TUI Villas - 9 Reviews

Last updated: 12 november 2018
TUI Villas Logo

9.1% aanbevolen, 9 Reviews

  1. TUI Villas
  2. TUI Villas Reviews
  3. Schrijf ook een review over TUI Villas

Niet tevreden over TUI Villas? Probeer dan eens PonyPark Ciy.

TUI Villas

TUIvillas.com is het nieuwe internationale vakantiehuisportaal van TUI. Hier vindt u particuliere accommodaties, maar ook vakantieparken en Ėcomplexen in heel Europa en daarbuiten. Het speciaal ontwikkelde TUI-kwaliteitsalgoritme scant honderdduizenden vakantieaccommodaties voor u en alleen de allerbesten krijgen het predicaat TUI villa.

TUI Villas Details

Hits: 667

URL: http://www.tuivillas.com/

CategorieŽn: Vakantiehuizen

Reviews: 9


TUI Villas reviews (9):

TUI Villas - Onduidelijkheid en niet klantvriendelijk

0

Review:
Bij het huren van een appartement in Spanje kan Tui niet van te voren aangeven of er parkeer gelegenheid is, wat de kosten van een hond zijn en hoe hoog de verbruikt kosten water en licht zijn. Dit maakt het boeken naar mijn inzien niet betrouwbaar . Ook doet Tuivillas niet moeite om deze informatie te achterhalen. Verder boek ik vaak reizen met Tui maar Tuivillas sla ik over. Te veel onduidelijkheid over verhuurde objecten .

Sterke punten:
Mooie site

Zwakke punten:
Niet klantvriendelijk

Melanie beveelt TUI Villas NIET aan bij vrienden/bekenden

TUI Villas - Heel slecht

0

Review:
We hadden in augustus een vakantievilla geboekt(12 personen) genaamd Country Lodge in La Cala de Mijas via Tui Villas.
Bij aankomst was er niet schoongemaakt en het zwembad was enorm vervuilt. Verder waren er een aantal apparaten die kapot waren. Dit hebben we allemaal gemeld aan de verhuurder maar die gaf niet thuis. Na een paar dagen een klacht ingediend bij Tui Villas maar die verwees iedere keer naar de verhuurder. Er gebeurde niets.
Bij aankomst moest ik Ä 300,00 borg betalen en ik zou het aan het einde weer terug krijgen. Hij zou het bedrag storten naar mij maar plotseling kwam hij met een verhaal dat we teveel water en elektriciteit verbruikt hadden dus het geld krijgen wij niet terug. Hierover diverse klachten ingediend bij Tui Villas maar die verwijst naar de verhuurder. En die wil natuurlijk niet betalen. Wij zijn met 3 gezinnen zo enorm belazerd en gaan nooit meer boeken via Tui Villas.

Berry beveelt TUI Villas NIET aan bij vrienden/bekenden

TUI Villas - Zéér slechte service van TUI Villas

0

Review:
Glamping, dat is wat we wilden, dus we betaalden de hoofdprijs om in een luxe safaritent in Argeles-sur-Mer te gaan zitten. Er stond nog zo duidelijk bij de omschrijving dat 'what you see is what you get' en als dat niet zo is de Atraveo service (een van de vele ondernemingen onder TUI) je zo snel mogelijk tegemoet komt met een minnelijke vergoeding. Dat was echt alleen een belofte op het beeldscherm.
De tent miste een aantal items, zoals een 'luxe lounge set' een magnetron en een hemelbed. TUI/Atraveo heeft werkelijk NIETS gedaan om me te helpen tot een redelijke vergoeding te komen.

