Reviews van deze auteur

BTR Reizen een echte aanrader

Review over BTR Reizen

Wij zijn met ons kaartclubje voor de zoveelste keer een midweek naar een All Inclusive Hotel van BTR Reizen geweest. We waren al naar veel hotels geweest maar gelukkig heeft BTR Reizen elke keer weer nieuwe All Inclusive Hotel in haar programma. Wel, we hadden ons oog laten vallen op het nieuwe hotel De Maasduinen. Snel geboekt en met ons allen afgereisd naar Velden in Limburg.
We werden daar gastvrij ontvangen en hebben erg genoten van de geweldige verzorging. De weer goden waren ons goed gezind en hebben er heerlijk gefietst en een paar leuke auto uitstapje gemaakt. Zowel BTR Reizen als ook het nieuwe All Inclusive Hotel is een echter aanrader.
We zijn alweer aan het kaarten en sparen voor de volgende vakantie.

Sterke punten
Goede reisorganisatie, ruime keuze, persoonlijk, duidelijk en een goede prijs kwaliteit.

Zwakke punten
geen

All Inclusive Hotel de Vossenberg van BTR Reizen

Review over BTR Reizen

Ik ben met mijn vrouw net terug van een midweekje van All Inclusive Hotel de Vossenberg in het Veluwse Vierhouten. We hebben een fijne vakantie gehad. Het is echt een gezellig familiehotel met heerlijk eten. We hebben geslapen in een mooie en nieuwe design kamer. 's Avonds was het gezellig met de andere gasten en de drankjes zaten ook nog bij de prijs inbegrepen. Allemaal prima, ook voor mooie uitstapjes met de auto en mooie bos wandelingen. Daarnaast wil ik BTR Reizen bedanken voor het goede advies en vlotte boeking. Wij gaan zeker nog eens naar Hotel de Vossenberg of naar één van de andere All Inclusive Hotels van BTR Reizen.

Sterke punten
Leuk familie hotel met een heeeeerlijke verzorging.
Goede voorlichting en afhandeling door BTR Reizen.

Zwakke punten
Geen

BTR Reizen Senior Hotels 'All-Inclusive'

Review over BTR Reizen

We zijn net weer een midweekje weggeweest naar Senior Hotel Heiderhof in het Westerwald in Duitsland en een leuke vakantie gehad. De Alles Inclusief vakanties van BTR Reizen bevallen ons goed en kunnen wij iedereen aanbevelen. De hotels waar we geweest zijn liggen op mooie plekjes waar je mooi kunt wandelen en fietsen maar ook leuke uitstapjes met de auto kunt maken. De hotels zijn vaak familiehotels waar het goed van eten en drinken is.
Wij maken dan ook nog regelmatig gebruik van aantrekkelijk afgeprijsde actieweken dan ben je nog geen lang geen 200 euro kwijt voor een midweek met eten en drinken er bij in. In januari wachten wij de nieuwe aanbiedingen af en dan willen wij naar de Veluwe want daar heeft BTR Reizen net weer een nieuw Senior Hotel.

Sterke punten
Mooie gastvrij familiehotels
Alles Inclusief met heerlijk eten en 's avonds de drankjes
Duidelijk routebeschrijving met incheck papieren

Zwakke punten
Één keer een iets kleinere kamer gehad
Het heerlijke eten in de hotels is niet goed voor je lijn!

reacties: