Magical Tours biedt een oase van rust en inspiratie voor levensgenieters!

Magicaltours Vakantie Reviews

  • Een vakantie waar ik tot rust kon komen, daar was ik naar op zoek. Het mocht ook iets meer zijn, ik wilde graag enkele magische momentjes beleven. De Happy Boeddha retraite loste mijn verwachtingen meer dan in!
    In de wonderlijke omgeving van het Kartharenland, met een groepje gelijkgestemde geweldig lieve mensen, zalige meditaties, yoga, ... en de heerlijkste vegetarische gerechten, … werd dit een fantastische vakantie van het begin tot het einde.

    Dankjewel, Magical Tours! Jullie zijn een super team!

    Ik heb genoten en gelachen en ik geniet nog steeds na!

    Sterke punten
    Afwisseling in het programma
    Overheerlijke vegetarisch maaltijden
    Mooie omgeving
    Goed verblijf
    Het zwembad
    De wandelingen, uitstapjes met duiding over de historie en het de mystiek van de streek
    De meditaties, yoga, ademwerk,
    De vlotte begeleiding

    Zwakke punten
    Echt niks (en ik ben een kritische ;)

    Door Di op 13 augustus 2019 Reageer
  • Ik vond het een mooie reis (Wandelen in het spoor van de Katharen).

    Sterke punten
    Wandelen in een mooi natuurgebied (bergen)
    Lekker fysiek
    Lekkere en gevarieerde maaltijden

    Door Victor op 29 juli 2019 Reageer
  • Deze reis heeft diepe indruk op mij gemaakt. De bijzondere plekken zoals de grot van Maria Magdalena en de Katharengrot hebben mij diep geraakt en stil gemaakt. Dit onder de begeleiding van Jean-Luc en Jeaqueline, die een veilige bedding creeeren waardoor je alles onbezorgd kunt ervaren. Een gevoel van thuiskomen in de groep, fantastische maaltijden en een heerlijk verblijf. Ik kan dit zeer aanraden.

    Sterke punten
    De bijzondere krachtplekken die we bezoeken onder zeer fijne en deskundige begeleiding. S morgens heerlijke vitaliteits oefeningen.
    Hele fijne mensen zijn Jean-Luc en Jeacqueline, je voelt je meteen op je gemak.
    Fantastische maaltijden gekregen!

    Door Anique op 16 april 2019 Reageer
  • Met recht een magische reis door Schotland (de Hebriden). Heel veel gezien en ervaren, verrassende plekjes. Overweldigende, prachtige natuur. Een hele fijne groep waarmee ik echt een klik had. Hieruit ook verrassende gesprekken. De hele reis heeft mij mooie inzichten gegeven. De sfeer was gezellig, gemoedelijk en fijn georganiseerd. Ik kon geheel onbezorgd genieten!
    Ook de energie van de krachtplekken was heel magisch om te ervaren. En het sprookjesachtige landschap was heel bijzonder. Het heeft me veel positieve energie gegeven.

    Sterke punten
    goede hotels
    goed eten gereserveerd
    goede verzorging en organisatie
    leuke, mooie plekken
    mooie verhalen over de geschiedenis
    de rust
    tijd voor jezelf

    Zwakke punten
    De tijd bij het kasteel had wat langer gemogen voor mij. We hadden s'morgens eerder weg kunnen gaan zodat er meer tijd over was om het te bezoeken.

    Door Petra op 8 april 2019 Reageer
  • Het was me meteen duidelijk...die katharengrot op nieuwjaarsochtend...daar was het me om te doen en..het heeft me geraakt, letterlijk en figuurlijk. De dagen ervoor waren heel aangenaam en de groep heeft me duidelijk gemaakt dat wij allemaal één geheel vormen. Niets zweverigs...niets ab-normaals...gewoonweg aangenaam en ontspannend. Zelfs mijn "nuchtere", bougondische en a-spirituele man (denkt hij zelf) heeft genoten van het gezelschap en verblijf. Het is een kado aan jezelf om onder begeleiding van Jacqueline en Jean-Luc op reis te gaan. Ik draag ze in mijn ziel...

    Sterke punten
    Eigenlijk hun gewone manier van doen, zonder belerend of te zweverig over te komen. Net daardoor kunnen ze iedereen bereiken volgens mij...

    Zwakke punten
    De "koude" temperatuur op onze kamer en badkamer. En mijn Bert vond de glaasjes wijn aan de kleine kant, haha

    Door lut op 8 januari 2019 Reageer
  • Heel mooie reis!! Een echte aanrader voor iedereen die van rust houdt, maar toch niet voortdurend aan een zwembad wil liggen..

    Sterke punten
    - goede organisatie
    - lekker eten
    - niets moet
    - mogelijkheid om de geplande bezoeken mee te doen of om ter plaatse te blijven
    - zwembad met zicht op de bergen
    - rustgevende omgeving
    - goede begeleiding!

    Zwakke punten
    /

    Door Krista op 24 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een fantastische week in de natuur, met daarnaast voldoende gelegenheid om kennis te maken met de pubs en restaurants met Iers bier, gezonde en betaalbare maaltijden met af en toe een Irish coffee toe.
    Heel goed georganiseerd met extra informatie. Skellig Michael was een uitdaging voor iedereen en gelukkig werkte het weer mee, zodat we dit rotseiland konden bezoeken.
    We hadden een dag regen en ook dan kan je genieten van de wandeling en is de natuur prachtig. Ierland verwende ons verder met zon.

    Sterke punten
    de goede organisatie en kennis.
    de vrijheid die je ook had.
    prima accomodaties
    programma voor iedereen met een normale conditie te doen.

    Door Marianne op 25 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een geweldige reis gehad door Zuid West Engeland. De krachtplaatsen bezocht zoals de Tor, The Chalice Well, Stonehenge, en Avebury. Maar ook de lieflijke dorpjes en het mooie stadje Salisbury met de beroemde kathedraal. Maar de mooiste kathedraal is de natuur! Prachtige wandelingen, soms lekker pittig maar fijn want zo kun je in Nederland niet lopen.
    Langs watervallen, riviertjes, door betoverend bos of over de grote heide van Dartmoor, velden met paarden, schapen en koeien overstekend, en vergezichten als ansichtkaarten. En uiteindelijk naar het kasteel van Koning Arthur en Merlijn, Tintagel, aan de kust, met de oceaan als decor.
    Zeer goede en veel schriftelijke informatie, en een ervaren en uitstekende begeleiding. Aan alles is gedacht, tot in detail. Ik ga zeker vaker met deze organisatie mee, en ben heel dankbaar voor deze magische reis.

    Sterke punten
    De organisatie, de informatie, vervoer, begeleiding, de gekozen locaties en wandelingen.

    Zwakke punten
    Soms was het programma een beetje veel, maar je wilt niks missen dus uitrusten komt thuis wel.

    Door Carina Bakke op 23 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Fantastische vakantie gehad bij Magical Tours. Veel afwisseling, prachtige omgeving, heel erg bijzonder. We waren met een groep van 8 personen, hadden enorm veel plezier samen. Als je wilde kon je deelnemen aan activiteiten, deed je dat niet, werd dat ook gerespecteerd. Iedereen kon echt zijn eigen vakantie 'vieren'. Geplande uitstapjes waren erg speciaal, zeer afwisselend en ik had er geen enkele van willen missen! Elke dag een ander soort activiteit, van wandelen in een heel speciaal bos of op een berg in de Pyreneeën, naar afgelegen grotten en mooie markten bezoeken, dagje strand of een prachtig meer en naar het vestingstadje Carcassonne. Organisatie af! Lunch mee, goede voorzieningen en altijd oog en oor voor verbeterend suggesties of vragen. Maar die waren er nauwelijks, want je hoefde niets meer te wensen. Alles was aanwezig om een heerlijke vakantie te genieten.
    Jacqueline en Jean-Luc zijn als organisatoren van deze reis uniek. Ze weten enorm veel te vertellen over de cultuur en over de omgeving, zijn zeer enthousiast en bevlogen. Je voelt en ziet dat ditwerk hun passie is...Ook hulp in de keuken en rondom de villa was zeer aangenaam! Tot in detail een uiterst verzorgde reis, waar een ieder helemaal zichzelf kan zijn!

    Sterke punten
    Eten; vegetarisch en SUPER lekker! Meer dan voldoende!
    Lokatie : midden in de natuur, prachtig uitzicht, fantastische villa met tenten. (La Flotte)
    Excursies; afwisselend en bijzonder.
    Personeel: TOP
    Vervoer: heen en terugreis super goed geregeld (vliegtuig en transfer) Ook vervoer met busje tijdens de vakantie zeer goed.

    Door Lisette van op 21 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • “Wisten jullie dat het aards paradijs bestaat? Daar ben ik dus beland!” Een citaat uit een sms’je dat ik op dag twee naar het thuisfront stuurde. De afgelopen week was een aaneenschakeling van intense momenten. De energie komt spontaan weer naar boven en de tranen springen in mijn ogen. Ik ben dankbaar voor dit mooie avontuur: hoge bergtoppen, fenomenale uitzichten, feeërieke paadjes, ongerepte natuur, veelzeggende stilte, adembenemende uitzichten, culinaire genot, authentieke mensen en pretentieloze verbondenheid. Het plaatje klopt gewoon: Zuid-Frankrijk op z'n best!

    Sterke punten
    - geen massatoerisme, maar persoonlijke begeleiding
    - gezonde, overheerlijke maaltijden, bereid met lokale, verse producten
    - prachtig landgoed in een oase van rust
    - keuze tussen kamer / tent
    - basisprogramma met extra excursies
    - gevarieerde activiteiten: zoals bergwandeling, kleipakking, bezoek aan rustieke martkjes
    - respect voor de eigenheid van iedere deelnemer
    - sfeer & verbondenheid

    Zwakke punten
    /

    Door Karen op 8 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voor mij was deze reis een echte summer boost! Ik heb veel energie opgedaan dankzij de uitstekende zorg en begeleiding, de super energetische omgeving en excursies, de heerlijke met zorg bereide maaltijden en de verbinding met de mede reizigers.

    Sterke punten
    alle bovenstaande punten versterkten elkaar en werden daardoor Magical.

    Door Heleen op 8 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat een geweldige week heb ik gehad met fantastisch lieve en mooie mensen in het geweldige landschap van de Katharen.
    Ik ging van 30 juli tot en met 6 augustus naar de energieboost week. Op een zeer intense en go with the flow manier heb ik die boost ontvangen. Wat een fijne energie was er. Wat een geweldig mooie begeleiding en verzorging. Heerlijk gelachen, gedeeld, ontvangen, gegeten en genoten! Deze week was echt een cadeau voor mij.

    Sterke punten
    - De gehele verzorging en hele organisatie.
    - Alles is in de puntjes verzorgd zodat je echt vakantie kunt hebben.
    - De plekken waar je heen gaat zijn geweldig. Wij bezochten plekken waar je geen toerist tegen kwam en magisch waren!
    - De afwisseling tussen inspanning en ontspanning.
    - De begeleiding van Jean Luc en Jaqueline. Fijne mensen die je op een hele rustige manier begeleiden en veel kunnen vertellen over het gebied.
    - De maaltijden van Ruud die bij gestaan werd door Rob en Dana om je vingers bij af te likken en met plezier en liefde verzorgd.

    Zwakke punten
    Dat er een einde komt aan de vakantie ;-) Maar het voordeel is dat je met iets moois naar huis gaat.

    Door Mariette op 7 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De eerste week de Magische reis naar het Katharenland gedaan met als hoogtepunten bezoek aan de grotten en de beklimming van de Montsegur. voor mij pittig, maar een ervaring die ik nooit had willen missen. Geweldige begeleiding van Jean-Luc. En dat met een geweldige groep waarin saamhorigheid een hoofdrol speelde.
    De tweede week was klankschalen en meditatie. Met heerlijke healingen en klankbaden, het leren zingen met boventonen enz. Met als hoogtepunt klankbaden in de grot van de Heremiet.

    Sterke punten
    de begeleiding van Jean-Luc die rusten vertrouwen uitstraalde
    de afwisseling en opbouw van het programma
    het overheerlijke, gezonde eten
    de eenheid in de groep en de contacten met mensen die een ander programma deden.
    de prachtige omgeving met heerlijk slapen in een tent
    ruimte voor jezelf.

    Zwakke punten
    Bij klankschalen en meditaties waren de middagen vrij. Ik miste , niet iedere middag, een activiteit die aansloot op het ochtendprogramma.

    Door Marianne Nic op 31 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit was mijn tweede (heerlijke) reis met Magical Tours.

    Het onderwerp werd vanaf de start reeds heel goed ingevuld, beginnende met een hele week prachtig weer! Magisch, zeker voor Ierland.

    Het was precies weer op stap gaan met een groep "maatjes" (al kende ik niemand eerder) onder de vertrouwde begeleiding van Jacqueline en Jean-Luc - een soort familiegevoel dus.

