Reviews van deze auteur

Wij gaan daar nooit meer boeken

Review over Ardennes Etape

Zoals beloofd aan Ardennes- etape, hier onze review.
Vorig jaar positieve vakantie ervaring gehad, dit jaar helaas erg teleurgesteld.
Wij hadden ruim van te voren geboekt, maar waren met 12 mensen uit 6 gezinnen en hadden te maken met 3 landen.
Omdat wij rekening moesten houden met de onzekerheid ivm de maatregelen en met de verschillende planningen van de 12 personen, besloten wij ongeveer een maand voor data dat het beter was de datum een jaar op te schuiven, wij hadden immers alles al betaald.
We hadden inmiddels een ander mailadres, maar het was onmogelijk dat te veranderen op onze privé info van Ardennes- etape, de bevestigings knop werkte niet.
Telefonisch was Ardennes etape onbereikbaar en op de mail kreeg ik maar geen antwoord. Op de chat zei ze dat ik de week erop antwoord zou krijgen op mijn verzoek om het een jaar op te schuiven. Wat ik kreeg: een juich brief dat alles weer mocht en dat we in het huis konden, totaal geen antwoord op mijn brief. Inmiddels begon de tijd te dringen, wilde ik nog iets van het geld terug zien als ze niet akkoord zouden gaan met mijn verzoek.
Nogmaals gechat en er toen werd pas gezegd dat ik alleen kon annuleren.
Geen mail terug, geen antwoord op de brief, geen begrip en voor ons geen boeking.
Heel jammer, want we hadden er vorig jaar ook een week geboekt en wilden nu voortaan elk jaar de reünie van 12 personen bij Ardennes etappes houden.
Maar nu nooit meer, gaan ergens anders huren waar ze wel rekening houden met het menselijke aspect, bijvoorbeeld bij Beaujean.
Omdat Ardennes etappes alleen in nummers kan denken, hier onder onze nummers zodat ze weten wie er achter deze review zit.
698115, 104874-01

Sterke punten
Huizen zijn goed

Zwakke punten
Communicatie met klanten

reacties: