensen allemaal! De hele week bestond uit een aaneenschakeling van mooie, intensieve en krachtige momenten! Van theorie tot diep spirituele ervaringen. allemaal bijzonder gebracht met veel liefde voor ons allemaal.

  Diana is een wonderlijke vrouw, een krachtige moeder die elke situatie weet te gebruiken om ons verder te doen gaan dan we mogelijk achten. Dit samen met leven in het NU.

  Het lekkere, gezonde eten en de mooie locatie maken dit tot een geweldige reis. Werken en genieten gingen hand in hand. Ik denk nu nog vaak terug aan onze mooie momenten en ben ontzettend dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren. Ik weet nu al dat dit niet mijn laatste reis was met Diana! Bedankt van Julie (30 jaar)

  Sterke punten
  Goede organisatie
  Top locatie
  Sterke coaching

  Zwakke punten
  geen

  Een geweldige coaching vakantie

  Ik had al diverse cursussen gedaan op gebied van zelfontplooiing, persoonlijke effectiviteit, relatietherapie en ook NLP. Allemaal interessant en leerzaam. Ik gunde mezelf dit jaar een weekje vakantie en besloot deel te nemen met de “Ontmoeting met jezelf”. Lekker in de Zuid Spaanse zon en dus ff lekker eruit.

  Ik had tevoren weinig verwachtingen en concrete vragen en liet het over me heen komen. Ik was wel nieuwsgierig naar wat komen ging. En er kwam wat!! Binnen 5 seconden was ik uit mijn comfortzone en dacht ik “Wat doe ik hier?” Dat was precies de bedoeling en gaf de opening naar mijn angsten, schaamtes en andere onhandige menselijke kenmerken. Ik viel de hele week van de ene mooie verbazing in de andere. Heel indrukwekkend om te zien wat er in de groep gebeurde. Ook vervelende zaken binnen de groep zaken pakte Diana zo prachtig op en gebruikte ze in het programma, op zo’n manier dat we achteraf blij waren met de aanleiding.

  De opstellingen, de vuuravond, de avond-uit, de sessies, de heerlijke gesprekken met alle mensen van de groep. De openheid en kwetsbaarheid die met de dag toenam leidde tot veel tranen en veel gelach en overall tot een onuitwisbare ervaring, die ik voor geen goud had willen missen. Het was een mooi cadeau aan mezelf.
  Dank je wel, Diana. Je bent een bewonderenswaardig mens. Een enorme inspiratiebron. Het was een voorrecht met jou te hebben gewerkt.
  Groet, Peter (49 jaar)

  Sterke punten
  uitstekende organisatie
  Top coaching en locatie

  Zwakke punten
  geen

  Ik gaf mezelf een echte spirituele reis!

  Heerlijke geleide meditaties, zalige klanksessies nooit gedacht dat ik die zalig zou vinden, ontspannend werken met beeldende vormen. De combi van lichtheid (veel lachen in een heerlijke groep) en de diepgang was voor mij precies goed.

  Petje af voor de manier waarop jullie ieder vanuit jullie eigen stuk mensen begeleiden.

  Diana, met zoveel verschillende gezichten en kwaliteiten, dan zacht, begripvol, dan weer direct en confronterend maar altijd veilig en zorgvuldig.

  Sterke punten
  goed georganiseerd en super programma

  Zwakke punten
  geen

  Innerlijke reis

  Bedankt voor deze week! Voor je betrokkenheid, je heldere analyses en het doorpakken. En dat alles met liefde zodat ik nu met meer liefde naar mezelf kan kijken en van mijn innerlijk kind kon gaan houden. Ik ga weg met mogelijkheden.

  Sterke punten
  mooie locatie
  super programma
  lekker eten
  goede verzorging

  Zwakke punten
  geen

  Retraite Spelend Ontdekken

  De retraite Speels Ontdekken was spannend, leuk en leerzaam. Het heeft me geholpen bewuster te maken van spanningen, emoties en mijn energie. En vooral om mijn mogelijkheden te zien en te ervaren om hier nog beter me om te kunnen gaan. Voor mij was het nieuw om in een groep en met speelse vormen te werken, het heeft me echt veel gebracht. Een belangrijke innerlijke reis.

  Sterke punten
  goede locatie en verzorging
  prima programma
  fijne groep

  Zwakke punten
  geen

  Ik durfde eindelijk echt los te laten na zoveel jaar!

