Reviews van deze auteur

Waarschuwing, niet voor iedereen

Review over Puur Kroatie

Dit is niet voor mensen die een groot hotel of vakantiepark, een hoop reuring, grote zwembaden, glijbanen, kermisachtige attracties, Nederlands eten willen.

Zoals wij Kroatië via Puur Kroatië hebben mogen leren kennen is het voor de liefhebber van slow travel.

Bij onze zoektocht naar een goede reisorganisaties zagen we bij de meeste dat ze rondreizen helemaal vol proppen en waar bij je maar 1 of 2 nachten op 1 bestemming bent en dan hup weer door. Vaak verblijf je bij deze organisaties in grote hotelketens.

Niet bij Puur Kroatië. Nee dit is alleen dé ideale vakantie voor mensen die ook wat willen zien van het land, in een rustig reistempo.
We hebben als gezin echt genoten van onze vakantie in Kroatië. Onze kinderen van 8,11,13 hebben zelfs aangegeven weer terug te willen. Alles was prima geregeld door Puur Kroatië, dat een jaar ervoor onze buren ook zo tevreden waren en weer teruggingen begrijpen we nu heel goed. We gaan hetzelfde doen.

We reisden in augustus 2021, 17 dagen, 4 bestemmingen plus 1 extra overnachting bij Plitvice.

Sterke punten
persoonlijk, service, aandacht, betrokken, heel veel kennis, eerlijk

Zwakke punten
ze hebben het te druk. Door corona begreep ik hebben ze het zwaar gehad en moeten reorganiseren. Dat betekent dat ze de drukte soms niet aankunnen. Telefonisch zijn ze niet altijd direct bereikbaar. Per mail wordt wel altijd snel gereageerd.

reacties: