De Treinreiswinkel - 17 Reviews

Last updated: 4 juni 2019
De Treinreiswinkel Logo

21.4% aanbevolen, 17 Reviews

  1. De Treinreiswinkel
  2. De Treinreiswinkel Reviews
  3. Schrijf ook een review over De Treinreiswinkel

Niet tevreden over De Treinreiswinkel? Probeer dan eens Beekse Bergen.

De Treinreiswinkel

Welkom bij de Treinreiswinkel, dť specialist voor treintickets, treinrondreizen en treinvakanties. Tickets naar/vanaf vrijwel alle stations (in Europa meer dan 85.000), rondreistickets, alle autotreinen, alle kortingen en aanbiedingen. De Treinreiswinkel zoekt altijd de meest voordelige en comfortabele reismogelijkheid.

Rugzak.com

De Treinreiswinkel Details

Hits: 990

URL: http://www.treinreiswinkel.nl/

CategorieŽn: Gespecialiseerde Reizen

Reviews: 17


De Treinreiswinkel reviews (17):

De Treinreiswinkel - Slechte klantenservice

0

Review:
Online een afspraak gemaakt om op 3 mei 2019 in Leiden samen met een medewerker van de Treinreiswinkel een reis via de zijderoute naar China samen te stellen. De medewerker was uiterst hulpvaardig en maakte een deskundige indruk. Weggegaan met een uitdraai van een bevestiging tot aanvraag van een offerte. Op de vraag hoe lang het zou duren om de offerte op te stellen was het antwoord dat het normaal gesproken een dag of vijf duurt, maar dat het door drukte op het moment wel iets langer zou kunnen duren.

Toen ik na drieëneenhalve week nog steeds geen enkel bericht had ontvangen toch maar even een mailtje gestuurd naar de Transsiberië-afdeling van de Treinreiswinkel met de vraag of ze een indicatie konden geven van hoe lang het nog zou gaan duren. Op hun site staat vermeld dat ze er de voorkeur aan geven dat je mailt in plaats van belt en daar heb ik me dus keurig aan gehouden. Helaas werd er ook op mijn mail niet gereageerd en bleef het angstvallig stil aan de andere kant van de lijn.

Uiteindelijk op 4 juni 2019 naar de winkel in Leiden gegaan om te vragen hoe het er met mijn offerte-aanvraag voor stond. De - uiterst vriendelijke - medewerkster kon bevestigen dat mijn mail van anderhalve week daarvoor was aangekomen en dat niemand de moeite had genomen om hem te beantwoorden. Ook kon ze zien dat mijn offerte-aanvraag na bijna 5 weken nog steedst op 'to do' stond en dat er dus feitelijk nog niets mee was gedaan.

Ik heb de offerte-aanvraag laten annuleren, aangezien ik er geen vertrouwen meer in had dat het nog goed zou kunnen komen. Ik vind het niet erg als iets door omstandigheden langer duurt dan oorspronkelijk gedacht. Ik vind het wel erg als een reisbureau niet de moeite neemt om klanten daarvan op de hoogte te stellen en zelfs niet de moeite neemt om op mails van klanten te reageren

Sterke punten:
Vriendelijke en deskundige medewerkers in de winkel o[p de Breestraat in Leiden

Zwakke punten:
Geen benul van hoe je op een zorgvuldige manier met je klanten omgaat (die in principe bereid zijn om honderden of duizenden euro's uit te geven)

Quino Broe beveelt De Treinreiswinkel NIET aan bij vrienden/bekenden

De Treinreiswinkel - slechte ervaringen met de treinreiswinkel

0

Review:
Treinreis Salzburg met hotel in november: dat doen we dus niet meer, met de treinreiswinkel: het duurde eindeloos voor zekerheid was over de boeking van het hotel. We werden foutief geinformeerd over de problemen op het spoor: nb een mailtje dat er geen problemen waren tussen Keulen en Frankfurt, terwijl daar een groot ongeluk gebeurd was met langdurige gevolgen. De Deutsche Bahn had telkens correcte informatie over de treinreis en de treinreiswinkel bleef maar melden dat ze niks wisten. Telefonisch contact meestal heel lang wachten. Slechte tot geen communicatie tussen de medewerkers/sters.