Daarnaast werd in de beschrijving de suggestie gewekt dat we op een rustige familie camping boekte. Je mocht zelfs niet met meer dan 2 volwassenen en 2 kinderen in een tent, precies om die reden. Helaas was de camping mss wel rustig, maar onze tent stond nabij de heg van de buur camping, waar het animatie team van 21 tot 24 uur vol gas de luidsprekers open gooide. Werkelijk van de 10 overnachtingen 1 stille avond gehad.
Ook werd onze buurtent (dezelfde glamping safari tent als die van ons) verhuurt aan 4 jolige dames die elkaar blijkbaar veel te vertellen hadden, liefst na 24:00 en dan ook steeds luidruchtiger. So far voor je rustige familie camping gevoel.
Werkelijk... voor Ä 184,00 per nacht (!!!!) vind ik dit geen zaken waar je zomaar overheen stapt.

Ik heb de hele afhandeling met de verhuurder (Sunway Chalets) zelf moeten doen, zonder enige hulp van TUI/Atraveo. Sterker nog, ik ontving alleen maar geirriteerde mails van hun.

Een service van niks dus. En heel, heel veel geld betaald voor een vakantie die bij lange na niet aan de verwachtingen heeft voldaan. Ik boek nooit meer via TUI of TUI Villas

Sterke punten:
geen.

Zwakke punten:
- TUI/Atraveo maakt eigen belofte niet waar (service garantie what you see is what you get)
- TUI aanvaart geen enkele verantwoordelijkheid over beschrijving van object op hun website TUI Villas. Lekker makkelijk... Dus klassiek 'jammer joh' verhaal van hun kant.
- vakantie is absurd duur!

Barbara beveelt TUI Villas NIET aan bij vrienden/bekenden

TUI Villas - Tui Villas: beter vermijden

0

Review:
Appartement (object nummer 1250238) aan Costa Blanca geboekt via tuivillas.com voor week begin augustus. Mochten > 1000 euro neertikken voor app dat muf, uitgewoond en oud was. Enige waarvoor je betaalt is uitzicht, maar dat kan je 30 meter beneden gratis doen.
We hadden beter moeten opletten. Natuurlijk slechte recensie over object geschreven, om anderen te waarschuwen, maar dat wordt blijkbaar niet geplaatst. De beoordelingen op de site zijn dus blijkbaar met korrel zout te nemen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Niet transparant, overpriced.

Dutch_fami beveelt TUI Villas NIET aan bij vrienden/bekenden

TUI Villas - Tuivillas.com niet betrouwbaar

0

Review:
Via Tuivillas.com een vakantiehuis in de Vogezen (Frankrijk) gevonden. Makkelijk te boeken op de website en zelf de verblijfsperiode kunnen kiezen. Na definitieve boeking en aanbetaling, ontvingen we een bevestiging van Tuivillas.com. Helaas... na twee dagen stuurde Tuivillas.com een mail waarin stond dat we het vakantiehuis minimaal 7 dagen moesten huren. De website geeft duidelijk de mogelijkheid korter te boeken (5 dagen/4 nachten) maar achteraf blijkt dat dat niet mag. Ja het mag wel maar dan betaal je de volle mep 7 dagen. Ondanks dat op de website duidelijk staat "minimale huurduur 2 dagen" zijn de reacties van Tuivillas.com zeer kort en onvriendelijk, ze bieden geen oplossing en dus hebben we pech. Boek in vervolg maar gewoon via Airbnb of een dergelijke site want Tuivillas.com is onbetrouwbaar en zeer klant onvriendelijk. Ps wij hebben geannuleerd.....

Sterke punten:
Mooie website, goed aanbod van vakantiehuizen.

