Labyrinth Outdoor & Travel

Welkom bij Labyrinth Outdoor & Travel. Labyrinth biedt je een ruime keuze van vakanties door heel Europa en ver daarbuiten. We zijn daarin beslist anders dan anderen, want onze reizen zijn niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens passend bij wie jij bent. We hebben vakanties voor verschillende leeftijds-groepen, singles en voor families en 1-oudergezinnen.

Labyrinth Outdoor & Travel video


Labyrinth Outdoor & Travel Reviews

  Gezellige gezinsvakantie

  Met mijn gezin bij Labyrinth geboekt naar Italië. Prima vakantie gehad, alles was tot in de puntjes geregeld. We hadden vooraf nogal wat vragen en die wisten ze allemaal te beantwoorden dus naar mijn mening is de klantenservice erg goed en overigens ook vriendelijk. Volgend jaar boek ik weer bij Labyrinth, maar dan een andere locatie voor de verandering:)

  Fantastische vakantie

  Met labyrinth naar Catiglione geweest. Echt helemaal fantastisch gehad. Alles was tot in detail geregeld en we hoefden zelf eigenlijk helemaal niks te doen. We kwamen dan ook helemaal tot rust op de camping. De camping zelf was ook prima, mooi gelegen en alles was schoon. Volgend jaar boeken we zeker weer bij Labyrinth

  reactie op Anna

  Jammer dat je er niet bij vermeld waar je bent geweest met Labyrinth.
  Wij zijn zelf 2 x geweest (1x Frankrijk en 1x Kroatië) en ik herken helemaal niets van je verhaal.
  Uiteraard is er verschil van begeleiding maar onbeschoft....nee dat heb ik niet ervaren. Ik ben nog steeds heel enthousiast en we zijn van plan om dit jaar naar Italie te gaan.

Bezoek Labyrinth Outdoor & Travel

Schrijf je eigen review