Reviews van deze auteur

het meeste was geweldig

Review over Bolderman

Al jarenlang trouw klant bij Bolderman maar nu voor de tweede keer chauffeur die geen ervaring heeft als reisleider. Voor mij niet zo erg want ik bereid me goed voor maar voor velen was dat een teleurstelling.
Eerste hotel was erg goed. Tweede hotel was niet berekend op grote groep. Meeste drankjes niet voorradig zoals rode- of witte wijn, tapbier. En dat werd werd niet aangevuld! Dus lange rijen omdat mensen steeds maar moesten bedenken wat ze dan in vredesnaam moesten drinken bij het eten.
Ontbijt was al op voordat de helft van de groep te eten had, werd slecht aangevuld en aanvankelijk weigerde men koffie of thee te serveren 'daar moest apart voor worden betaald'. Pas na veel klachten kwam er dan toch koffie of thee.
Het laatste hotel was in Aberdeen. Niet alle kamers bleken schoon (die van ons gelukkig wel). Het was een zeer groot hotel maar met triest uiterlijk in saaie buitenwijk. Veel hinder van vlieg- en autoverkeer.
De rit door Schotland was echter wonderschoon en de chauffeur was weliswaar geen reisleider (ook nooit geweest!) maar wel uitstekende chauffeur. Hij reed prachtige routes en was geestig, hulpvaardig en vriendelijk. Dus ik zou zo weer met hem meegaan.
De excursies waren geweldig (behalve Aberdeen, lelijke stad, weinig bezienswaardig). Vooral Dunnottar Castle en Smoo Cave waren juweeltjes.
Al met al een prachtige vakantie gehad

Sterke punten
Prijs kwaliteit verhouding

Zwakke punten
waarschijnlijk door grote succes is men chauffeurs gaan inhuren zonder ervaring als reisleider. Kan eenvoudig opgelost worden door de chauffeurs van te voren voor te lichten over de reis. Nu heb ik dat gedaan en dat is niet mijn taak he.

reacties: