De Treinreiswinkel

Welkom bij de Treinreiswinkel, dé specialist voor treintickets, treinrondreizen en treinvakanties. Tickets naar/vanaf vrijwel alle stations (in Europa meer dan 85.000), rondreistickets, alle autotreinen, alle kortingen en aanbiedingen. De Treinreiswinkel zoekt altijd de meest voordelige en comfortabele reismogelijkheid. Rugzak.com

De Treinreiswinkel Reviews

  Alles wat mis kan gaan gaat bij deze organisatie mis!

  Dit jaar een interrail ticket geboekt met reservering. Een globale pas in maart want dan is er 25 procent korting. En gelijk betaald.

  -Na 2 twee maand navraag gedaan stand van zaken per mail. Geen reactie gekregen uiteindelijk na bellen toch antwoord dat er werd gewerkt aan de bestelling
  -Eindelijk reactie over interrail pas. Met gelijk rekening voor reservering en de al betaalde passen. Gemaald dat interrail ticket al betaald was en gevraagd dom aangepast factuur. Geen reactie wel een aanmaning. Na opnieuw lang bellen aangepast.
  -vandaag opnieuw mail van interrail dat ze dat ze de pas willen bestellen. Maar dat ze niet weten welke want wij hebben pas van 420 euro besteld en die bestaat niet aangezien de korting in maart geldig was. Opnieuw gebeld dat ik in maart besteld en betaald heb en dat als zij die pas nu pas gaan bestellen dat hun probleem is. Ze gaan het nu uitzoeken.

  Ik wacht inspanning af maar denken dat ik snel weer bel.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  -raken bestelling en betalingen kwijt
  -komen afspraken niet naar
  -reageren niet op mail
  -bereken kosten voor hun fouten
  -factureren meerdere malen zelfde tickets
  -geen enkel begrip voor de frustratie van hun klanten

  Slechte service en onverwachte kosten

  Omdat treinreiswinkel de enige aanbieder leek te zijn waar het mogelijk is om kaartjes voor de autotrein vanuit Parijs naar Zuid Frankrijk te kopen, zijn we met deze club in zee gegaan. Inmiddels hebben we daar spijt van.

  De informatievoorziening van treinreiswinkel is belabberd. Ze zijn telefonisch slecht bereikbaar (ik heb regelmatig meer dan 30 minuten in de wacht gestaan) en op mailtje wordt vaak pas na één of meerdere dagen gereageerd, wat lastig is als je nog even aanvullende informatie nodig hebt en prijzen per dag kunnen wisselen. Op de website worden voor de autotrein alleen vanafprijzen genoemd, op mailtjes met vraag om prijsopgave voor meerdere dagen (om prijzen te kunnen vergelijken) wordt maar half geantwoord met prijsopgaaf van één van de gevraagde data.

  Na boeking bleken op de factuur ineens boekingskosten (19,-) te staan die in de prijsopgaaf niet waren genoemd (boekingskosten in prijsopgaaf alleen per persoon, maar met de auto reizen geen personen mee). Pas na een nieuwe ronde in de wacht staan werd dit opgelost.

  Het grootste struikelblok kwam pas toen onze auto 6 weken voor de reis beschadigd raakte en moest worden vervangen. Na telefonisch contact (en opnieuw wachten) werd bevestigd dat het mogelijk was om de gegevens van de nieuwe auto door te geven en de boeking te wijzigen en dat hiervoor boekingskosten a 27,- euro per enkele reis berekend zouden worden. Toen we de tickets daadwerkelijk wilden omruilen bleek daar ineens 135,- meerprijs voor de tickets boven op te komen.

  Kortom, treinreiswinkel is geen club die je een onbezorgde reis kunt toevertrouwen. De Belgische concurrent (b-europe) die ik helaas pas te laat vond doet het in ieder geval wat betreft bereikbaarheid al een heel stuk beter. Ik heb er uiteindelijk niet geboekt omdat ik dat helaas al bij treinreiswinkel had gedaan, dus verder heb ik geen ervaring met deze club. Hun boekingskosten liggen in ieder geval ook fors lager.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Vaak onverwachte kosten en slecht bereikbaar

  NOOIT MEER BOEKEN

  Zelfde probleem als hierboven, prijs aangevraagd. Na twee maanden opeens een factuur waarbij is moet betalen! Ik boek nooit en dan ook nooit meer via de treinreiswinkel. Ik ben 200 euro kwijt, en je kan niks doen

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  Alles, ga niet met ze in zee

  waarschuwing

  Let op, ook al heb je geboekt bij de treinreiswinkel, ga er niet van uit dat het reisschema klopt. Controleer zelf voor je vertrekt de dienstregeling. Rampzalige terugreis gehad vanaf Florence dankzij de treinreiswinkel, bij de eerste overstap ging het al mis, de trein die we moesten hebben bleek helemaal niet te lopen in augustus. Daardoor aansluiting met gereserveerde plaatsen ook voor de fietsen gemist, iedereen die wel eens met fiets en bagage in Italiaanse trein heeft proberen te komen weet hoe dit voelt.
  Bij thuiskomst zelf op site van Trenitalia gekeken, binnen 10 minuten was ons duidelijk dat dit niets met drukte in hoogseizoen of i.d. te maken heeft (argumenten van treinreiswinkel) maar dat ze zelf gewoon niet goed gekeken hebben.
  Ook bij het boeken ging het niet vanzelf, meerdere malen moeten bellen en mailen om het goed voor elkaar te krijgen.

  Sterke punten
  Ze waren erg snel met met terugbetalen van de onkosten. Maar dit kan ook duiden op schuldbekentenis.

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

Bezoek De Treinreiswinkel

Schrijf een review