Goedkope Vakantie & Last Minute Aanbiedingen | dé VakantieDiscounter

De VakantieDiscounter Reviews

 • Vakantie Discounter, als je daar een klacht hebt word je niet gehoord. Onze ervaring tijdens het boeken van een all inclusive vakantie naar Hotel Sirma in Side:

  1) hamman, gym, sauna en binnenzwembad waren de gehele week in verbouwing. Wil je een foto maken word je weggestuurd.
  2) Lakens om fatsoenlijk onder te slapen kregen we niet (slechts synthetische dekens die kleiner waren dan het bed, we konden een met kattenharen en stof bedekte deken achter uit een kast gebruiken) - Lakens krijgen was tegen de policy van het hotel.
  3) samen eten met 5 zat er niet in, ze waren te beroerd om een tafel aan te schuiven. Zou te veel verstoring geven voor andere klanten.
  4) Beach bar was al om 18:00 dicht, terwijl deze tot 23:00 open zou zijn. Daarom extra kosten gemaakt om op het strand ergens anders een drankje te doen
  5) de lounge was dicht waardoor we 's avonds alleen in TL licht en snoei harde muziek een drankje konden nuttigen

  Maw nul service ervaring van een all in resort, daardoor extra geld uitgeven door 's avonds maar naar Side te gaan. En ook conditie niet op orde kunnen houden ivm een geplande wedstrijd door geen gebruik te maken van de gym.

  Doen ze zich af met mailtjes met leugens van het locale Turkse bedrijf MTS Globe. bv:
  "De Hammam, de sauna, de fitnessruimte en het binnenzwembad waren 1 dag gesloten, niet de hele tijd van het verblijf om een technische controle uit te voeren, aldus het hotel."

  Boek GEEN vakantie bij vakantiediscounter, want zodra je een klacht hebt wordt er gelogen en word je als ongeloofwaardig weggezet.

  Sterke punten
  Werkelijk geen sterke punten. Slechtste vakantie geboekt OOIT!

  Zwakke punten
  Geen service om klanten met een klacht te willen helpen.

  Door Emiel op 26 juni 2019 Reageer
 • De mensen achter dit reisbureau moeten nog leren wat service is. We hadden een optie geplaatst en volgens de bevestigingsmail zouden we binnen 24 uur worden benaderd. 3 weken verder hebben we nog steeds geen reactie gekregen, ondanks een herinneringsmail.

  Zo ga je niet met klanten om!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zeer slechte service.

  Door Baukje op 21 juni 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Alleen maar ellende gehad met deze reisorganisatie. Een paar jaar terug een week New York geboekt. Specifiek gekozen om op JFK te landen (ondanks dat Newark dichterbij lag) om daarmee het maximale te halen uit ons verblijf. De aankomst- en vertrektijden kwamen dan voor ons beter uit, dus een gerichte keuze gemaakt. Hiertoe een auto moeten huren (openbaar vervoer was niet te doen en taxi kostte bijna net zoveel) om op onze bestemming in New Jersey te kunnen komen. Maar dit hadden we ervoor over. Kregen 2 weken voor vertrek het bericht dat de vertrektijd 3 uur werd vervroegd. Gebeld met vakantiediscounter en die konden regelen dat het ticket alsnog kon worden terug geboekt naar de oorspronkelijke vertrektijd. Of we even € 450 extra bij wilden betalen. Hebben we niet gedaan. We hebben onze afspraak op de laatste dag af moeten zeggen, de auto hebben we uiteindelijk voor niets gehuurd, we hadden alsnog beter op Newark kunnen vliegen met uiteindelijk dezelfde tijden. Onze afspraak hebben we naar voren moeten halen, met als gevolg dat we hiervoor een dag New York op hebben moeten offeren. De eerder aangeschafte New York Pass hebben we daardoor niet volledig kunnen benutten. Het mooiste is dat we daarna nog contact hebben gehad met Delta Airlines en die gaven aan dat we tot op de dag van vertrek onze tickets gratis om hadden kunnen boeken. We hebben dit voorgelegd aan de Vakantiediscounter om ons te compenseren. Dit heeft ons bijna € 600 extra gekost. Ze wezen alles hooghartig af. Zelfs voor laten komen bij de geschillencommissie. Geen speld tussen te krijgen. Voor ons nooit keer de Vakantiediscounter, bah ??????

  Door Harrie op 9 juli 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek De VakantieDiscounter

Schrijf je eigen review