Reviews van deze auteur

BTR Reizen cruises Rijn in vlammen 15 september 2017

Review over BTR Reizen

wij zijn ook mee geweest op de cruises Rijn in vlammen op 15 sept 2017, ik werd keurig op tijd opgehaald om naar Keulen gebracht te worden, de ontvangst was wat rommelig,
maar dat gebeurd meestal, het eten aan boord was geweldig, er werd melding gemaakt door de reisleiding dat het schip niet het vaargebied van Rijn in Vlammen in mocht, er werd door een groepje opstokers direct een handtekeningenlijst opgehangen met de woorden wij willen genoeg doening,
want er was een groep aan boord die iedereen probeerde op te ruien, maar BTR heeft extra een bus ingezet voor deze calamiteit, en wat hadden deze opruiers gedaan als het de betreffende avond keihard had geregend en ook niet vanaf zonnedek het spektakel hadden kunnen meemaken dat is toch ook overmacht.
Wij hebben allemaal een keurige excuus brief gehad met een compensatie van 10% op volgende reis.
ik vind dat BTR reizen er alles aan gedaan heeft om de mensen de Rijn in Vlammen te laten meemaken vanaf de kade aan de Rijn in St Gaor.
ik reis vaker met BTR Reizen en heb het altijd goed gehad,
Er zijn altijd mensen die als er iets mis gaat zonder schuld van desbetreffende maatschappij er gelijk beter aan willen worden.

Dit wilde ik graag kwijt.

mvg.

Sterke punten
Keurig een brief gestuurd naar iedereen die mee is geweest.

Zwakke punten
Dat er niet een dag eerder gecommuniceerd is.

Kerstmarkt reis naar Seniorhotel Siegerland

Review over BTR Reizen

wij hebben met 8 mensen geboekt bij BTR Reizen voor een kerstmarkt reis naar Hotel Siegerland in Freudenberg wij werde zeer goed ontvangen in het hotel en wij hebben genoten want wij kregen zeer goed te eten en dinken de kamers waren mooi groot en zeer schoon, ik boek volgend jaar weer voor hotel Siegerland met de familie.

Sterke punten
Zeer goede en snelle afhandeling van BTR Reizen.
De zeer correcte ontvangst zodat wij ons gelijk thuis voelden.
Het goede eten.
De zeer schone Kamers

Zwakke punten
Geen

Midweek naar Seniorhotel Siegerland

Review over BTR Reizen

ik ben met 2 andere echtparen naar hotel Siegerland in Freudenberg geweest
wij hebben het erg naar ons zin gehad wij werden goed ontvangen en wij kregen uitleg over het hotel en de omgeving het eten was fantastisch wij hadden mooie schone kamers en voor het personeel een pluim want niets was hen teveel, de ligging van het hotel is in het bos op 15 min loop afstand van het centrum van het prachtige vakwerk stadje Freudenberg mooi toch!

ik ga zeker volgend jaar terug.

Sterke punten
Eten
Behulpzaamheid personeel
schone kamers
ligging hotel

Zwakke punten
GEEN

Senior Hotels en naar de Costa Blanca in Spanje

Review over BTR Reizen

Mijn man en ik zijn dit jaar een midweek op basis van alles inclusief naar Valkenburg geweest wij betaalde nog € 200,00 per persoon voor 5 dagen en in november 21 dagen naar Calpe aan de Costa Blanca wij hebben het heel goed gehad met name in Spanje daar werden wij op gehaald door een echtpaar die ons in alles wegwijs maakte ook de appartementen waren zeer lux met zeezicht 2015 gaan wij zeker weer met BTR reizen op vakantie, een aanrader dus.

Sterke punten
correcte afwikkeling.
zeer goede prijs
goed eten.
zeer goede Nederlandse begeleiding in Spanje

Zwakke punten
geen

BTR Senior hotels

Review over BTR Reizen

Wij zijn met eigen auto 5 dagen all inn naar hotel Jägerhof in Willebadessen in Duitsland en Parkhotel in Hierden Nederland geweest het is zeer goed bevallen makkelijk te boeken en voor een ongelofelijke lage prijs van € 209,00 p.p voor 5 dagen alles inclusief.beide hotels hadden zeer schone kamers het eten was erg goed en de bediening erg behulpzaam.

wij gaan zeker weer boeken in 2015 bij BTR Reizen.

Sterke punten
Snelle afhandeling.
goed eten.
mooie schone kamers

Zwakke punten
geen

BTR Rivier Cruises

Review over BTR Reizen

De cruises van BTR reizen op het 4 sterrenschip Serenade 1 van Rederij Select Voyages is geweldig.
Wij hebben met een groepje van 6 personen een 8 daagse rijn moezel cruises gemaakt en hebben het heel fijn gehad op dit luxueuze schip alles was goed het eten de hutten met badkamers waren mooi groot, van het ontvangst tot het afscheid was het genieten wij gaan snel weer boeken voor 2015.

Sterke punten
alleen maar sterke punten.

Zwakke punten
geen

BTR Senoir Hotels en Calpe Spanje

Review over BTR Reizen

Wij hebben een midweek geboekt in Hotel Heiderhof voor de prijs van € 179,00 All-inn alles was prima verzorgt, en een 15 daagse vliegreis naar Spanje geboekt ook hier was het prima in orde het eten de begeleiding in Spanje en de afwikkeling was zeer goed.

Wij gaan zeker vaker met op vakantie met BTR reizen op reis het is goed en betaalbaar.

ik heb navraag gedaan waarom senior hotels, dat komt omdat de hotels geselecteerd zijn b.v altijd een lift, weinig drempels en goed bereikbaar.

Sterke punten
correcte afwikkeling.
zeer goede prijs
goed eten.
zeer goede Nederlandse begeleiding in Spanje.

Zwakke punten
moesten wat langer wachten op de bevestiging

Senior Hotels en overwinteren in Calpe aan de Costa Blanca

Review over BTR Reizen

Wij hebben een midweek geboekt in Dennenhoeve Nunspeet en een 15 daagse vliegreis naar Spanje geboekt alles was prima in orde het eten de begeleiding in Spanje en de afwikkeling was zeer goed.

Dus BTR ga zo door.

Sterke punten
snelle afwikkeling.
zeer goede prijs
goed eten.
de begeleiding in Spanje.

Zwakke punten
alleen telefonische boeken mogelijk(maar dat zou in februari 2014 ook digitaal kunnen).

reacties: