Crusj staat voor relaxte single reizen voor HBO(+)ers in verschillende leeftijds- categorieën. Bijna alle vertrekdata zijn gegarandeerd en de man - vrouw verhouding is in balans.

Crusj Reviews

  Op Bonaire in een kazerne

  Premium prijs voor low cost prestatie. Het verblijf op Bonaire mag de naam hotel niet hebben. Het was een kazerne zonder balkon, de kamer stonk muf, behalve een bed was er geen enkel ander comfort. Een airco die lekte en lawaai makte, dat wel. Verder laat Crusj de excursies vtv boeken, met het excuus dat het zo druk is, dat je anders ter plekke geen plek meer krijgt. Dat betekend dat ik alle excursie heb genomen vooraf en met een groep, die niet leuk was, elke dag moest optrekken. Terwijl de individueel geboekte "buren" de excursies voor het uitkiezen hadden en (natuurlijk) goedkoper. Crusj heeft er veel geld bovenop gedaan. Dit is misleiding. Met de klachten ter plaatse is niets gedaan.

  Sterke punten
  Geen enkele. Nooit meer

  Zwakke punten
  Zwaar overpriced voor het gebodene. Ernaast stond een hotel van Neckerman, dat van alle gemakken was voorzien. Ik heb daar maar een paar middagen doorgebracht.

Bezoek Crusj

Schrijf een review