Cruises-Vakanties-Groepsreizen-Disneyland-Parijs-Londen-Andalusie-Portugal-Busreizen-Rondreizen-Eurodisney Reisorganisatie C&O Travel-Specialist in Cruises, Vakanties, Groepsreizen, Disneyland Parijs, Londen, Andalusie, Portugal, tickets, kaartjes, entreekaarten, busreizen, rondreizen

C&O Travel Reviews

 • GEZOCHT mensen die geld tegoed hebben van reisbureau C&O TRAVEL te Kerkrade en Lanaken!!

  Wij hebben vorig jaar een Miami cruise geboekt bij reisbureau C&O TRAVEL te Kerkrade en Lanaken. De boeking zelf ging erg warrig, communicatie was slecht al met al mocht dat de pret niet drukken leek ons. Echter bij aankomst op de Terminal van de Cruisemaatschappij werd ons de toegang ontzegd omdat een van de deelnemers zwanger was en alle passagiers niet in het bezit waren van een gezondheidsverklaring. Bij het bellen van het noodnummer van C&O Travel nam de eigenaar op en die reageerde gelijk van‚ÄĚ ik weet niets van reizen en voorwaarden ‚Äú( toch wel vreemd als je eigenaar bent van een reisbureau). Hij ging volgens eigen zeggen kijken wat hij kon doen voor ons ondertussen stonden wij 5 uur lang te wachten in de hitte met nog twee kleine kinderen, zwangere dame zonder eten en drinken en zonder dat de eigenaar van C&O travel ons terug belde. Later bleek dat hij niet ook niet meer van plan was. Wij zelf maar weer gebeld en toen kregen wij de reactie ‚Äú wij kunnen en willen niks voor jullie regelen‚ÄĚ.
  Daar sta je dan aan de andere kant vd wereld! Eenmaal op de hotelkamer hebben wij diverse emails gestuurd naar P.vd.V eigenaar van het Reisbureau, ook daar kwamen vreemde reacties op terug.
  Daarna hebben wij ons reisgeld terug gevraagd echter wilde de eigenaar daar niks van weten.
  De enige mogelijkheid om je geld te rug te krijgen is dan naar de rechter stappen.
  Dat hebben wij gedaan en het vonnis is binnen waarin duidelijk omschreven staat dat het reisbureau C&O travel in gebreke is geweest en dat zij het geld terug moeten betalen.
  Ook met dit vonnis weigert de eigenaar van C&O Travel te betalen.
  Als je het bedrijf natrekt blijkt dat het bestaat uit ‚Äú grimmige‚ÄĚ bv‚Äôtjes en dat geld weggesluisd wordt.
  Ook zien we vaker reacties dat mensen geld terug moeten krijgen van C&O travel maar dat men dat niet wenst te doen.
  Omdat de communicatie slecht verloopt met het reisbureau bv tijdens een telefoongesprek de hoorn neergooien enz zijn wij dringend op zoek naar mensen die ook nog geld te goed hebben van dit reisbureau C&O Travel om zo gezamenlijk tot actie te komen.#samensterk

  DELEN WORDT ZEER GEWAARDEERD!!

  Alvast bedankt!

  Mocht je diegene zijn die nog geld tegoed heeft van C&O Travel stuur mij dan een bericht!

  Mensen die al een reis hebben geboekt, geen aanbetaling doen!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie tekst!

  Door Maaike op 18 april 2020 Reageer
 • Op het allerlaatste moment cruise geboekt naar IJsland via Noorwegen. Vertrek 15 juni tot 1 juli 2019
  Veel gezien en genoten.
  Gezien het moment waarop wij hebben geboekt, willen we vooral Mevr Sofie Goedbloed bedanken.
  Die alles op een voortreffelijke manier in zeer korte tijd voor ons moest regelen.
  Chapeau voor deze mevr.

  Met vriendelijke groet,

  Sterke punten
  Mevr. Sofie Goedbloed

  Zwakke punten
  Geen enkel

  Door A.R.M. op 8 juli 2019 Reageer
 • Samen met mijn beste vriendinnetje een reis geboekt naar Disneyland Parijs. Het B&B hotel waar wij in zaten stond op de website aangegeven al 2 sterren. Ik vond het zeker 3 sterren waard! De kamer die wij hadden was ruim met mooie grote ramen. Nette badkamer, veel stopcontacten (wat ik een groot pluspunt vind) en zelfs 2 extra bedden. Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Receptie was nog tot laat open en er waren grote kluizen waar je je koffer in kon doen. Uitchecken ging automatisch dus dat was ook erg fijn. De kaartjes die wij geleverd kregen werkte ook gewoon voor Disney dus dat was ook heel fijn. Er was een pendelbus die om de 20 minuten naar Disney reed en terug. Het was ongeveer tussen de 5 en 10 minuten met de pendelbus waarna je direct bij het station naast Disney werd afgezet. Hele fijne ervaring gehad bij C&O travel. Ik ga hier zeker mijn volgende vakantie naar Disney ook boeken!

  Sterke punten
  Goede service
  Vriendelijk personeel
  Goed geregeld
  Net hotel/B&B
  Pendelbus
  Kortingvouchers
  Snel ontvangen

  Door Myrthe op 1 april 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Slechte organisatie.
  Hadden een reis geboekt naar Disneyland.
  Zouden binnen 24 uur een bevestiging ontvangen. Maar kort na de 24 uur kregen wij te horen dat ze hem niet konden bevestigen. Zonder enige reden, uitleg of alternatief.
  Heb zelf maar even gebeld, toen gaven ze aan dat het hotel vol was en of ik op mail wilde zetten wat onze mogelijk heden konden zijn. Wilde weten of het probleem in 1 kamer zat of bv 1 dag korter wel zou kunnen gaan. Zelf met veel oplossingen gekomen maar kreeg elke keer korte mail met geen oplossing erin terug. Na aantal mails en telefonisch contact kwam de echte reden eruit. Ze zeiden dat ze in de 24 uur een prijsverhoging van het hotel hadden gekregen en dat hij opnieuw op de site stond en dat wij hem nu wel konden boeken voor dezelfde datum???? Raar hij was toch vol? Kosten ons nu alleen wel ‚ā¨800,- meer.
  Vooral erg SLECHT dat ze niet gewoon in de eerste mail eerlijk de reden gaven. En op het moment dat wij de boeking deden zaten wij wel vast aan een betalingverplichting, maar hun kunnen dus gewoon alles nog maken. Ronduit slechte niet eerlijke communicatie naar klant.
  EERLIJKHEID had veel onvrede na alle mails kunnen verkomen worden

  Sterke punten
  ??

  Zwakke punten
  Niet eerlijk en duidelijke communicatie

  Door Hilde op 14 oktober 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek C&O Travel

Schrijf je eigen review