    Vorig jaar genoot ik voor het eerst van Magical Tours (Zwarte Madonna's en heilige bronnen) en ik wist dat
    Ik mij nergens zorgen over hoefde te maken. Elke dag zou wel weer iets goeds brengen. Leefde dus letterlijk in het NU. En inderdaad:
    De organisatie verliep feilloos en de bezochte plaatsen waren steeds zeer goed gekozen en lieten een diepe indruk na.
    Telkens was er de mogelijkheid om tot rust te komen bij mezelf en af te stemmen op de aanwezige energie.

    Was reeds in Ierland geweest 15 jaar geleden en had dan al de wens om ooit eens terug te komen.
    De nadruk op het spiritueel aspect vormde voor mij nu de goede invulling bij mijn vroegere herinneringen.

    Kunnen stilstaan op uitgezochte cultusplaatsen en in een sprookjesachtige natuur laadde mijn "batterijen" zo op! Bewijs was mijn plotse goede conditie om een bergtocht mee te stappen :-)

    Heerlijk ook toch om onder gelijkgestemden te verblijven!
    De hartelijke sfeer en de oprechte bezorgdheid betreffende het welzijn van elkaar was bijna tastbaar aanwezig. Ieder werd gerespecteerd in zijn/haar eigenheid.
    De omkadering (Jacqueline en Jean-Luc) speelde hier duidelijk een rol.

    Super hartelijk dank dus ook aan alle deelnemers! :-)

    Sterke punten
    Organisatie en warme, hartelijke begeleiding.
    Respect voor ieders gevoel
    Evenwichtig programma
    Goed uitgezochte plekken

    Zwakke punten
    de vliegreis terug:
    logischer om vanuit Cork terug te vliegen dan vanuit Dublin via een derde vlucht -
    ook qua kostprijs zou dit interessanter zijn

    Door Anne op 2 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit was mijn 2e reis met Magical Tours, Jacqueline en Jean Luc. Na eerst al een prachtige reis in het Katharenland te hebben gehad, nu opnieuw een fantastische ervaring in Ierland. Super veel geluk met het weer, geen regen en lekker warm (erg on-iers), adembenemende natuur, fijne/zachte sfeer in het land en naast de bijzondere krachtplaatsen, ook gezellige pubs en restaurants.
    Een heel goede afwisseling tussen de 'uitstapjes' en het reizen.
    Alles is met veel aandacht en zorg georganiseerd. Er is voor alles voldoende tijd, geen haast.

    Sterke punten
    - goede organisatie
    - goede balans in het programma
    - veel zorg en aandacht voor alles
    - Lieve begeleiders
    - ruimte voor jezelf

    Zwakke punten
    ik zou ze niet weten

    Door Dorine op 26 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De reis naar Katharenland in december bleef maar voorbij komen en wat ben ik blij dat ik ben gegaan! We zaten op een prachtige plek midden in de weilanden in een heerlijk huis. Ruimte en tijd voor jezelf naast de georganiseerde activiteiten. O.a. het ochtend programma voor het ontbijt, twee workshops, wandelingen, bezoek aan een katharenstadje en niet te vergeten de inwijdingsgrotten. Naast de spontane nieuwjaarsduik in het meer onder toezicht van ca. 50 paarden genoten van de saunamiddagen, de massage en het heerlijke eten van Anouk. Jacqueline en Jean-Luc geven je een warm welkom gevoel en laten je zijn wie je bent. Prachtige mensen in een prachtige omgeving...

    Sterke punten
    Goed afgestemd programma zonder dat je het gevoel hebt dat je van alles moet, voldoende ruimte voor eigen invulling. Dat je mag zijn wie je bent.

    Door Marieke op 18 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dankzij een super vlotte organisatie en fijngevoelige omkadering, een gevoel van "herboren" worden.
    Absoluut geen ascetische week - Integendeel, puur verwennerij, ook naar maaltijden toe.
    Een rustig, ongedwongen ritme - activiteiten afgewisseld met stilte momenten - gewoon zalig!
    Zeker voor herhaling vatbaar!

    Door Anne Barbier op 9 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Fijne sfeer en mooie groep mensen (incl. de 'reisleiding').
    Heerlijke vegetarische maaltijden.
    Een vol en gevarieerd programma met veel verrassende uitstapjes naar bijzondere plekjes.

    Sterke punten
    Excursie naar de heilige bronnen.
    De mooie accommodatie en de maaltijden.
    De sfeer van de groep.

    Zwakke punten
    Delen van 'hoe je er bij zit' of van andere belevenissen en gevoelens werd niet gedaan, behalve de eerste dag (iedereen beantwoordde de vraag 'wat heeft je ertoe gebracht aan deze reis deel te nemen').

    Door Theo op 8 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Volledig open aan de reis begonnen. Geweldige sfeer in de groep, volledig de ruimte om jezelf te zijn. Veel vrijheid, altijd ruimte voor ondersteuning - beantwoording van vragen. Zeer veel inzicht van reisleiding in de processen die zich in de mens afspelen.

    Sterke punten
    Zeer discreet
    Open
    Vriendelijk
    Wisselende,veelzijdige, smakelijke maaltijden
    Afwisselend programma
    Vriendelijke medewerkers, eenheid en betrokken bij de deelnemers

    Zwakke punten
    Ik miste de gezamenlijke afsluiting van de week, zoals we die wel begonnen zijn

    Door Thea op 8 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 10 dagen niet hoeven nadenken, voor mij zo ongeveer de enige dagen in het jaar. Alles was verzorgd en overal is over nagedacht.
    ochtendstart met een half uurtje vitaliteitsoefeningen en na een uitstekend ontbijt de hele ochtend bezig met klankschalen en andere mooie instrumenten. Boventonen zingen was ook zeer bevrijdend. De afsluiting van de week in de grot van de katharen was een unieke ervaring.

    De maaltijden werden gekookt door Anouk en haar team. Zo veel mogelijk vers uit eigen tuin en de kaas van eigen schaap "geit" genaamd.

    Middag en avond naar eigen invulling, heerlijk mediteren in de schitterende tuin of lekker slapen in de zeer ruime luxe kamers.

    Kortom: direct aan te raden

    Sterke punten
    goede organisatie
    heerlijk eten
    zelf nergens over hoeven nadenken
    mooie omgeving met luxe kamers of bungalowtenten

    Zwakke punten
    graag volgende keer een laatste avond samen met Jean-Luc en Jacqueline om dit mooie samenzijn met de hele groep te vieren. Hoeft geen uren te duren maar een goede afronding zou het voor mij helemaal compleet gemaakt hebben

    Door annemart op 4 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Superreis! Alles was goed. Perfect, minutieus, met aandacht en zorg georganiseerd. Prima hotels en prima eetgelegenheden. Stille meditaties afgewisseld met verrukkelijke winkeltjes en zingen in een Ierse pub...en hele fijne gesprekken met hele fijne reisgenoten! Dagelijks mondelinge en schriftelijke informatie over die zo heel bijzondere plekken in Ierland. Ter plekke steeds weer in alle rust en stilte de energie en inspiratie op me in kunnen laten werken. Op meesterlijke wijze schepten Jean Luc en Jacqueline hiertoe steeds de voorwaarden. Elke dag, negen dagen lang, ook nog's volop van de zon mogen genieten! Mede daarom is Ierland in al zijn oktoberkleuren via Magical Tours absoluut aan te bevelen!

    Sterke punten
    * Deze twee reisleiders
    * Kleine groep
    * Uitstekend georganiseerd
    * Rust, stilte, aandacht
    * Op voor publiek afgesloten plekken komen die speciaal voor deze groep
    geopend en toegankelijk werden gemaakt
    * Met een willekeurige groep mensen zo kunnen samenzijn dat het samenzijn
    van meerwaarde wordt

    Zwakke punten
    Geen

    Door Marg op 15 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb de energieboost reis gedaan en heb enorm genoten. Elke dag een 1/2 uur vitaliteitsoefeningen, daarnaast een afwisselend programma met enerzijds naar binnen keren dmv. meditatie en oefeningen, afgewisseld met wandelen, zwemmen en fysiek bezig zijn.
    Het eten was heerlijk en elke keer weer een verrassing.
    Jacqueline, onze reisleidster was enthousiast, energiek, no nonsens en de groep was een fijne eenheid.

    Sterke punten
    Grensverleggend, krachtplaatsen bezocht, goede balans tussen je aandacht naar buiten en je aandacht naar binnen richten.
    We waren met een groep, maar er was alle ruimte om als het nodig was je aandacht naar binnen te richten.
    Heel positieve sfeer.
    Heerlijk eten.

    Zwakke punten
    -

    Door Rian op 20 augustus 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn review staat onder het volgende tabje; Sterke punten

    Sterke punten
    Geestverruimend en inspirerend zonder een spoortje zweverigheid.
    De goed uitgedachte afwisseling in het programma van dag tot dag.
    De feestelijke en goed verzorgde maaltijden; biologisch waar het kan en zonder vlees of vis, licht verteerbaar en voedzaam (moet nu ondanks de wandelingen toch een zwembandje kwijt zien te raken)
    Hygiëne.
    Kalmte.
    Ruimte om jezelf te zijn is er als vanzelfsprekend.
    Lichtvoetige, sympathieke en ervaren reisleiding die de nodige verrassingen voor je in petto hebben....die op het puntje van mijn tong liggen!
    Geen muggen.

    Zwakke punten
    Uhm.....

    Door Egidia op 17 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik zit in een periode in mijn leven waarin ik de weg in mezelf ben kwijtgeraakt.
    Dus ik begon aan de zoektocht om weer verbinding te maken met mijn diepste kern.
    Wie ben ik eigenlijk? Wat wil ik?
    En (niets is toeval) toen kwam ik op internet Magical Tours tegen, die een “Een zomerse energie-boost” aanboden. Een vakantieweek op een prachtig landgoed in Frankrijk met uitzicht op de Pyreneeën. Rust, ruimte, stilte en een inspirerend en ondersteunend programma-aanbod wat precies leek aan te sluiten bij wat ik nodig had op mijn zoektocht naar mijn eigen kracht en talenten.
    Ik boek de reis… laat maar komen wat komt.

    En nu moet ik woorden zoeken om weer te geven dat de beloften in het aangeboden reisprogramma mijn stoutste dromen hebben overtroffen.
    Op de eerste plaats is dit te danken aan de twee fantastische mensen die het allemaal organiseren, uitvoeren en begeleiden, Jacqueline en Jean-Luc.
    Jacqueline straalt zoveel positieve energie en levenskracht uit, dat ik met een gerust hart een beetje hiervan in mezelf heb laten stromen. Volgens mij raakt haar accu hierdoor niet leeg!
    Jean-Luc straalt rust en stabiliteit uit. Dat geeft een veilig gevoel om jezelf te kunnen zijn.

    Het eten is fantastisch en de sfeer tijdens de maaltijden gemoedelijk. Het geeft een warm thuisgevoel, wat het jezelf mogen en kunnen zijn weer bevordert. Met dank aan de vrijwilligers die dit allemaal mee bewerkstelligen.

    Tja… en dan het programma. De dagelijkse start met de vitaliteitsoefeningen heb ik als heel fijn ervaren… letterlijk als een energie boost voor de rest van de dag.
    En elke dag kwam daar weer wat extra energie bij door een wandeling in het magische bos, een modderpakking aan het meer, een dagje zwemmen in de zee, zingen in de grotten van de Katharen..

    Nee… ik kan het geen woorden geven. Ik weet alleen dat ik door de kracht en de pracht van de natuur weer dichter bij mezelf gekomen ben. Ik kan mijn zoektocht binnen in mezelf thuis rustig voortzetten omdat de stroom van levensenergie goed op gang is gebracht tijdens deze bijzondere vakantie.

    Jacqueline en Jean-Luc, maar zeker ook alle andere mooie mensen die is ontmoet heb en met wie ik ervaringen mocht delen: BEDANKT!

    Sterke punten
    UITSTEKENDE ORGANISATIE, UITVOERONG EN BEGELEIDING
    ZEER AFWISSELEND PROGRAMMA
    RUIME MOGELIJKHEID OM JE EIGEN WEG TE GAAN

    Zwakke punten
    geen

    Door Gerda op 29 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heerlijk een weekje mogen genieten van het gezelschap van Jean Luc en Jacqueline.
    Een week van klankschalen, zon, in water dobberen, wandelen, markten bezoeken, gezellige groepsgenoten, jezelf kunnen zijn en geniet vooral.
    De zorgzaamheid en zorgvuldigheid van beiden dwingt respect af.

    Sterke punten
    Organisatie van de reis is goed en sterk, waar nodig is men flexibel.

    Zwakke punten
    Vleesvervangers vond ik echt niet goed, geef dan maar een plak kaas. Overige eten was lekker.

    Door Laurinda op 20 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Magicaltours Vakantie

Schrijf je eigen review over Magicaltours Vakantie