Sterke punten:
geen. Dat het een prima hotel was?

Zwakke punten:
zie boven.

joan meren beveelt De Treinreiswinkel NIET aan bij vrienden/bekenden

De Treinreiswinkel - Onprofessioneel

0

Review:
Heel slechte ervaring! Offerte goedgekeurd en na twee dagen nog steeds geen bevestiging gekregen. Tenslotte zelf teruggebeld en bleek dat de tickets niet meer beschikbaar waren. Excuus was dat het te druk was. Dankzij Treinreiswinkel ben ik genoodzaakt een dag langer in Berlijn te blijven of een veel duurder ticket te kopen!

Marc Pijpo beveelt De Treinreiswinkel NIET aan bij vrienden/bekenden

De Treinreiswinkel - Alles wat mis kan gaan gaat bij deze organisatie m

0

Review:
Dit jaar een interrail ticket geboekt met reservering. Een globale pas in maart want dan is er 25 procent korting. En gelijk betaald.

-Na 2 twee maand navraag gedaan stand van zaken per mail. Geen reactie gekregen uiteindelijk na bellen toch antwoord dat er werd gewerkt aan de bestelling
-Eindelijk reactie over interrail pas. Met gelijk rekening voor reservering en de al betaalde passen. Gemaald dat interrail ticket al betaald was en gevraagd dom aangepast factuur. Geen reactie wel een aanmaning. Na opnieuw lang bellen aangepast.
-vandaag opnieuw mail van interrail dat ze dat ze de pas willen bestellen. Maar dat ze niet weten welke want wij hebben pas van 420 euro besteld en die bestaat niet aangezien de korting in maart geldig was. Opnieuw gebeld dat ik in maart besteld en betaald heb en dat als zij die pas nu pas gaan bestellen dat hun probleem is. Ze gaan het nu uitzoeken.

Ik wacht inspanning af maar denken dat ik snel weer bel.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
-raken bestelling en betalingen kwijt
-komen afspraken niet naar
-reageren niet op mail
-bereken kosten voor hun fouten
-factureren meerdere malen zelfde tickets
-geen enkel begrip voor de frustratie van hun klanten

De Treinreiswinkel - Een grote teleurstelling!

0

Review:
Was eens maar nooit meer. In december reis geboekt. Eind april bevestigd door Treinreiswinkel maar helaas waren ze de helft van onze wensen vergeten. Kwam ik zelf achter. Was niets meer aan te doen. Op reis zelf viel er de laatste trein uit waardoor we het gehele fietsprogramma zouden moeten omgooien. Telefonisch contact met Treinreiswinkel was ontluisterend: "Meneer, u kunt het beste naar het loket gaan". Vervolgens blijkt dat de koste van dat ticket alleen rechtstreeks bij de treinmaatschappij gedeclareerd kunnen worden. Kan iemand mij uitleggen waarom de Treinreiswinkel boekingskosten in rekening brengt? Liever zelf rechtstreeks boeken! Scheelt 75 euro en een hoop ergernis.

Sterke punten:
Ik heb ze niet kunnen ontdekken

Zwakke punten:
compleet niet klantgericht
doorgeefluik zonder inhoud
onnauwkeurig
misplaatste arrogantie

Rob beveelt De Treinreiswinkel NIET aan bij vrienden/bekenden

De Treinreiswinkel - Geen aanrader!

0

Review:
Leuke aanbieding van treinreiswinkel gezien in NS blad spoor. Geboekt en aangegeven dat we 2 aparte bedden in hotel wilden hebben. Prijs van de aanbieding was p.p duurder uitgevallen, we hadden gemaild dat we niet meer wilden betalen dan dit bedrag en anders zien we van de reis af. Reispapieren waren niet compleet en beschrijving van treinreis is erg onduidelijk. Onze voorkeur van de hotelkamer hebben ze niet doorgegeven aan hotel (hotel was erg begripvol en heeft ons de 2e dag kamer naar wens kunnen geven). Overstaptijd van tgv naar Thalys is erg krap, zeker als je in ons geval vertraging hebt met de tgv.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Zie review

Dtje beveelt De Treinreiswinkel NIET aan bij vrienden/bekenden

De Treinreiswinkel - Erg ongelukkig....

0

Review:
Begin december 2016 een retour Zwitserland geboekt voor ons gezelschap bestaand uit 2 grootouders, een dochter, en haar drie kinderen waaronder één baby en een peuter. Omdat we vroeg waren en alle reserveringen mogelijk waren werd en Kleinkindabteil in het Familienbereich van de ICE zowel heen- als terug besproken op advies van de medewerker van de treinreiswinkel.
Bij aankomst bij de trein bleek dat er wél in het Familienbereich iets was gereserveerd, op de meest ongelukkige plaatsen die er waren. Danzij een aardige conducteur konden we uiteindelijk in een coupé terecht. Maar nu blijkt dat te terugreis ook verkeerd is geboekt. Bovendien duurt deze reis drie uur langer, zodat we met twee mini-kindjes onder uiterst oncomfortabele omstandigheden moeten reizen. Mijn pogingen om met de treinreiswinkel in contact te komen falen volkomen.
Gisteren gemaild..geen antwoord. Vanmiddag gebeld.... geen antwoord, eind van de middag gemaild... geen antwoord.
Wel bij telefoontje een vriendelijke mevrouw die "hoorde wat ik zei", maar die er niets aan kon doen, want zij had het geheel niet behandeld.
Wat nu te doen?

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Volledig gebrek aan communicatie en service..

Constance beveelt De Treinreiswinkel NIET aan bij vrienden/bekenden

De Treinreiswinkel

0

Review:

De Treinreiswinkel - Indrukwekkende vakantie

0

Review:
Inmiddels zijn wij al weer ruim twee weken terug van een hele mooie en indrukwekkende reis langs Moskou, St Petersburg, Helsinki en Stockholm. Hoewel al weer aan het werk hebben we het nog bijna dagelijks over de vele momenten en indrukken die we hebben meegemaakt en opgedaan , vooral ook in Moskou en St Petersburg. De treinreiswinkel heeft voor ons de visa, de reserveringen en kaartjes voor de treinreizen tussen Moskou Ė St Petersburg ĖHelsinki en de bootreis Helsinki Ė Stockholm verzorgd. Alles bleek dik in orde. Heel erg prettig. Hetgeen ook zeker heeft bijgedragen aan deze succesvolle en voor ons indrukwekkende vakantie.

Sterke punten:
De treinreiswinkel heeft voor ons de visa, de reserveringen en kaartjes voor de treinreizen en de bootreis verzorgd.

Zwakke punten:
-

Hans de Vrie beveelt De Treinreiswinkel aan bij vrienden/bekenden

De Treinreiswinkel - Uitstekend

0

Review:
Afgelopen weken maakten we een rondreis door Schotland per trein. We deden alles per openbaar vervoer, ook het vertrek en aankomst in onze woonplaats. Vanaf Rotterdam had treinreiswinkel alles geregeld: de trein naar Amsterdam, bus naar IJmuiden, de overtocht per veerboot, het reizen per trein door Schotland, de boekingen van hotels -lagen op loopafstand bij de diverse stations-, en vanzelf ook de terugreis :-) Onze beoordeling over dit bedrijf is: UITSTEKEND. Van harte aanbevolen!

Henk beveelt De Treinreiswinkel aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over De Treinreiswinkel

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou De Treinreiswinkel aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou De Treinreiswinkel aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek De Treinreiswinkel


Home Ľ Gespecialiseerde Reizen Ľ De Treinreiswinkel