  Ik denk nog vaak terug aan onze retraite. Het heeft heel veel bij mij los gemaakt en daar ben ik voorlopig ook nog niet klaar mee. Maar het voelt goed en ik ben bezig met verwerken, loslaten, het nieuwe leven zonder mijn echtgenoot Henk weer aandurven, aankunnen.
  Eindelijk, eindelijk heb ik in dat weekend begrepen dat loslaten echt iets anders is dan vergeten, en durf ik heel voorzichtig aan weer te genieten van momenten in mijn leven zonder schuldgevoel. Zoals Henk het zo graag wilde..... Maar daar was eerst ruimte van binnen voor nodig en die is daar ontstaan .....
  Ik ben niet zo goed om deze intense gevoelens te verwoorden maar ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel. Eigenlijk weet ik dat wel zeker.... jouw inlevingsvermogen is wel heel groot.....

  Sterke punten
  prima organisatie en locatie
  Top coaching
  heel mooi programma

  Zwakke punten
  geen

  Een fantastische innerlijke reis

  Ik voelde dat het tijd was om een keuze te maken. Maar welke? Zo doorgaan was geen optie. Door alles wat er gebeurd was kon ik mezelf niet meer zuiver voelen en denken. Mijn emmers waren volgelopen. ik wist dat ik een ander pad kon nemen dan de vluchtweg.
  Alleen kon ik het pad niet vinden. Ik ging op zoek naar wie me kon helpen.

  Ik ben met Diana op innerlijke reis gegaan, op zoek naar mijn pad. Elke dag hebben we een beetje meer uit mijn zware rugzak gehaald en kon ik beter mijn pad zien. Oude en onbewuste emoties, normen en waarden die niet meer dienden, mijn rugzak uit het verleden, teveel om op te noemen. Vele kwartjes zijn gevallen met de fantastische familie opstellingen en stukje bij beetje beginnen de puzzelstukjes op zijn plek te vallen.

  Het resultaat van deze week is een prachtig zicht op mijn pad die aan het begin van de week nog onzichtbaar was. Een positief gevulde rugtas waar ik nu mee aan de slag kan. Ik voel een innerlijke rust en ogen die letterlijk groter en helderder zijn geworden, ze stralen om dat ik nu weet welke keuzes ik moet maken. En ze voelen allemaal goed. een enorm geschenk die iedereen zichzelf een keer zou moeten geven. Je bent het waard!

  Sterke punten
  prima organisatie
  betrouwbaar
  zeer professioneel
  goede locatie

  Zwakke punten
  geen

  would recommend this retreat to anyone who is experiencing difficulties, no matter how big or small.

  Connie Blakemore from Ireland
  I arrived in Spain on the 26th September, with much anticipation, not sure what I was going to encounter, but on meeting Diana Bergsma, my fears were put aside. The work with Diana, the retreat, was brilliant, I learned so much about myself, was able to get rid of some of my ghosts, we work in past present and I learned to make changes in my future.

  Diana is such a powerful woman, so tuned into people and she takes time to get to know you. I came back to Ireland as a more positive and happier person, Diana I thank you from the bottom of my heart for all the work you did with me, I would recommend this retreat to anyone who is experiencing difficulties, no matter how big or small.

  Sterke punten
  I would recommend this retreat to anyone who is experiencing difficulties, no matter how big or small.

  Zwakke punten
  no

  Workshop Helen door waterwiegen en klanken

  Helen door Waterwiegen en Klanken

  In december had ik het geluk om een weekend:
  Helen door waterwiegen en klanken mee te mogen maken.
  Het geheel werd een heel bijzondere ervaring.
  Een ervaring die eigenlijk niet te beschrijven is omdat je dit simpelweg moet voelen.
  Door de optimale ontspanning die ik met het waterwiegen van Peter kreeg en
  de begeleiding en persoonlijke verdieping die je krijgt van de de helende klanken van Diana,
  heb ik veel inzicht gekregen, antwoorden die er wel zaten maar nog niet naar boven kwamen,
  verwerkingsprocessen die verder uitgediept werden.
  Ik kwam als een ander mens terug en voel dit geluk nog steeds.
  Een echte aanrader.

  Sterke punten
  Mooi programma
  respect voor mijn situatie
  fijne groep
  super locatie
  je krijgt ook echt iets terug voor je geld

  echt goed!!

