Van der Valk Vakanties

Van der Valk Vakanties, Vertrouwd, Verzorgd en Voordelig Van der Valk Vakanties, verzorgd, vertrouwd en voordelig op reis met de reisorganisatie van Van der Valk. Gespecialiseerd in reizen op maat.

Van der Valk Vakanties Reviews

  Service en waar voor je geld!

  Ik ben vorig najaar via Van der Valk Vakanties naar Bonaire en Curacao geweest. In Kontiki en Plaza Beach verbleven en de vakantie van mijn dromen beleefd. Via een kennis kwam ik bij deze reisorganisatie terecht en heb eerst vrijblijvend gebeld met hun servicelijn. Veel informatie gekregen en uiteindelijk de offerte geaccepteerd. Van badjas op de kamer tot een arrangement bij de duikschool, van alles kon er vooraf worden geregeld. Ik had alles wat ik nodig had en wilde niet meer naar huis. Dankjewel!

  Sterke punten
  Vertrouwd en verzorgd klopt echt, alles was keurig geregeld en het contact met de reisagent was goed. De service voor, tijdens en na de reis is mij erg goed bevallen: persoonlijk contact en offerte op maat. Alles kon naar wens worden aangepast en onder optie geplaatst worden. Erg fijn!

  Zwakke punten
  Voordelig is een vakantie naar de Antillen natuurlijk nooit, dus ook hier was dit niet het geval. Persoonlijk vind ik het fijn om van alle gemakken voorzien te zijn die twee weken in het jaar. Ik weet dus ook dat ik daarvoor moet betalen. Waarschijnlijk boek je bij een grote reisgigant als Tui of Sunweb goedkoper, maar of de service dan net zo goed en persoonlijk is...

Bezoek Van der Valk Vakanties

Schrijf je eigen review