De Treinreiswinkel - 15 Reviews

Last updated: 17 augustus 2018
De Treinreiswinkel Logo

25% aanbevolen, 15 Reviews

  1. De Treinreiswinkel
  2. De Treinreiswinkel Reviews
  3. Schrijf ook een review over De Treinreiswinkel

De Treinreiswinkel

Welkom bij de Treinreiswinkel, dť specialist voor treintickets, treinrondreizen en treinvakanties. Tickets naar/vanaf vrijwel alle stations (in Europa meer dan 85.000), rondreistickets, alle autotreinen, alle kortingen en aanbiedingen. De Treinreiswinkel zoekt altijd de meest voordelige en comfortabele reismogelijkheid.

Rugzak.com

De Treinreiswinkel Details

Hits: 917

URL: http://www.treinreiswinkel.nl/

CategorieŽn: Gespecialiseerde Reizen

Reviews: 15


De Treinreiswinkel reviews (15):

De Treinreiswinkel - Onprofessioneel

0

Review:
Heel slechte ervaring! Offerte goedgekeurd en na twee dagen nog steeds geen bevestiging gekregen. Tenslotte zelf teruggebeld en bleek dat de tickets niet meer beschikbaar waren. Excuus was dat het te druk was. Dankzij Treinreiswinkel ben ik genoodzaakt een dag langer in Berlijn te blijven of een veel duurder ticket te kopen!

Marc Pijpo beveelt De Treinreiswinkel NIET aan bij vrienden/bekenden

De Treinreiswinkel - Alles wat mis kan gaan gaat bij deze organisatie m

0

Review:
Dit jaar een interrail ticket geboekt met reservering. Een globale pas in maart want dan is er 25 procent korting. En gelijk betaald.

-Na 2 twee maand navraag gedaan stand van zaken per mail. Geen reactie gekregen uiteindelijk na bellen toch antwoord dat er werd gewerkt aan de bestelling
-Eindelijk reactie over interrail pas. Met gelijk rekening voor reservering en de al betaalde passen. Gemaald dat interrail ticket al betaald was en gevraagd dom aangepast factuur. Geen reactie wel een aanmaning. Na opnieuw lang bellen aangepast.
-vandaag opnieuw mail van interrail dat ze dat ze de pas willen bestellen. Maar dat ze niet weten welke want wij hebben pas van 420 euro besteld en die bestaat niet aangezien de korting in maart geldig was. Opnieuw gebeld dat ik in maart besteld en betaald heb en dat als zij die pas nu pas gaan bestellen dat hun probleem is. Ze gaan het nu uitzoeken.

Ik wacht inspanning af maar denken dat ik snel weer bel.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
-raken bestelling en betalingen kwijt
-komen afspraken niet naar
-reageren niet op mail
-bereken kosten voor hun fouten
-factureren meerdere malen zelfde tickets
-geen enkel begrip voor de frustratie van hun klanten

De Treinreiswinkel - Een grote teleurstelling!

0

Review:
Was eens maar nooit meer. In december reis geboekt. Eind april bevestigd door Treinreiswinkel maar helaas waren ze de helft van onze wensen vergeten. Kwam ik zelf achter. Was niets meer aan te doen. Op reis zelf viel er de laatste trein uit waardoor we het gehele fietsprogramma zouden moeten omgooien. Telefonisch contact met Treinreiswinkel was ontluisterend: "Meneer, u kunt het beste naar het loket gaan". Vervolgens blijkt dat de koste van dat ticket alleen rechtstreeks bij de treinmaatschappij gedeclareerd kunnen worden. Kan iemand mij uitleggen waarom de Treinreiswinkel boekingskosten in rekening brengt? Liever zelf rechtstreeks boeken! Scheelt 75 euro en een hoop ergernis.

Sterke punten:
Ik heb ze niet kunnen ontdekken

Zwakke punten:
compleet niet klantgericht
doorgeefluik zonder inhoud
onnauwkeurig
misplaatste arrogantie

Rob beveelt De Treinreiswinkel NIET aan bij vrienden/bekenden

De Treinreiswinkel - Geen aanrader!

0

Review:
Leuke aanbieding van treinreiswinkel gezien in NS blad spoor. Geboekt en aangegeven dat we 2 aparte bedden in hotel wilden hebben. Prijs van de aanbieding was p.p duurder uitgevallen, we hadden gemaild dat we niet meer wilden betalen dan dit bedrag en anders zien we van de reis af. Reispapieren waren niet compleet en beschrijving van treinreis is erg onduidelijk. Onze voorkeur van de hotelkamer hebben ze niet doorgegeven aan hotel (hotel was erg begripvol en heeft ons de 2e dag kamer naar wens kunnen geven). Overstaptijd van tgv naar Thalys is erg krap, zeker als je in ons geval vertraging hebt met de tgv.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Zie review

Dtje beveelt De Treinreiswinkel NIET aan bij vrienden/bekenden

De Treinreiswinkel - Erg ongelukkig....

0

Review:
Begin december 2016 een retour Zwitserland geboekt voor ons gezelschap bestaand uit 2 grootouders, een dochter, en haar drie kinderen waaronder één baby en een peuter. Omdat we vroeg waren en alle reserveringen mogelijk waren werd en Kleinkindabteil in het Familienbereich van de ICE zowel heen- als terug besproken op advies van de medewerker van de treinreiswinkel.
Bij aankomst bij de trein bleek dat er wél in het Familienbereich iets was gereserveerd, op de meest ongelukkige plaatsen die er waren. Danzij een aardige conducteur konden we uiteindelijk in een coupé terecht. Maar nu blijkt dat te terugreis ook verkeerd is geboekt. Bovendien duurt deze reis drie uur langer, zodat we met twee mini-kindjes onder uiterst oncomfortabele omstandigheden moeten reizen. Mijn pogingen om met de treinreiswinkel in contact te komen falen volkomen.
Gisteren gemaild..geen antwoord. Vanmiddag gebeld.... geen antwoord, eind van de middag gemaild... geen antwoord.
Wel bij telefoontje een vriendelijke mevrouw die "hoorde wat ik zei", maar die er niets aan kon doen, want zij had het geheel niet behandeld.
Wat nu te doen?

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Volledig gebrek aan communicatie en service..

Constance beveelt De Treinreiswinkel NIET aan bij vrienden/bekenden

De Treinreiswinkel

0

Review:

De Treinreiswinkel - Indrukwekkende vakantie

0

Review:
Inmiddels zijn wij al weer ruim twee weken terug van een hele mooie en indrukwekkende reis langs Moskou, St Petersburg, Helsinki en Stockholm. Hoewel al weer aan het werk hebben we het nog bijna dagelijks over de vele momenten en indrukken die we hebben meegemaakt en opgedaan , vooral ook in Moskou en St Petersburg. De treinreiswinkel heeft voor ons de visa, de reserveringen en kaartjes voor de treinreizen tussen Moskou Ė St Petersburg ĖHelsinki en de bootreis Helsinki Ė Stockholm verzorgd. Alles bleek dik in orde. Heel erg prettig. Hetgeen ook zeker heeft bijgedragen aan deze succesvolle en voor ons indrukwekkende vakantie.

Sterke punten:
De treinreiswinkel heeft voor ons de visa, de reserveringen en kaartjes voor de treinreizen en de bootreis verzorgd.

Zwakke punten:
-

Hans de Vrie beveelt De Treinreiswinkel aan bij vrienden/bekenden

De Treinreiswinkel - Uitstekend

0

Review:
Afgelopen weken maakten we een rondreis door Schotland per trein. We deden alles per openbaar vervoer, ook het vertrek en aankomst in onze woonplaats. Vanaf Rotterdam had treinreiswinkel alles geregeld: de trein naar Amsterdam, bus naar IJmuiden, de overtocht per veerboot, het reizen per trein door Schotland, de boekingen van hotels -lagen op loopafstand bij de diverse stations-, en vanzelf ook de terugreis :-) Onze beoordeling over dit bedrijf is: UITSTEKEND. Van harte aanbevolen!

Henk beveelt De Treinreiswinkel aan bij vrienden/bekenden

De Treinreiswinkel - treinreiswinkel - OPLICHTERS - niet in zee gaan me

0

Review:
Na opgevraagde offerte (na ruim 30 minuten te hebben gewacht aan de telefoon), heeft de treinreiswinkel mij per email meteen al een 'factuur' gestuurd. Deze hebben we niet betaald, want we besloten toch voor een andere optie te gaan. Het leek ons echter wel netjes om de Treinreiswinkel dat te laten weten, hetgeen we ruim van tevoren ook gedaan hebben. Geen reactie van de treinreiswinkel.
Totdat we ineens een factuur binnenkregen van 46 Euro 'Annuleringskosten'.

Ons advies is: niet in zee gaan met deze club

Chantal beveelt De Treinreiswinkel NIET aan bij vrienden/bekenden

De Treinreiswinkel - Slechte service en onverwachte kosten

1

Review:
Omdat treinreiswinkel de enige aanbieder leek te zijn waar het mogelijk is om kaartjes voor de autotrein vanuit Parijs naar Zuid Frankrijk te kopen, zijn we met deze club in zee gegaan. Inmiddels hebben we daar spijt van.

De informatievoorziening van treinreiswinkel is belabberd. Ze zijn telefonisch slecht bereikbaar (ik heb regelmatig meer dan 30 minuten in de wacht gestaan) en op mailtje wordt vaak pas na één of meerdere dagen gereageerd, wat lastig is als je nog even aanvullende informatie nodig hebt en prijzen per dag kunnen wisselen. Op de website worden voor de autotrein alleen vanafprijzen genoemd, op mailtjes met vraag om prijsopgave voor meerdere dagen (om prijzen te kunnen vergelijken) wordt maar half geantwoord met prijsopgaaf van één van de gevraagde data.

Na boeking bleken op de factuur ineens boekingskosten (19,-) te staan die in de prijsopgaaf niet waren genoemd (boekingskosten in prijsopgaaf alleen per persoon, maar met de auto reizen geen personen mee). Pas na een nieuwe ronde in de wacht staan werd dit opgelost.

Het grootste struikelblok kwam pas toen onze auto 6 weken voor de reis beschadigd raakte en moest worden vervangen. Na telefonisch contact (en opnieuw wachten) werd bevestigd dat het mogelijk was om de gegevens van de nieuwe auto door te geven en de boeking te wijzigen en dat hiervoor boekingskosten a 27,- euro per enkele reis berekend zouden worden. Toen we de tickets daadwerkelijk wilden omruilen bleek daar ineens 135,- meerprijs voor de tickets boven op te komen.

Kortom, treinreiswinkel is geen club die je een onbezorgde reis kunt toevertrouwen. De Belgische concurrent (b-europe) die ik helaas pas te laat vond doet het in ieder geval wat betreft bereikbaarheid al een heel stuk beter. Ik heb er uiteindelijk niet geboekt omdat ik dat helaas al bij treinreiswinkel had gedaan, dus verder heb ik geen ervaring met deze club. Hun boekingskosten liggen in ieder geval ook fors lager.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Vaak onverwachte kosten en slecht bereikbaar

Schrijf ook een review over De Treinreiswinkel

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou De Treinreiswinkel aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou De Treinreiswinkel aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek De Treinreiswinkel


Home Ľ Gespecialiseerde Reizen Ľ De Treinreiswinkel