  Zwakke punten
  geen

  Retraite Heel je hart was inspirerend, en helend, ik kan nu weer verder

  Wow....wat een week. Naast de prachtige omgeving heb ik genoten van een bijzondere mooie innerlijke reis.Dit onder vakkundige leiding van Diana. De reis beginnend bij jezelf geeft d.m.v creatief werken zoals klank, dans, beeldend vormen de richting aan. Het creatief bezig zijn werkte voor mij als een navigator, ik kreeg inzichten en heeft me geleidt tot waar ik wezen wilde. Om als man hieraan mee te kunnen en mogen werken heb ik als zeer bijzonder ervaren.

  Heel veel Dank Dick

  Sterke punten
  Zeer goede organisatie
  Vakkundige begeleiding
  Boeiende werkvormen
  Veelzijdig en toch met een duidelijke structuur
  Kleine groep, veel persoonlijke aandacht
  mooie locatie, goed verzorgd
  kwaliteit in de gehele week

  Zwakke punten
  geen

  Retraite Inspirerend in Verbinding

  Een week samen met bijzondere mensen, op zoek naar verbinding met jezelf en met de ander. Mooie ontmoetingen, indringende ervaringen met familieopstellingen gecombineerd met soundhealings en lichaamswerk. Een verrijkende week. Het heeft mijn hart geopend.

  Rob

  Sterke punten
  Bij aankomst wist ik al dat dit een goede week zou worden, hartelijk ontvangst en we starten op tijd met het programma.
  Goede duidelijk organisatie door de week heen
  Genoeg rust en lekker eten
  Fijn dat de retraite door een man en vrouw werd gegeven
  veel persoonlijke aandacht mocht ik ontvangen

  Zwakke punten
  geen

  Coaching retraite Al spelend Ontdekken.....

  Diana, ik wil je graag bedanken voor de prettige en leerzame week waardoor ik nieuwe inzichten heb gekregen die ik de komende tijd in mijn leven nuttig kan gebruiken om steeds weer stappen vooruit te doen in mijn persoonlijk leven. Ook heb ik het erg gewaardeerd dat je mij deze week in mijn eigen tempo heb laten beleven. Het was een bijzondere innerlijke reis die me echt op weg heeft geholpen. Dank je wel!
  Hans

  Sterke punten
  Super goede organisatie
  Duidelijke structuren en programma waarbij je ook echt je eigen innerlijke reis kan beleven
  Veel persoonlijke aandacht en veel vriendelijkheid
  Goede en mooie locatie met lekker eten
  Ik kon me overgeven aan de week wegens het enorme vertrouwen wat Diana schept.

  Zwakke punten
  absoluut geen

  Een rollercoaster van emoties en gevoel, waarin mijn hart zich heeft geopend.

  Deze week van Heel je Hart heeft voor mij veel betekend. Een rollercoaster van emoties en gevoel, waarin mijn hart zich heeft geopend. Door de groei die is ontstaan voelde het als een vulkaan die op uitbarsten stond. Door het gevoel toe te laten weet ik nu dat ik met mijn hele hart kan spreken! Geweldig dankjewel!!  Liefs Lianne

  Sterke punten
  super goede organisatie en programma
  mooie locatie en lekker eten
  goede en fijne groep
  leuke excursies

  Zwakke punten
  geen

  Coaching retraite Al spelend Ontdekken.....

  Ik heb ervaring met creatieve coaching retraites en ik merkte dat Diana's kennis van vaardigheden, vakkennis en haar creativiteit zeer groot is. In een veelheid van technieken zoals dans, klank, beweging, drama, verstilling, tekenen, boetseren en schilderen werkten deze vormen als een reflectie en een reis naar mijn essentie. Wat een retraite met Diana heel speciaal maakt is haar kwaliteit van kijken, luisteren en voelen. Ze maakt als het ware een filmpje van een moeilijk moment en pikt daar precies het meest essentiële beeldje uit. Daar liet ze mij naar kijken en voelen net zolang totdat ik inzicht kreeg in wat er nu moeilijk voor mij was. Ik voelde me hierdoor heel erg gezien. Ik kon steeds een stapje verder en met haar steun en aanmoediging kon ik ook door mijn pijn om het daarna te kunnen transformeren tot iets wat mij sterker maakte.

  Heel veel dank Els

  Sterke punten
  Zeer goede organisatie
  Vakkundige begeleiding
  Boeiende innerlijke reis
  Veelzijdig en toch met een duidelijke structuur
  Kleine groep, veel persoonlijke aandacht
  mooie locatie, goed verzorgd
  kwaliteit in de gehele week

  Zwakke punten
  geen

  Retraite Heel je hart

  Thuis komen bij jezelf een helende, zachte reis over je pijn, door je angsten heen. De diepte in om het oude los te kunnen laten en het nieuwe in je te laten opborrelen. Loslaten kan je leren met een klank, een kleur en een grote verbondenheid met jezelf en de groep waarin je herkenning, troost en liefde vindt. Thuiskomen bij jezelf, het was een hele opgave. Nu beleef ik een prachtig nieuw liefdevol gevoel na zoveel zwaarte en pijn. Ik hou hele mooie, sterke herinneringen over aan de week. Ik zou zo terug aan de week beginnen, rust en enkel mijn hart en ik in een enorme verbondenheid met de stilte, de natuur en de groep.

  Ik ben thuis bij mezelf.

  Hartelijk bedankt Diana voor jouw licht en kracht..

  Sterke punten
  sterk en afwisselend programma
  goed georganiseerd
  vakkundige en warme coaching
  prima locatie
  leuke excursies
  goede intake, inschrijfformulier
  een aanrader voor iedereen die innerlijke verdieping zoekt

  Zwakke punten
  geen

  De reis van mijn leven, retraite in Frankrijk

  In Zuid Frankrijk heb ik een ongelofelijk mooie reis gemaakt en ik heb mezelf opnieuw uitgevonden. Heel bijzonder om te zien wat voor prachtige verhalen onze creaties te vertellen hebben. Vanuit vrijheid om te spelen, te dansen en te zingen aan de slag gaan. Niet weten wat het wordt, niet bedenken wat het moet zijn; gewoon gaan! Een heerlijk bevrijdend gevoel! Aan het eind van de retraite hebben we een collage gemaakt over onszelf, ik heb 'm ingelijst en ik laat 'm met trots aan iedereen zien en ik vertel het verhaal van Mariëtte 2.0. "Ik ben hier op de wereld om echt iets moois te doen, vanuit mijn hart met liefde, het gaat niet om de poen...." Ik wil de wereld verbeteren en dat is begonnen op mijn innerlijke reis in Zuid Frankrijk!

  Dank voor die heldere groene ogen, die dwars door mij heen kijken. Dank voor je onvoorwaardelijke liefde en steun. Voor het onbeperkt delen van jouw kennis, jouw talenten en krachten. Ik wens jou dat je dit werk nog heel lang mag doen in vrijheid, liefde en gezondheid.

  veel liefs en een knuffel Mariette

  Sterke punten
  Mooi afwisselend programma
  Leuke excursies
  Goede vakkundige begeleiding
  Veel persoonlijke aandacht voor mijn proces
  Zorgvuldige intake gesprek
  Ik heb echt genoten en heb me laten verrassen

  Zwakke punten
  geen

  Retraite Heel je Hart

  Het was de verwarring in mezelf die me bij jouw deed belanden. Ik had zo'n behoefte weer terug te kunnen komen bij de helderheid en zuiverheid van mijn hartgevoel en de wijsheid van mijn lijf. Mijn misleidend hoofd had vrij spel gekregen. Ik kon niet meer kiezen want het klopte niet. Ik kon niet meer in beweging komen want ik was de richting kwijt. In de veelheid en breedheid van beweging, sound, krijt, kleur, en kunde heb ik de mogelijkheid gekregen mijn eigen weg terug te gaan ervaren. Met de afstemming op ieders proces per moment per dag, maakt, dat ik naar huis kan gaan, geheeld. Grond onder mijn voeten voelend en een hernieuwd gevonden contact met mezelf.

  Doorleefde diepte in totale lichtheid is wat je te bieden hebt Diana. Dank daarvoor! Sheila

  Sterke punten
  Vakkundige coaching
  Retraite was zeer goed georganiseerd
  Programma was aantrekkelijk, goede indeling in vrije tijd en programma
  Goede voorbereiding met intake gesprek, je weet wat je mag verwachten

  Zwakke punten
  geen

Bezoek SpiritueleVakantiereizen

Schrijf je eigen review