Reviews van deze auteur

Uitstekende afhandeling annulering cruise in coronacrisis

Review over C&O Travel

Midden in de voorpret van het gaan maken van mijn Panamkanaal-cruise van Fort Lauderdale naar Vancouver in april 2020 kwam half maart 2020 de domper door het coronavirus/COVID-19:
Eerst kwam het inreisverbod VS, al snel volgde de annulering van mijn geboekte cruise door de cruisemaatschappij. Zowel ik als Michelle van der Velde werden overvallen door deze ontwikkelingen.
Geluk bij dit ongeluk: Boeking via C&O Travel met ANVR-SGR garantie!
C&O Travel ging aan de slag met mijn reisdossier, bestaande uit 3 onderdelen:
1) Boeking bij cruisemaatschappij. (met hun annuleringsregels)
2) Reisarrangement van C&O Travel, zoals geboekte hotelovernachtingen, etc.
3) Geboekte vluchten voor heen- en terugreis. (regels luchtvaartmaatschappij)
Ik had regelmatig goed contact via telefoon en mail.
21 april 2020 ontving ik voor ieder onderdeel een Corona Voucher met SGR garantie, met een geldigheid van 1 jaar! De vouchers geven je, als je niet direct het geld terug wil, ruim de tijd om te bedenken welke reis je hiermee bij C&O Travel gaat boeken.

Ik heb al jaren goede ervaringen met C&O Travel, ook nu in deze onzekere coronacrisis, en heb in vol vertrouwen een nieuwe cruise in najaar 2021 geboekt. Bij deze boeking zijn geen vluchten inbegrepen en Michelle is op mijn verzoek het geld gaan terugvragen bij de luchtvaartmaatschappij.
11 januari 2021 kreeg ik haar bericht dat de luchtvaartmaatschappij het geld heeft teruggestort.
Ik heb geen glazen bol, ons geduld wordt op de proef gesteld, maar ik hou vertrouwen.
Ondertussen ben ik wel moe geworden van het voortdurende geld terug-‘gehamer’ door verschillende consumenten-organisaties/programma’s.
Een deel van je reis heb je in handen van het reisbureau gelegd, de rest blijft eigen verantwoordelijkheid, en gezamenlijk, ook in coronacrisis,kom je tot een oplossing.

Sterke punten
Jarenlange ervaring en deskundigheid: cruise-arrangementen met betaalbare prijzen, overzichtelijke keuzes afgestemd op de klant, goed contact via mail of telefoon

Zwakke punten
Mij niet bekend

reacties:

Review: Negatieve ervaring!

Hoe komt u aan uw bewering dat ik een fake-naam van de eigenaar ben, omdat ik hier laat weten positieve ervaringen te hebben over boekingen en afhandeling bij C&O Travel?
S.V.P Graag eerst nadenken voor u andere mensen vals beschuldigd!