Reviews van deze auteur

Slechte klachtenafhandeling

Review over Pacific Island Travel

In december een lange reis naar nieuw zeeland geboekt. Bleek een aantal zaken niet te te kloppen. Zoals overboeking en accomodaties die niet aan onze norm voldeden en ook onhandige route waardoor we bijzondere zaken misten.
Dit tijdens reis gemeld en antwoord was. We lossen dit op als u terug bent. Na terugkomst mail gestuurd. Nu 2 maanden verder...nog steeds geen antwoord. Elke 2 weken vragen we naar de stand van zaken. Antwoord: ik heb het doorgegeven aan mijn leidinggevende. En verder blijft het stil. Ow nee.... we krijgen nog wel een standaardmail of we een fijne vakantie hebben gehad en of we weer wilden boeken. Niet dus!!!! En ons advies....ook niet doen. Ga naar een ander reisbureau. Er zijn er genoeg die wel gespecialiseerd zijn in nieuwzeeland. Het zijn dure reizen en dan is het toch jammer dat het toch niet is zoals vooraf beloofd.

Sterke punten
Doen erg hun best op moment dat je wil gaan reizen

Zwakke punten
Eenmaal geboekt.... slechte respons.... een vraag over de mail duurt erg lang....en een slechte after sales/klachtenafhandeling

chaletformule snowvibes

Review over VillaVibes

Vervelen hoef je je niet, er wordt dagelijks van s ochtends vroeg (skisafari's) tot en met in de nachtelijke uren van alles georganiseerd.
Er wordt min of meer van je verwacht dat je zoveel mogelijk aan alles mee doet. Rustig vakantie houden zit daar niet bij, tenzij je graag een buitenbeentje wilt zijn. (leeftijdgroep 25-39 jaar)
Je moet een beetje geluk hebben met je chalet-genoten. Er zitten voornamelijk sociale mensen tussen, maar ook aardig wat alpha mannetjes en vrouwtjes.

Sterke punten
man-vrouw verhouding gelijk
annuleren kan tot 6 weken voor vertrekdatum a 20 euro
prachtig ski-gebied met veel voorzieningen
Korting ski-huur dankzij villavibes
Groepsapp met gedeelde foto's
Facebook besloten groep idem
Gepassioneerde reisleiders
Goede koks met 3 gangenmenu
Mooie chalet met geweldig uitzicht, goed bed
De pubquiz en spelletjes in diverse chalets die de snowvibers zelf organiseren

Zwakke punten
Villavibes verwijderd opbouwende kritiek van haar website en Facebook, wat een vertekend beeld geeft van de werkelijke klanttevredenheid.
Niet alles wat op hun website staat klopt met wat je daadwerkelijk krijgt. Er waren bv geen dagelijkse skisafari's voor de blauwe piste.
En er zitten toch ook laagopgeleide snowvibers bij en snowvibers die toch al een relatie thuis hebben. Dit wordt niet gecontroleerd bij boeking.
De vakantie en het gedrag van de meeste snowvibers, reisleiding en kok was als een jongerenreis/ schools: rang-orde en pestgedrag van mensen die een beetje anders zijn of willen.
Inschrijfsysteem voor diners in diverse chalets zorgt voor competitie, ontevredenheid en overdreven vroeg opstaan.
Chalets zitten op diverse lokaties, niet allemaal bij elkaar
Koks en reisleiding flirten en zoenen met snowvibers op feestjes en leuren om jouw ski-pas als jij een dag niet gaat ski-en.
Als er echt iets aan de hand is, hoef je niet te rekenen op villavibes. Je wordt gevraagd zelf naar de receptie te gaan om het op te lossen.
Prijs kwaliteit verhouding matig
Ga je mee met de villavibes-bus, dan heb je op de aankomst en vertrekdag een dag te overbruggen zonder chalet en zonder voorziening om te douchen

Tuivillas.com niet betrouwbaar

Review over TUI Villas

Via Tuivillas.com een vakantiehuis in de Vogezen (Frankrijk) gevonden. Makkelijk te boeken op de website en zelf de verblijfsperiode kunnen kiezen. Na definitieve boeking en aanbetaling, ontvingen we een bevestiging van Tuivillas.com. Helaas... na twee dagen stuurde Tuivillas.com een mail waarin stond dat we het vakantiehuis minimaal 7 dagen moesten huren. De website geeft duidelijk de mogelijkheid korter te boeken (5 dagen/4 nachten) maar achteraf blijkt dat dat niet mag. Ja het mag wel maar dan betaal je de volle mep 7 dagen. Ondanks dat op de website duidelijk staat "minimale huurduur 2 dagen" zijn de reacties van Tuivillas.com zeer kort en onvriendelijk, ze bieden geen oplossing en dus hebben we pech. Boek in vervolg maar gewoon via Airbnb of een dergelijke site want Tuivillas.com is onbetrouwbaar en zeer klant onvriendelijk. Ps wij hebben geannuleerd.....

Sterke punten
Mooie website, goed aanbod van vakantiehuizen.

Zwakke punten
De website klopt niet, er staat misleidende informatie op. Daarnaast staat er een mooie banner "what you see is what you get" nou die belofte komen ze lang niet na. Verder is de klantenservice geen 'klantenservice' er kan geen excuses vanaf en er wordt geen oplossing geboden voor de overduidelijke fout van Tuivillas.com

Topweek!

Review over VillaVibes

Ik ben via VillaVibes mee geweest met een week skiën. Ik heb echt een top week gehad! Super leuke mensen, goed georganiseerd en toch heel ongedwongen. Heerlijk geskied, gefeest en genoten. Ik zou zo weer gaan!

Sterke punten
- de leuke positieve mensen
- energieke organisatie die er echt een feestje van maakt
- goed verzorgd - mooi hotel, eten, locatie
- geen geforceerd dating gedoe
- 50/50 man vrouw verhouding

Zwakke punten
geen

SnowVibes Flachau + Waddenzeil- + Ardennenweekend top!

Review over VillaVibes

VillaVibes krijgt het iedere keer voor elkaar om een groep gezellige mensen bij elkaar te krijgen.
Met het waddenzeil-weekend een super weertje erbij, de mooie klipper Iselmar, waarbij de biertap van mij uiteraard pluspunten krijgt, en qua eten ook alleen maar een dikke pluim naar de kok Jessica. Lekker zeilen naar één van de eilanden en dan even echt de zilte zeelucht opsnuiven, of in het net onder de boegspriet genieten van het geluid van de golfjes op de boeg.

Het Ardennen-weekend in de Manoir du Sartay was dan weer totaal anders. Boslucht, MTB-tocht, klimbos, wandelen, dansen bij wat muziek, of zittend bij een kampvuurtje. Doe wat je zelf wil.
(het eten was toevallig weer van Jessica :-)

Voor mijn eerste echte wintersport in Flachau was het wederom erg gezellig met de groep. Dat daarnaast de omgeving super was met vele kilometers aan goed geprepareerde pistes, de après-ski-tentjes erg gezellig waren, het weer ook nog meewerkte en het skiën ten hoogste wat spierpijn op had geleverd (en een pijnlijk stuitje, wat vooraf werd gegaan door een sierlijk uitgevoerd pirouette op één ski, maar daar heb ik het niet meer over ;-) maakte het voor mij een reis die ik ook zo weer zou boeken. Tot een volgende keer.

Sterke punten
- Er worden genoeg dingen georganiseerd om je mee te vermaken, maar vooralsnog geldt het vrijheid-blijheid principe.
- Man/vrouw verhouding en mensen met dezelfde instelling; om er gewoon een gezellige tijd van te maken.

Zwakke punten
- Één zwak puntje m.b.t. de SnowVibes, als beginner die eerst lest miste ik iets van het contact met de groep die allemaal op georganiseerde safari's vertrokken. Maar daarentegen heb ik wel het gevoel dat ik echt iets bereikt heb qua skiën en dat gemiste contact heb ik in de après-ski wel gepoogd in te halen. Dus zorg al voor wat lesjes vooraf.
- En zwak punt?... eerder een pointer voor een geïnteresseerde: Verwacht geen speeddate-gebeuren, ga niet van tevoren al je medereizigers keuren op de Tinder-manier, of verwacht niet dat je nou juist op deze reis de liefde van je leven tegen komt. Het zou wel kunnen....., maar ga met een open instelling op reis, maak het zelf gezellig en je zult echt zelf de contacten moeten maken...

Beste vakanties ooit!

Review over VillaVibes

Vorig jaar ben ik voor het eerst mee gegaan met Villa Vibes. Al mijn vrienden waren met hun eigen partner op vakantie en ik had geen zin om 3 weken alleen thuis te zitten. Ik ben eerst een weekend op zeiltrip in Nederland geweest en daarna heb ik een week gezeild in Kroatië. Beide keren was het geweldig. Ik heb ontzettend veel leuke mensen ontmoet en mooie tijden beleefd. Het grappige is dat ik na een aantal dagen het gevoel had dat ik met mijn beste vrienden op vakantie was.

Je hoeft nergens over na te denken, niets is teveel gevraagd voor de crew en alles is tot in de puntjes geregeld. Ik heb inmiddels al veel single vrienden kunnen overtuigen om ook een keer mee te gaan. Zelf wil ik niets anders meer dan op vakantie met Villa Vibes.

Sterke punten
- Ze leven hun beloftes na;
- Leuke enthousiaste crewleden;
- De man/vrouw verhouding klopt bijna voor 100%
- Niet perse een dating sfeer, maar vooral veel leuke gelijkgestemde mensen;
- Volledige ontzorging voor de deelnemers.
- Veel luxe!

Zwakke punten
- Geen

Top vakanties!

Review over VillaVibes

Ik ben tweemaal met Villavibes op wintersport geweest en beide keren is mij erg goed bevallen. Vooraf natuurlijk wel spannend om alleen te gaan, maar die spanning is zo verdwenen.
De wintersporten waren deels verschillend (chalet vs hotel) maar beide hebben zo zijn charme en pluspunten. Vooral de koks in de chalets waren geweldig! Tijdens de vakantie ontbreekt het aan niets. Enerzijds organiseren ze de skisafari, pubquiz of rodelen maar anderzijds is het ook doen waar je zelf zin in hebt. En de après ski wordt niet vergeten!
Tijdens beide wintersporten heb ik gezellige mensen ontmoet en op mijn eigen niveau kunnen skiën. Ook de crewleden waren top. Dus een weekend/week met Villavibes is zeker voor herhaling vatbaar!”

Sterke punten
- vooraf goede en duidelijke informatie
- de busreis was goed geregeld met een goodiebag erbij
- skisafari
- niets moet, alles mag
- vakantie met gelijkgestemden

Zwakke punten
Geen.

Optimale service en ongekende flexibiliteit

Review over Reiskundig.nl

Onze schoolreizen laten wij sinds 3 jaar organiseren door reiskundig.nl. Onze vaste contactpersoon Bart denkt in alle opzichten mee in zowel ons programma als het financiele plaatje. Waar wij begonnen met drie reizen doen wij inmiddels 5 reizen bij hen naar volle tevredenheid. Onze school heeft veel flexibiliteit nodig maar reiskundig.nl/Bart biedt alle nodige flexibiliteit waar nodig, zelfs enkele dagen voor vertrek. Bedankt voor de fijne samenwerking en wij kijken alweer uit naar de aankomende reizen!

Sterke punten
- Flexibel
- Kundig
- Ervaren
- snelle service
- Attent

Zwakke punten
N.v.t.

Leuke nieuwe mensen ontmoet

Review over VillaVibes

Ben meegeweest met SnowVibes. Vind skien geweldig en kon niemand vinden om dit jaar mee te gaan. Heb 3x nagedacht voordat ik ging boeken. Wat als er geen leuke mensen mee gaan? Maar uiteindelijk toch maar geboekt. En wat ben ik daar blij om. Van de ski-safari's t/m het rodelen alles was strak geregeld en ongedwongen. Kan het iedereen aanraden.

Sterke punten
Alles goed geregeld. Leuke extra activiteiten naast het skien. En erg leuke groep reisgenoten.

Onwijs veel gelachen

Review over VillaVibes

Begin dit 2016 ben ik een weekend meegeweest met VillaVibes in de Ardennen. Wat was dat onwijs leuk! De relaxte sfeer, heerlijk eten en wat heb ik gelachen. Veel van de mensen uit dat weekend spreek ik nog steeds. Uiteindelijk was ik zo enthousiast dat ik inmiddels zelfs bij VillaVibes werk. Dus helemaal objectief is mijn mening misschien niet. Maar aan de vele reünie-uitnodigen merk ik dat heel veel Vibers net zo enthousiast zijn als ik. Binnenkort naar SnowVibes in Les Arcs. Zin in.

Sterke punten
Ongedwongen sfeer (wordt veel georganiseerd, maar aanhaken is vrijblijvend) - gegarandeerde man-vrouw balans (dus niet 9 vrouwen en maar 1 man) - heel grote kans dat je een leuke klik hebt met je mede-reizigers omdat ze allemaal hoog opgeleid en single zijn.

Zwakke punten
Strikte selectie op leeftijd en uitsluitend voor hoger opgeleiden. Niet iedereen kan dus mee.

reacties: