Reviews van deze auteur

Zomerboost

Review over Magicaltours Vakantie

Fantastische vakantie gehad bij Magical Tours. Veel afwisseling, prachtige omgeving, heel erg bijzonder. We waren met een groep van 8 personen, hadden enorm veel plezier samen. Als je wilde kon je deelnemen aan activiteiten, deed je dat niet, werd dat ook gerespecteerd. Iedereen kon echt zijn eigen vakantie 'vieren'. Geplande uitstapjes waren erg speciaal, zeer afwisselend en ik had er geen enkele van willen missen! Elke dag een ander soort activiteit, van wandelen in een heel speciaal bos of op een berg in de Pyreneeën, naar afgelegen grotten en mooie markten bezoeken, dagje strand of een prachtig meer en naar het vestingstadje Carcassonne. Organisatie af! Lunch mee, goede voorzieningen en altijd oog en oor voor verbeterend suggesties of vragen. Maar die waren er nauwelijks, want je hoefde niets meer te wensen. Alles was aanwezig om een heerlijke vakantie te genieten.
Jacqueline en Jean-Luc zijn als organisatoren van deze reis uniek. Ze weten enorm veel te vertellen over de cultuur en over de omgeving, zijn zeer enthousiast en bevlogen. Je voelt en ziet dat ditwerk hun passie is...Ook hulp in de keuken en rondom de villa was zeer aangenaam! Tot in detail een uiterst verzorgde reis, waar een ieder helemaal zichzelf kan zijn!

Sterke punten
Eten; vegetarisch en SUPER lekker! Meer dan voldoende!
Lokatie : midden in de natuur, prachtig uitzicht, fantastische villa met tenten. (La Flotte)
Excursies; afwisselend en bijzonder.
Personeel: TOP
Vervoer: heen en terugreis super goed geregeld (vliegtuig en transfer) Ook vervoer met busje tijdens de vakantie zeer goed.

reacties: