Bas Travel

BAS Travel – Verre reizen, goedkope prijzen! | Verre reizen, goedkope prijzen! Home - BAS Travel - Verre reizen, goedkope prijzen! | Verre reizen, goedkope prijzen!

Bas Travel Reviews

  Super leuke groep!

  Ik ben afgelopen zomer mee gweest met de reis naar Kroatie. Had een super leuke groep en de reisleidster (Jorieke) was helemaal super! Zij heeft echt veel voor ons gedaan en leuke dingen georganiseerd. Vlakbij het appartement is een team die allerlei activiteiten organiseerde, ben wezen zeekajakken (echt een aanrader!) en wezen klimmen. Appartement is eenvoudig maar voor de rest prima. Heb een leuke tijd gehad!

  Ga niet met BAS reizen, valse beloftes

  Neem de waarschuwingen van de recensies serieus. BAStravel heeft mij diep teleurgesteld. De communicatie vooraf was al matig, maar nog enigszins te doen. Toen we eenmaal in Kroatië aankwamen, bleek er geen christelijke reisleiding te zijn en moesten we het programma zelf samenstellen. Er waren geen avondsluitingen, geen christelijke input en geen enkele structuur. Het moet van te voren al bekend zijn geweest dat er geen reisleiding zou zijn, maar wij zijn hier niet van op de hoogte gebracht voordat we vertrokken. Tijdens de reis bleek het hotel ook nog niet helemaal betaald te zijn door BAS, waardoor ze ons niet lieten vertrekken naar huis. Dit is tot de laatste minuut spannend gebleven en er was geen reisleiding die dit kon regelen, waardoor veel deelnemers behoorlijk in paniek waren. BAS is bovendien heel slecht bereikbaar en als je al telefonisch contact krijgt, word je alles behalve vriendelijk te woord gestaan. Er is geen enkel excuus vanuit BAS gekomen en ondanks beloftes hebben ze nooit meer contact met ons opgenomen. Ik schaam me diep dat deze organisatie de naam 'christelijk' draagt, want ze gaan absoluut niet liefdevol met hun klanten om.

  Zwakke punten
  - Slechte communicatie - Maken niet waar wat ze beloven - Alles behalve christelijk, wat ze wel beweren

Bezoek Bas Travel

Schrijf je eigen review