Zwakke punten:
De website klopt niet, er staat misleidende informatie op. Daarnaast staat er een mooie banner "what you see is what you get" nou die belofte komen ze lang niet na. Verder is de klantenservice geen 'klantenservice' er kan geen excuses vanaf en er wordt geen oplossing geboden voor de overduidelijke fout van Tuivillas.com

Bouke beveelt TUI Villas NIET aan bij vrienden/bekenden

TUI Villas - Villa met zwembad gehuurd (zwembad was echter 100

0

Review:
In juli/aug 2016 hadden wij een villa gehuurd in een dorpje Asparetto, Cerea Italië. We waren daar in de maand maart reeds mee begonnen en uiteindelijk hebben we gekozen voor TUIvilla's, omdat we altijd goede ervaringen hadden met TUI.
Hoe anders was dit nu; we huurden een villa met zwembad en omdat we met z'n zessen waren incl. 2 kinderen vonden we het heel belangrijk dat er een zwembad in de tuin was. Ofschoon de site destijds een zwembad in de 'surrounding garden' beloofde hebben we hierover nog even specifiek gecorrespondeerd met TUIvilla's en we kregen de verzekering van een medewerkster dat het zwembad er was, volledig privé en we konden zelfs de buren niet zien.
Wat een afschuwelijke gewaarwording als je dan aankomt en het zwembad wat je mag gebruiken ligt in de tuin van de buren en wel op een afstand van 100 meter waarvan een groot gedeelte over de openbare weg.
Dat er ook geen wasmachine, airconditioner etc. waren (ook beloofd op de site) valt in het niet bij de teleurstelling over het zwembad. Stel je voor, geen toilet bij het zwembad en geen koelkast dus voor elk wissewasje 100 meter lopen en 2 deuren en 2 poorten openen en sluiten.
Nu de afhandeling: We hebben in de 3 weken ongeveer 60 telefoontjes gepleegd ( nooit iemand gesproken die kan beslissen!) 80 E-mails verzonden aan TUIvilla's en wat is het antwoord: wij (TUI) zijn tussenpersoon; los het op met de Italiaanse eigenaar, Wij hebben waarschijnlijk wel de eigenaar gezien maar deze man zei dat hij het niet was! Wij zijn nu één week terug en zelfs de borgsom is niet terugontvangen. Wel kregen we een brief: als we ons bankrekening nr zouden geven zou TUI 10% terugstorten van de huursom Hier zijn we niet op ingegaan; de niet ontvangen borgsom is al bijna meer dan 10%.
Derhalve TUIvilla's is een bedrijf wat niet te vertrouwen is en geen verantwoordelijkheid neemt!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Cor Ribber beveelt TUI Villas NIET aan bij vrienden/bekenden

TUI Villas - TuiVillas pas op met "boeken"!!

0

Review:
Na veel gezoek eindelijk een leuk vakantiehuis gevonden voor onze last minute vakantie over 2 weken.

We hebben voor een boeking via tuivillas.com gekozen ivm de veiligheid en duidelijkheid die op de site als sterke punt staat.

Het proces:

Na het uitzoeken van het huis kun je kijken of de woning beschikbaar is. In ons geval stond alles groen, dus vrij. Dit staat ook nog extra vermeld bij de kalender. Ook staat er een groene knop met BOEK NU. Omdat wij al over 2 weken weg zullen gaan, stond de site van Transavia al open voor de tickets en deze waren beschikbaar. Dus op BOEK NU gedrukt, Alle gegevens netjes ingevuld en bij het betaalscherm de hele boeking nogmaals bevestigd en 100% van het bedrag betaald.

Uiteraard verwacht je dan na een aantal seconden een scherm met je boekingsgegevens. Niet bij TUI! Je krijgt dan een scherm waarin je boeking opeens een aanvraag heet. Te lezen valt dat je boekingsopdracht als aanvraag behandeld wordt en dat TUI contact zal opnemen met de verhuurder om te kijken of de woning nog beschikbaar is! Wacht even?!!?? Ik BOEK, ik BETAAL...en ik krijg niks? Heet dat in gewoon Nederlands niet OPLICHTING???

Als ik geweten had dat TUI je eerst laat betalen en dan zelf tot 7 dagen (zo staat te lezen in de voorwaarden die je na boeking pas aan kunt klikken) neemt om eens te kijken of de woning wel beschikbaar is, had ik niet geboekt en was ik lekker ergens anders naartoe gegaan.

Nu zitten wij er wel aan vast en moeten we maar afwachten, terwijl TUI ons geld heeft en nergens aan vast zit. Dat kan toch niet?

Ook na dit toch wel schokkende bericht op het scherm niks meer van TUI vernomen. Een beloofde email bevestiging blijft tot op heden uit (we hebben ruim een halve dag geleden geboekt en een email bevestiging neemt normaal uiteraard hooguit een minuut in beslag.) Ook geen enkele reactie op emails en geen bereikbaarheid via telefoon. Niet meer van deze tijd.

Advies: Boek niet bij TUIvillas.com want ze leveren niet.

Sterke punten:
Presentatie en site zijn mooi......dat wel....

Zwakke punten:
Tui doet niet wat het zegt. Je boekt via de site helemaal niks. Je geeft alleen je geld aan TUI en zij gaan pas na de boeking kijken of de woning nog wel beschikbaar is.

Peter beveelt TUI Villas NIET aan bij vrienden/bekenden

TUI Villas - Villa's niet beschikbaar

0

Review:
Met plezier een vakantiehuis uitgezocht met het gezin, met zelfs een tweede keuze erbij voor het geval de eerste keuze volgeboekt zou zijn (ook al stonden de objecten duidelijk op groen!). Na meer dan een week wachten en door de klantenservice tot geduld gemaand te zijn, uiteindelijk het bericht dat het huis de hele vakantieperiode niet beschikbaar is en alle andere keuzes helaas ook niet.
Geen idee wat ze willen bereiken met deze handel.

Sterke punten:
Mooie site.

Zwakke punten:
Beschikbaarheidsgegevens kloppen totaal niet.

Jessica beveelt TUI Villas NIET aan bij vrienden/bekenden

TUI Villas - Dramatisch slecht!

0

Review:
Een villa geboekt die volgens de kalender gegarandeerd beschikbaar zou zijn. De slogan luidt immers: beschikbaar is ook echt beschikbaar.

Een mail met een 'definitieve boekingsbevestiging' ontvangen. Op basis van deze mail vliegtickets geboekt en een huurauto gereserveerd. Enkele uren laten een mail van TUI: de geboekte accommodatie blijkt helaas toch niet beschikbaar. Wat nou definitieve bevestiging?

Daarna nog twee keer (!) een andere villa die ook beschikbaar zou zijn geboekt, maar ook die kwamen na enkele uren uiteindelijk terug als toch niet beschikbaar. Omdat dit zeer last minute was en er uiteindelijk echt niets meer beschikbaar blijkt te zijn, rest ons niets dan onze vliegtickets voor veel geld om te laten boeken naar een andere periode en de huurauto maar weer te annuleren.

Saillant detail: het lukt TUI ook al niet om een creditcardbetaling fatsoenlijk ongedaan te maken. Op alle drie mijn betalingen mis ik een aantal eurocent. Niet echt iets om ruzie over te maken, maar wat een prutsers.

TUI durft te stellen: "Een vakantie met TUI is een belofte van kwaliteit". Maak daar maar een belofte van gebrek aan kwaliteit van... Mensen kijk uit en ga niet zomaar andere verplichtingen aan omdat TUI je wil laten geloven dat je accommodatie op de plaats van bestemming in kannen en kruiken is. Aan deze website heb je werkelijk niets.

Aardigste opmerking van een van de dames van de klantenservice: "Ja, we snappen dat dit allemaal heel klantonvriendelijk is...". Nou: doe het dan niet!

Sterke punten:
De klant laten denken dat er een groot aanbod is

Zwakke punten:
Het zogenaamd revolutionair nieuwe algoritme dat goede resultaten zou moeten garanderen werkt op geen enkele manier en de klantenservice is niet in staat om oplossingen te bieden.

Lennert beveelt TUI Villas NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over TUI Villas

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou TUI Villas aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou TUI Villas aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek TUI Villas


Home Ľ Vakantiehuizen Ľ TUI Villas