Reviews van deze auteur

Ik ben verkocht!

Review over VillaVibes

Na lang wikken en wegen ben ik toch maar meegegaan met VillaVibes en wat ben ik blij dat ik die keus heb gemaakt! Doordat de groep uit 60 man bestaat in jouw leeftijdscategorie zijn er altijd wel mensen waar je een klik mee hebt. Ik heb er ineens een groep nieuwe vrienden (10 man) bij. We hebben elkaar al 4 keer gezien in 1 maand!
De chalet-formule is hemels, je hoeft zelf nergens aan te denken. Als je wakker wordt staat er een ontbijtje voor je klaar en kom je na een dag skiën thuis dan staat het biertje koud. Het eten was voortreffelijk en dat elke dag drie gangen lang. En er is voor iedereen wat wils, ben je geen visliefhebber dan kan je je inschrijven voor bv een mexicaanse avond en andersom. Het menu was enorm gevarieerd. Daarnaast werd er voldoende georganiseerd in de avonden; pubquiz, foute avond, aprés ski etc. Toch momentjes waarop je de groep nog beter leert kennen. Maar had je hier geen behoefte aan dan was dat ook geen probleem. De chaletjes zijn prima om je in terug te trekken met een boek en een glas wijn.

Kortom: top organisatie met top reizen! En het volgende zegt denk ik wel genoeg: mijn volgende reis bij VV heb ik binnen een maand geboekt. Op naar nog meer nieuwe mensen leren kennen en heerlijke vakanties!

Sterke punten
- een onbezorgde vakantie waarin je kon doen en laten wat je wilde
- ski-safari's; voor een ervaren skiër was ik stom verbaasd hoeveel goede skiërs/snowboarders waren en werden we echt uitgedaagd. De crew had een leuk hoop tempo, maar zorgde er ondertussen ook voor dat iedereen bij elkaar bleef en de goede kant op gingen. Knap! Lekker veel kilometers gemaakt ook. Maar mocht je niet zo'n ervaren skiër zijn, er wordt rekening gehouden met de verschillende niveau's. De crew past zich daar gemakkelijk op aan en zijn de groepen te groot, dan worden er kleinere groepen gemaakt.
- De koks. Wat kunnen die lekker koken zeg, alsof ik de hele week in een sjiek restaurant heb gegeten. Daarnaast was onze kok ook nog eens een echte gastheer. We werden met onze chalet compleet in de watten gelegd.
- Crew: leuke mensen die meteen onderdeel werden van de groep en daardoor makkelijk aanspreekbaar waren. Bij aankomst kenden ze je al meteen bij naam, wat een vertrouwd gevoel geeft. Stiekem regelen ze heel veel, maar dat heb je niet door.

Zwakke punten
Het enige nadeel aan deze chalet-formule was het inschrijven voor het diner. Dit kon je in de ochtend doen, maar iedereen wilde natuurlijk eerste keus hebben. Dus men ging zich steeds vroeger inschrijven. Dit is aangekaart bij VillaVibes en was zeker een punt wat ze mee gingen nemen. Ze vonden het zelf ook vervelend.
Daarnaast is er één avond (dat de koks vrij zijn) waarop we met z'n allen zijn gaan kaasfonduen (geregeld door de crew). In mijn ogen niet nodig, een avondje vrij is prima en de kwaliteit van de kaasfondue (na al die avonden met die koks) is redelijk slecht. Kan dus prima weggelaten worden :-)

reacties: