Buro Scanbrit

Buro Scanbrit, voorheen Buro Scandinavia en Buro Britain, is de vakantiespecialist naar Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, IJsland, Groenland, Spitsbergen, Engeland, Schotland, Wales, Kanaaleilanden en Ierland.

Buro Scanbrit video


Buro Scanbrit Reviews

  slecht hotel

  Rondreis door West Engeland via Scanbrit.
  Als eerste duurde het ruim 4 weken voordat eindelijk de reis rond was. De oorspronkelijke aanbieding was (daardoor) niet meer mogelijk, misschien waren wij ook wel te laat met boeken.

  Het laatste hotel Fieldways van de rondreis was een ramp. Het was heel smerig, een doolhof en men deed maar wat, geen enkele controle. We hebben besloten om ons niet in te checken en hebben ander hotel opgezocht. We vinden het onbegrijpelijk dat Scanbrit dit hotel heeft gekozen. Het jammer dat de reis zo moet eindigen, alle overige accommodaties waren goed.
  Men was niet bereid tot enige compensatie, we hadden eerst het hotel de mogelijkheid moeten bieden om een alternatief te bieden, wat natuurlijk onmogelijk is want het hele hotel was zo. We hebben Scanbrit foto's opgestuurd hoe het eruit zag. We hebben later reviews bekeken van het hotel en die waren op enkele uitzondering na ook zeer negatief. We snappen niet dat Scanbrit dit in het programma heeft.
  We geven toch 3 sterren omdat de overige accommodaties goed waren.

  Slecht bereikbaar

  Huisjes erg gedateerd
  Zeer slecht bereikbaar reageren gelukkig wel op mail maar telefonisch niet te doen

  Zwakke punten
  Bereikbaarheid

  Zeer onklantvriendelijk

  Zeer slecht bereikbaar, zowel telefonisch als wel in antwoord op emails.
  Na 1 uur en 10 minuten in de wacht, blijkt dat onze offerte geannuleerd is en deze ook niet meer opgepakt gaat worden door... personeelstekort!
  Dag vakantievoorpret en mooie reis.

  Zwakke punten
  telefonische wachttijd, offerte zonder bericht geannuleerd. Reden: Personeelstekort!

  Geweldig!

  BuroScanbrit is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Sinds 2013 boeken wij al onze reizen naar Scandinavië. Alles word goed in de puntjes geregeld en er word zorgvuldig naar je reis gekeken om de perfecte reis voor je te maken. De accomodaties zien er altijd prachtig uit, ze geven goede tips om te doen ter plekke en de service is top!

  Géén aandrader!!!

  Enkele rondreizen naar het Noorden met hen gedaan. Vaak in erg verouderde en niet altijd propere vakantiewoningen terecht gekomen. Boeking verliep vrij vlot tot dit jaar. Minder dan een maand voor afreis is het nog steeds niet duidelijk of de reis doorgaat of niet terwijl Scanbrit dit wel beloofd had en het vrij duidelijk is dat dit niet zal lukken. Telkens weer worden we afgescheept met een standaardantwoord of komt er gewoon geen antwoord. Ze geven onjuiste of onvolledige informatie, sturen er op aan dat je wegens gebrek aan duidelijkheid dan maar zelf annuleert zodat ze de kosten daarvan kunnen aanrekenen voor het helemaal te laat is om nog een alternatief te kunnen zoeken. Ik leg volgende keer liever alles zelf vast dan ooit nog 1 vakantie aan Buro Scanbrit toe te vertrouwen.

  Zwakke punten
  communicatie, eerlijke en betrouwbare info, bereikbaarheid

  Geen waar voor je geld

  We zijn door buroscanbrit in een accomodatie terecht gekomen die belachelijke duur was. Dit was een aanfuiting. De hele week gemotoriseerd verkeer om ons huisje. Terwijl je dit juist wil uitbannen als je naar Finland gaat.als reactie van dit reisbureau dat ze hier niets aan kunnen doen. Dit is klinkklare onzin. Omdat zij zelf met deze accommodatie zaken doen. Ga nooit met deze reisorganisatie in zee !

  Zwakke punten
  Slechte communicatie ook met reisleider. Geen empathie voor reiziger. Willen alleen heel snel veel geld verdienen.

  Telefonisch zeer lang in de wacht

  In aug vraag gesteld per mail. In dec pas reactie. 3 keer 20 minuten in de wacht. Aantal keer doorverbonden, schoot niet op.

  Sterke punten
  Nog niet...

