Vivre Vakanties

Vivre Vakanties - Verzorgde vakanties in de Provence voor senioren Groepsreizen voor senioren in een prachtig oud familiehuis in Zuid-Frankrijk. Persoonlijk begeleide vakanties met kwaliteit wijn, Frans eten en aandacht.

Vivre Vakanties Reviews

  Niet echt geschikt voor senioren

  Het samen met een groep ouderen dingen ondernemen is prima. Dat is best leuk georganiseerd. De mensen van Vivre vakanties zijn aardig. Helaas is de organisatie heel erg amateuristisch. De locatie niet echt geschikt voor senioren. Best leuke kamers. Maar niet leuk als je voor 1500 euro een kamer krijgt waarbij je wc en badkamer met 4 mensen moet delen en als 80 plusser in een bad moet stappen om te douchen.
  Het ontbijt is karig met weinig keus, het avondeten zeer matig. Tijdens de uitstapjes kwam ineens zelf betalen voor drankjes uit de hoge hoed terwijl er all inclusive op de site stond.
  De begeleiding zorgde voor veel stress door niet de vluchttijden goed in de gaten te houden waardoor het vliegtuig de slurf al had afgekoppeld en de groep na bedelen nog ternauwernood mee kon. Zowel heen als terug zat iedereen verspreid door het hele vliegtuig ipv bij elkaar. Van goede begeleiding van de bagage was ook geen sprake. Er raakte daardoor handbagage zoek. Het transport vanaf de luchthaven duurt best lang en het geregelde vervoer was niet geschikt voor transport van de hele groep. Op elkaar gepakt dus vervoerd. Ook het meerijden tijdens uitstapjes was een enge aangelegenheid door slecht/onzeker rijgedrag (ook botsinkje).
  Taxi van en naar Schiphol via VV gaf ook gedoe en was eigenlijk te duur voor de geleverde service.
  Als je zelf het volle pond /1500 euro betaalt voor een week en de last minute mensen minder betalen voelt het natuurlijk ook niet prettig. Het lijkt alsof er vervolgens op van alles extra bezuinigd is. Eigenlijk een low budget reis voor best veel geld.
  De uitstapjes in de omgeving zijn leuk en niet te druk. Prima te doen voor ouderen.
  Helaas lijkt het toch vooral om geld verdienen te gaan en niet om het oprecht bezorgen van een onbezorgde vakantie aan alleenstaande ouderen

  Sterke punten
  Vriendelijke mensen. Niet te grote of te kleine groep

  Zwakke punten
  amateuristisch geregeld
  kamers met gedeelde voorzieningen
  kwaliteit van het eten en drinken matig

  fantastisch!!

  Na in het verleden vele zelfstandige en groepsreizen gemaakt hebben, zochten we iets wat meer bij ons idee van reizen op onze leeftijd past. En zo kwamen we uit bij Vivre Vakanties, en afgelopen mei zijn we met Tanneke en Dominque + 4 andere gasten naar de Provence gereisd.
  In èèn woord: geweldig! Alles, maar dan ook alles werd voor ons geregeld, fijne gastvrouwen met oog voor iedereen. We konden aangeven waar we naar toe wilden gaan, of er werd een idee door de gasten besproken, en als je vond dat je zelf op onderzoek wilde gaan om iets te bekijken, alles was mogelijk. Kortom, wij willen niet anders meer dan met Vivre Vakanties op reis te gaan.

  Sterke punten
  werkelijk alles is geregeld, je koffer inpakken en gaan!

  Zwakke punten
  helemaal geen enkel punt ontdekt

  Voor herhaling vatbaar

  Ik had het gevoel dat ik met mijn dochter en kleindochter op vakantie was!
  Zo vertrouwd en gezellig. En ik was wel 3 kilo aangekomen toen ik me thuis woog, vanwege alle lekkere wijnen met bijbehoerende hapjes, en Franse gerechten.
  We hebben veel tochtjes gemaakt in de Provence. Het was 39 graden C. dus konden we ook verkoeling zoeken in een riviertje.
  Het was alles bij elkaar echt voor herhaling vatbaar.

  Heerlijke tijd in Frankrijk

  Meestal reis ik met mijn kinderen of met een vriendin maar ik heb dit keer maar eens besloten om in mijn eentje mee te gaan met Vivre Vakanties. Het was ontzettend gezellig om met hun mee te gaan en nieuwe mensen te leren kennen. De Provence is en blijft natuurlijk ook een fantastische plek, het was geweldig om weer eens terug te komen in Zuid-Frankrijk. Het Franse eten, wijngaarden, wijnproeven...
  Mvg, H. Ghijs

  Sterke punten
  Goede p/k verhouding
  Leuk dames en heren
  Goed eten en drinken (met name de wijnen)
  Tot in de puntjes verzorgd
  Provence, Frankrijk
  Bourgondisch leven
  Wijn proeverij
  Wandelen

  Zwakke punten
  Aan de prijs, maar de kwaliteit en zorg was er gelukkig wel helemaal naar (!!)

  Fijne vakantie Provence

  Ik ben net terug van een vakantie in de Provence met de dames van Vivre Vakanties. In overleg konden we onder begeleiding vliegen en werden we opgehaald vanaf het airport Marseille. We hebben de hele week geslapen in hun prachtige huis in Gigondas. De gehele week was goed verzorgd, heerlijk ontspannen en we hebben leuke uitstapjes gemaakt naar Avignon, Vaison-la-romaine, Orange. Ik kan het zeker aanraden.

  Sterke punten
  Persoonlijke begeleiding
  Lekker eten
  Wijnproeverij
  De dames van Vivre kennen de streek als geen ander

  Geslaagde vakantie voor oma!

  Toen ik ontdekte dat Vivre Vakanties reizen organiseert naar de Provence, dacht ik gelijk aan mijn oma. Sinds ze alleen woont gaat ze nooit meer echt op vakantie, en dat terwijl ze altijd zo'n reisfanaat is geweest. Mijn ouders en ik hebben haar aanbevolen met Vivre mee te gaan, en ze kon zich uiteindelijk geen betere vakantie bedenken! Ze kwam helemaal tot rust en werd uitstekend verzorgd en in de watten gelegd door de fantastisch lieve reisleidsters Tanneke en Dominique. Volgend jaar is ze zeker weer van de partij! En eh, mag ik over een jaar of 40 ook mee??

  Vertrouwd en veilig

  Ondanks dat mijn oma eerst sceptisch was over het boeken van een reisje is ze ontzettend blij dat ze is mee geweest!

  Doordat de reis kleinschalig en volledig verzorgd is hoefde ze zich nergens zorgen om te maken. De persoonlijke insteek is uniek en heeft er voor gezorgd dat ze zich echt thuis voelde, zonder eenzaam te zijn.

  Nogmaals heel veel dank voor de goede zorgen.

  Sterke punten
  Persoonlijk
  Intiem
  Gezellig
  Verzorgd

Bezoek Vivre Vakanties

Schrijf een review