Labyrinth Outdoor & Travel

Welkom bij Labyrinth Outdoor & Travel. Labyrinth biedt je een ruime keuze van vakanties door heel Europa en ver daarbuiten. We zijn daarin beslist anders dan anderen, want onze reizen zijn niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens passend bij wie jij bent. We hebben vakanties voor verschillende leeftijds-groepen, singles en voor families en 1-oudergezinnen.

Labyrinth Outdoor & Travel video


Labyrinth Outdoor & Travel Reviews

  Nooit weer

  Zeer slecht geregeld. Op de site staat een vakantie met veel activiteiten op locatie waarbij dan ook het idee gegeven wordt dat het door ervaren instructeurs veilig uitgevoerd wordt. Aangekomen op locatie blijken veel activiteiten niet te bestaan, absoluut niet veilig te zijn of ineens niet doorgaan. Na het telefonisch aangeven dat de site niet overeenkomt met de werkelijkheid ter plaatse krijg je een paar dagen later een telefoontje dat je direct vanaf de camping moet vertrekken en het resterende bedrag terug krijgt. Als je vraagt om andere locaties of oplossingen moet je dat zelf maar uitzoeken. Daar sta je dan als eenouder gezin met 4 kinderen in Frankrijk buiten de camping die je geboekt hebt zonder enige hulp.

  Dit kan echt niet en zo'n ervaring wens ik niemand toe, dus let heel goed op voor je hier boekt.

  Zwakke punten
  Niet afhandelen klachten
  Niet met klanten meedenken
  Problemen niet oplossen
  Onprofessioneel begeleiden van activiteiten

  Gezellige gezinsvakantie

  Met mijn gezin bij Labyrinth geboekt naar Italië. Prima vakantie gehad, alles was tot in de puntjes geregeld. We hadden vooraf nogal wat vragen en die wisten ze allemaal te beantwoorden dus naar mijn mening is de klantenservice erg goed en overigens ook vriendelijk. Volgend jaar boek ik weer bij Labyrinth, maar dan een andere locatie voor de verandering:)

  Fantastische vakantie

  Met labyrinth naar Catiglione geweest. Echt helemaal fantastisch gehad. Alles was tot in detail geregeld en we hoefden zelf eigenlijk helemaal niks te doen. We kwamen dan ook helemaal tot rust op de camping. De camping zelf was ook prima, mooi gelegen en alles was schoon. Volgend jaar boeken we zeker weer bij Labyrinth

  reactie op Anna

  Jammer dat je er niet bij vermeld waar je bent geweest met Labyrinth.
  Wij zijn zelf 2 x geweest (1x Frankrijk en 1x Kroatië) en ik herken helemaal niets van je verhaal.
  Uiteraard is er verschil van begeleiding maar onbeschoft....nee dat heb ik niet ervaren. Ik ben nog steeds heel enthousiast en we zijn van plan om dit jaar naar Italie te gaan.

  Nooit weer iets met Labyrinth

  Ronduit onbeschoft personeel. Foute facturen, en mooie beloftes waar niks van waar is

  Sterke punten
  GEEN!

  Zwakke punten
  - onjuiste informatie op website
  - je wordt op extra kosten gejaagd
  - onbeschoft personeel (opdringerig gedrag, en je wordt als hond behandeld)
  - er wordt met facturen gesjoemeld, na iets hiervan te hebben gezegd is mijn reis geannuleerd. Echter door twee keer de vraag te stellen of men wou uitleggen waar het laatste kopje kosten voor was
  Kortom ga niet met Labyrinth, pas op deze organisatie opereerd onder meer dan 20 verschillende namen.

Bezoek Labyrinth Outdoor & Travel

Schrijf je eigen review