Cruises-Vakanties-Groepsreizen-Disneyland-Parijs-Londen-Andalusie-Portugal-Busreizen-Rondreizen-Eurodisney Reisorganisatie C&O Travel-Specialist in Cruises, Vakanties, Groepsreizen, Disneyland Parijs, Londen, Andalusie, Portugal, tickets, kaartjes, entreekaarten, busreizen, rondreizen

C&O Travel Reviews

 • Op het allerlaatste moment cruise geboekt naar IJsland via Noorwegen. Vertrek 15 juni tot 1 juli 2019
  Veel gezien en genoten.
  Gezien het moment waarop wij hebben geboekt, willen we vooral Mevr Sofie Goedbloed bedanken.
  Die alles op een voortreffelijke manier in zeer korte tijd voor ons moest regelen.
  Chapeau voor deze mevr.

  Met vriendelijke groet,

  Sterke punten
  Mevr. Sofie Goedbloed

  Zwakke punten
  Geen enkel

  Door A.R.M. op 8 juli 2019 Reageer
 • Samen met mijn beste vriendinnetje een reis geboekt naar Disneyland Parijs. Het B&B hotel waar wij in zaten stond op de website aangegeven al 2 sterren. Ik vond het zeker 3 sterren waard! De kamer die wij hadden was ruim met mooie grote ramen. Nette badkamer, veel stopcontacten (wat ik een groot pluspunt vind) en zelfs 2 extra bedden. Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Receptie was nog tot laat open en er waren grote kluizen waar je je koffer in kon doen. Uitchecken ging automatisch dus dat was ook erg fijn. De kaartjes die wij geleverd kregen werkte ook gewoon voor Disney dus dat was ook heel fijn. Er was een pendelbus die om de 20 minuten naar Disney reed en terug. Het was ongeveer tussen de 5 en 10 minuten met de pendelbus waarna je direct bij het station naast Disney werd afgezet. Hele fijne ervaring gehad bij C&O travel. Ik ga hier zeker mijn volgende vakantie naar Disney ook boeken!

  Sterke punten
  Goede service
  Vriendelijk personeel
  Goed geregeld
  Net hotel/B&B
  Pendelbus
  Kortingvouchers
  Snel ontvangen

  Door Myrthe op 1 april 2019 Reageer
 • Slechte organisatie.
  Hadden een reis geboekt naar Disneyland.
  Zouden binnen 24 uur een bevestiging ontvangen. Maar kort na de 24 uur kregen wij te horen dat ze hem niet konden bevestigen. Zonder enige reden, uitleg of alternatief.
  Heb zelf maar even gebeld, toen gaven ze aan dat het hotel vol was en of ik op mail wilde zetten wat onze mogelijk heden konden zijn. Wilde weten of het probleem in 1 kamer zat of bv 1 dag korter wel zou kunnen gaan. Zelf met veel oplossingen gekomen maar kreeg elke keer korte mail met geen oplossing erin terug. Na aantal mails en telefonisch contact kwam de echte reden eruit. Ze zeiden dat ze in de 24 uur een prijsverhoging van het hotel hadden gekregen en dat hij opnieuw op de site stond en dat wij hem nu wel konden boeken voor dezelfde datum???? Raar hij was toch vol? Kosten ons nu alleen wel Ä800,- meer.
  Vooral erg SLECHT dat ze niet gewoon in de eerste mail eerlijk de reden gaven. En op het moment dat wij de boeking deden zaten wij wel vast aan een betalingverplichting, maar hun kunnen dus gewoon alles nog maken. Ronduit slechte niet eerlijke communicatie naar klant.
  EERLIJKHEID had veel onvrede na alle mails kunnen verkomen worden

  Sterke punten
  ??

  Zwakke punten
  Niet eerlijk en duidelijke communicatie

  Door Hilde op 14 oktober 2018 Reageer

Bezoek C&O Travel

Schrijf je eigen review over C&O Travel