  Zwakke punten
  Telefonisch extreem lang in de wacht.
  Trage reactie

  Klant onvriendelijk reisbureau

  Dit jaar geboek voor 24 dagen Zweden-Noorwegen.
  Reispapieren moesten we allemaal zelf uitprinten. Geen adressen voor de verschillende bestemmingen, maar GPS coordinaten.
  Gelukkig zijn we daar handig mee, maar anders is het knap lastig.
  De eerste 3 bestemmingen waren prima, maar bij bestemming nr4 werden we toch wel hevig teleurgesteld. We waren voor 7 dagen in een piepklein huisje geplaatst in een park wat nogal te wensen over liet. In de andere huisjes zaten we steeds 3-4 dagen, maar in het allerslechtste en w.s. goedkoopste huisje vonden ze het nodig om ons daar 7 nachten te laten verblijven.
  Klacht gemeld bij de organisatie, maar die kwamen met een standaard antwoord en echt non-begrip voor de situatie. Volgens hun hadden zij aan alle voorwaarden voldaan en moesten we het zelf maar verder uitzoeken.
  Dat je het hele jaar hard voor je vakantie werkt en hier het hele jaar naar uitkijkt ontgaat ze kennelijk volkomen.
  Hun hebben hun geld binnen en laten je vervolgens stikken.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Je krijgt een info boekje met allerlei bezienswaardigheden in de omgeving, maar dit schiet erg tekort.
  Verder dan een mooie wandeling en oude kerk komen ze niet.
  Je moet zelf ter plekke naar de VVV gaan om goede en leuke info te krijgen over de omgeving
  Op 1 park konden we ons niet meer opgeven voor excursies omdat alles al vol zat en buro scanbrit van te voren deze excursies niet vermeld had

  We moeten nog weg, en nu al grote problemen!!!

  Overmorgen gaan we dus naar Scandinavië. Een rondreis.
  Zojuist de reispapieren gepakt, die we allemaal zelf moeten uitprinten!!!
  En we zoeken de adressen, om die klaar te hebben voor de TOMTOM.
  Komen we erachter dat we alleen maar GPS coördinaten hebben, waarmee we een adres moeten vinden waar we overnachten. Leuk bij een rondreis, maar niet heus!!!
  We doen niets met GPS-en hoe laten we deze gegevens bij de thuisblijvers achter?
  Onze eerste bestemming is Rada in Zweden
  Er liggen op korte afstand al 2 x Rada, allebei aan een meer. En ga je googelen naar een vakantiepark dan vind je 3 verschillende adressen.
  Ook het boekje met de "leuke" tips kunnen we wel vergeten. Nergens een adres alleen maar coördinaten.
  En dan noemt Scanbrit zich reisadviseur. Nou we hadden beter alles met een adres ZELF kunnen uitzoeken. Dan hadden we in ieder geval een adres.
  Mijn man is 77 en nu moeten we nog eens gaan googelen naar een gps coördinaat waar we gaan slapen. We weten niet eens hoe dat werkt!
  Welterusten Scanbrit, maar dit is gelijk onze laatste reis.

  Sterke punten
  geen.

  Zwakke punten
  Alles moet je zelf doen.
  Tickets uitprinten, overnachtingsadressen opzoeken.
  Niet iedereen is 25 met een smartphone!

  We moeten nog weg maar de vakantiepret is nu al flink voorbij.

  Uiteindelijk viel de reisgids ook erg tegen. Ze praten alleen maar over watersporten en fietsen raften , en wil je een stadje bezoeken, natuurlijk weer via een coördinaat. Eigenlijk hadden we het toen al kunnen weten.

  Onbetrouwbaar en slordig

  Rondreis door Zuid-Engeland en Kanaaleilanden geboekt. De ferryvouchers gaven onjuiste informatie. Naast wat kleine onjuistheden was de vertrekplaats van de ferry naar Guernsey onjuist. Daar bij toeval achtergekomen de avond voor vertrek na bezoek website van Condorferrys. Hierover een email gestuurd, kregen de volgende ochtend per telefoon en per email de verzekering dat vertrekplaats op voucher juist was. Zelf Condorferrys gebeld :de ferry vertrok niet om 13.15 uur vanuit Weymouth maar om 13.00 uur uit Poole. Hierna tel. contact gezocht en ruim 20 minuten moeten wachten voordat er met een medewerker gesproken kon worden. Toen werd er gelukkig wel snel gereageerd en alsnog onze voucher overgeboekt naar Poole. Wij konden de vertrekplaats nog net op tijd bereiken. We wachten nu al 2 weken op uitslag intern onderzoek waarom dat het zo mis kon gaan.

  Zwakke punten
  Telefonisch slecht beikbaar, 2x ruim 20 minuten in de wacht gestaan.
  Zeer belangrijke informatie op voucher onjuist. Slechte reactie op vragen en klachten.

Bezoek Buro Scanbrit

Schrijf een review