Reviews van deze auteur

Singlereizen waar iedereen zichzelf kan zijn

Review over VillaVibes

Ik had zin om gewoon nieuwe mensen te leren kennen en weekendje weg te gaan. Toevallig stuitte ik op de website van VillaVibes singlereizen. Het sprak me erg aan dat de indeling op leeftijd was en dat ze allerlei garanties hebben op het ontmoeten van gelijkgestemde singles. Het enige waar ik vooraf nog enigszins bang voor was, was het dating gehalte. Ik wilde gewoon lekker weg met leuke mensen en zoek helemaal geen relatie. Gelukkig bleek dat totaal niet het geval.

Ik boekte een single weekend Vechtdal. En al vanaf de binnenkomst op vrijdagavond voelde het goed. Het drinken en eten zit allemaal al bij de prijs inbegrepen (het eten van kok Astrid was trouwens echt heerlijk). Ik heb tijdens het weekend met vrijwel iedereen even gesproken. Sommige tijdens het wandelen door de bossen, andere tijdens een spelletje in het kasteel en weer andere bij het kampvuur buiten. Iedereen zat er een beetje hetzelfde in. Gewoon samen een leuke tijd hebben. Tuurlijk waren er ook een paar mensen waar ik niet echt een klik mee had, maar dat maakt op een groep van 40 mensen niet uit.

Jammer dat de single weekenden weg nu even stil liggen vanwege Corona. Uiteraard alle begrip voor. Maar ik ga zeker weer mee als het weer mag. Ik heb ook een leuke wintersport vakantie geboekt. Zin in!

Sterke punten
Leuke groep singles. Iedereen staat er hetzelfde in.
Prachtige locatie midden in de bossen
Heerlijk eten. Fijn dat het drinken ook bij de prijs is inbegrepen

Zwakke punten
Eigenlijk geen zwakke punten aan de singlereis ontdekt.

Leuke nieuwe mensen ontmoet

Review over VillaVibes

Ben meegeweest met SnowVibes. Vind skien geweldig en kon niemand vinden om dit jaar mee te gaan. Heb 3x nagedacht voordat ik ging boeken. Wat als er geen leuke mensen mee gaan? Maar uiteindelijk toch maar geboekt. En wat ben ik daar blij om. Van de ski-safari's t/m het rodelen alles was strak geregeld en ongedwongen. Kan het iedereen aanraden.

Sterke punten
Alles goed geregeld. Leuke extra activiteiten naast het skien. En erg leuke groep reisgenoten.

reacties: