Er wordt bij WRC Reizen geen enkele reis uit gidsen van andere reisorganisaties verkocht. Alle arrangementen zijn door WRC reizen zelf samengesteld en zijn veelal geen 'doorsnee' reizen. Dit heeft zelfs geleid tot de reisrubriek Teus Keus. Deze rubriek is genoemd naar de samensteller van het reisaanbod. Onder Teus Keus vindt u niet alleen onze originele reizen maar arrangementen waarbij u veelal meerdere bestemmingen tijdens één reis bezoekt en soms met verschillende vervoermiddelen. Een goed voorbeeld is onze populaire reis: 3 weken camperhuur in Canada en vervolgens een 8-daagse cruise naar Alaska.

WRC Reizen Reviews

  Geweldig genoten!

  We zijn een week in Calabrië geweest. 4 verschillende B&B geslapen: allemaal schoon, allemaal verrassend anders, super vriendelijke eigenaren. En wat een prachtig, nog niet massaal gedeelte van Italië: nog praktisch geen toerisme en schitterende afwisselende landschappen. Erg vriendelijke bevolking, heerlijk eten en mooi weer. Wat wil je nog meer in je vakantie?
  Alles geweldig goed georganissred door WRC reisbureau. We kregen een reisboek mee, waar zeer bruikbare tips voor bezienswaardigheden in stonden. Bezienswaardigheden, die je niet zomaar in ek ander boekje kan vinden. Een en al lof voor het reisbureau.

  Sterke punten
  Zeer afwissende vakantie. Slechts 1 week geweest, maar het leek veel langer.
  Volgende vakantie wordt waarschijnlijk weer een WRC vakantie!

  Zwakke punten
  geen

  WRC-reis blijft ver onder de maat.

  De prijs-kwaliteit van onze Venetiaanse stedenreis op Kreta was teleurstellend. Twee van de drie hotelkamers voldeden niet aan de verwachtingen. Bij het hotel in Chania, dat ver van het centrum lag, kwam nauwelijks water uit de douche. In Rethymno was de bereikbaarheid slecht, zeker voor mensen die wat slechter ter been zijn. Ook moesten wij in alle gevallen de koffers langs steile trappen omhoog brengen. Op een brief met klachten hebben wij na anderhalve week nog geen reactie ontvangen.

  Sterke punten
  Weinig of geen.

  Zwakke punten
  Hotelkwaliteit, bereikbaarheid. Reis- en routebeschrijving. Reactie van WRC op klachten.

  nooit meer

  Slechte ervaring met deze reisorganisatie,

  In Juli zijn we met wrc reizen naar Curacao geweest.

  Er is ons appartement daar ingebroken wat veel impact op ons en de kinderen heeft gehad. Zowel de eigenaar van het park de Plantage als WRC reizen is schandalig met ons om gegaan en hebben nooit meer wat van zich laten horen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zeer slechte service

Bezoek WRC Reizen

Schrijf je eigen review