Etruria Travels: In Toscane, Umbrie en Sicilie verhuren wij op agriturismo: villa boerenwoning appartement, en hotelkamers

Etruria Reviews

  Slechte dienstverlening van Etruria

  Etruria Travels verhuurt huizen en appartementen in Italie. Deze zomer huurden wij een appartement ten noord-oosten van Florence. Bij aankomst bleek informatie van de website niet te kloppen. 1. Het prachtig gelegen terras met dito uitzicht mocht niet gebruikt worden vanwege instortingsgevaar. Dit was de mooiste plek van het erf (..). We hebben 4 weken lang achter de uitlopers van olijfbomen gezeten zonder veel uitzicht te hebben. 2. Er zou constant Wifi-verbinding zijn. Bij aankomst bleek dit niet het geval en na 2 weken herhaaldelijke pogingen tot reparatie was er slechts nu en dan verbinding. 3. Tevens was veel kookgerei niet of nauwelijks aanwezig en het gasfornuis bleek gevaarlijk.

  Sterke punten
  - Aanvulling van kookgerei en vervanging van het gasfornuis is aangepakt door de Italiaanse gastvrouw ter plekke. (punt 3)

  Zwakke punten
  - Het prachtige terras met uitzicht op de omringende heuvels en de stad Florence, dat ons was beloofd op de website en waar wij onze keuze op maakten, bleef tijdens ons verblijf van 4 weken gesloten..... - Ook de beloofde Wifi verbinding is niet (of gebrekkig) tot stand gekomen. Toen wij de Etruria contactpersoon in Nederland verschillende keren over deze gebreken berichtten, deed hij steeds toezeggingen maar daar bleef het bij. Tenslotte drongen we aan op financiele compensatie (1150 euro per week is niet niks....), echter Etruria Travels neemt geen eigen verantwoordelijkheid. Ze verwijzen ons steeds naar de Italiaanse eigenaar........Hun eigen website belooft gouden bergen die ze niet leveren. Hierbij is de kwaliteit-prijs verhouding totaal zoek.

Bezoek Etruria

Schrijf je eigen review