Buro Scanbrit

Buro Scanbrit, voorheen Buro Scandinavia en Buro Britain, is de vakantiespecialist naar Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, IJsland, Groenland, Spitsbergen, Engeland, Schotland, Wales, Kanaaleilanden en Ierland.

Buro Scanbrit video


Buro Scanbrit Reviews

  slecht hotel

  Rondreis door West Engeland via Scanbrit.
  Als eerste duurde het ruim 4 weken voordat eindelijk de reis rond was. De oorspronkelijke aanbieding was (daardoor) niet meer mogelijk, misschien waren wij ook wel te laat met boeken.

  Het laatste hotel Fieldways van de rondreis was een ramp. Het was heel smerig, een doolhof en men deed maar wat, geen enkele controle. We hebben besloten om ons niet in te checken en hebben ander hotel opgezocht. We vinden het onbegrijpelijk dat Scanbrit dit hotel heeft gekozen. Het jammer dat de reis zo moet eindigen, alle overige accommodaties waren goed.
  Men was niet bereid tot enige compensatie, we hadden eerst het hotel de mogelijkheid moeten bieden om een alternatief te bieden, wat natuurlijk onmogelijk is want het hele hotel was zo. We hebben Scanbrit foto's opgestuurd hoe het eruit zag. We hebben later reviews bekeken van het hotel en die waren op enkele uitzondering na ook zeer negatief. We snappen niet dat Scanbrit dit in het programma heeft.
  We geven toch 3 sterren omdat de overige accommodaties goed waren.

  Telefonisch zeer lang in de wacht

  In aug vraag gesteld per mail. In dec pas reactie. 3 keer 20 minuten in de wacht. Aantal keer doorverbonden, schoot niet op.

  Sterke punten
  Nog niet...

  Zwakke punten
  Telefonisch extreem lang in de wacht.
  Trage reactie

Bezoek Buro Scanbrit

Schrijf een review