GP Tours Formule 1 reizen & tickets voor elke Grand Prix Formule 1 tickets en reizen boekt u al 15 jaar veilig & snel bij Grand Prix Tours. Boek nu tickets of arrangementen voor het formule 1 seizoen 2015

GP Tours Reviews

  GP tours/schaatsreizen.nl onbetrouwbaar

  Schaatsarrangement gekocht voor ek allround/sprint januari 2017 voor een centraal gelegen hotel binnen 15 km van Thialf.
  Kaarten zouden per UPS opgestuurd worden en organisatie zou ons vrijdag in het Thialf nog even opzoeken.
  Een paar dagen voor het evenement werd het hotel gewijzigd naar een hotel buiten het centrum van Sneek op een industrieterrein (25 km). Bij nabellen bleek dat wij niet op de gastenlijst stonden, een paar uur later wel.
  De kaarten kwam digitaal en terwijl de organisatie schuin voor ons zat werd niet op ons toegestapt. Het mailverkeer verliep zonder enige vorm van compensatie. In het hotel spraken wij meerdere gasten waarbij hetzelfde was overkomen. Op deze website zie ik dat deze werkwijze vaker wordt toegepast.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  hele slechte klantenservice

  Onbetrouwbaar

  Deze touroperator heeft een onprofessionele houding jegens klanten. Op het moment dat er een misverstand ontstaat wordt de klant meteen in het ongelijk gesteld. In plaats van hulp te verschaffen bij het oplossen van een probleem worden beschuldigingen geuit en excuses geëist. Ook wordt onjuiste informatie verschaft. Zo hebben wij expliciet om stoelen hoog op de tribune gevraagd. We ontvingen tickets voor de onderste rij, waarbij het uitzicht ernstig wordt belemmerd door een balustrade. De verklaring was dat de betreffende Grandstand vier maanden vóór de race was uitverkocht. In werkelijkheid bleek de helft van de tribune leeg en bovendien hebben wij de tickets negen maanden vóór de race besteld.
  Deze touroperator is niet aangesloten bij de ANVR.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Klant onvriendelijk

Bezoek GP Tours

Schrijf een review